Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποια είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο…

Η ιδανική γυναίκα για τον Κριό:

Για να ταιριάξει μια γυναίκα με έναν Κριό, πρέπει να έχει πάθος και ένταση. Πάντα θα βρίσκουν κάτι να τους ενώνει. Ως κυνηγός, θα πρέπει να κάνει τις κινήσεις του για να την κερδίσει! Η γυναίκα θα πρέπει να παίζει, συνεχώς, να παίζει το θήραμα, για να κρατάει το πάθος του ζωντανό!

Η ιδανική γυναίκα για τον Ταύρο:

Η γυναίκα που θα μπλέξει με έναν Ταύρο, θα πρέπει να διακατέχεται από αξιοπρέπεια, ηρεμία και, φυσικά, να εμφανίσιμη και ελκυστική. Μία γυναίκα που λειτουργεί με απερισκεψία, θα τον κουράσει και θα τον θυμώσει γρήγορα.!

Η ιδανική γυναίκα για τον Δίδυμο:

Η ιδανική γυναίκα για τον Δίδυμο θα πρέπει να είναι χαλαρή, ευτυχισμένη, πολύ έξυπνη και να μπορεί να συζητήσει τα θέματα της επικαιρότητας. Επίσης, θα πρέπει να της αρέσουν τα ταξίδια. Αν δεν έχει όλα τα παραπάνω, ο Δίδυμος θα βαρεθεί και θα ψάξει νέο πάθος.

Η ιδανική γυναίκα για τον Καρκίνο:

Η γυναίκα για τον άντρα Καρκίνο δεν είναι απαραίτητο να είναι πανέμορφη, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ συναισθηματική και να είναι σε θέση να αγγίξει την ψυχή του. Φυσικά, θα πρέπει να είναι και εξαιρετική μαγείρισσα!

Η ιδανική γυναίκα για τον Λέων:

Ο άνδρας Λέων χρειάζεται μία γυναίκα αξιόλογη με καλούς τρόπους συμπεριφοράς, ώστε να μπορεί να τη θαυμάζει. Εννοείται πως θα πρέπει να είναι καλή νοικοκυρά, να έχει γούστο στα ρούχα και πολύ προσεγμένο μακιγιάζ.

Η ιδανική γυναίκα για τον Παρθένο:

Η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα Παρθένο θα πρέπει να είναι λογική και ιδιαίτερα σχολαστική με το καθάρισμα και την τακτοποίηση του σπιτιού. Επίσης, θα πρέπει να είναι καλή συνομιλήτρια σε όλα τα θέματα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Η ιδανική γυναίκα για τον Ζυγό:

Ο άντρας Ζυγός θέλει μία γυναίκα ευχάριστη, ήρεμη και γαλήνια. Όσον αφορά στην εμφάνιση, θα πρέπει να είναι όμορφη και ιδιαίτερα ελκυστική. Εννοείται ότι θα πρέπει να ξέρει να συζητάει ήρεμα κι ωραία.

Η ιδανική γυναίκα για τον Σκορπιό:

Η ιδανική γυναίκα για τον άντρα Σκορπιό, θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από εκκεντρικότητα, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα, αλλά θα πρέπει να είναι και συναισθηματική και ευάλωτη. Με μία τέτοια γυναίκα, ο Σκορπιός θα ασχοληθεί για πολύ καιρό.

Η ιδανική γυναίκα για τον Τοξότη:

Ο Τοξότης, ως λάτρης της περιπέτειας, θέλει μία γυναίκα τολμηρή και άφοβη, να είναι πρόθυμη να τον ακολουθεί στα ταξίδια του και πέρα από τη γυναικεία θηλυκότητά της να μπορεί να υποστηρίζει τις περιπετειώδεις επιλογές του.

Η ιδανική γυναίκα για τον Αιγόκερω:

Η κατάλληλη γυναίκα για τον Αιγόκερω πρέπει να είναι αυστηρή, να τηρεί τον προγραμματισμό, να τον βοηθάει. Με λίγα λόγια πρέπει να είναι μία γυναίκα στην οποία να μπορεί να βασιστεί! Στη δουλειά, στο σπίτι, στην οικογένεια, στα πάντα!

Η ιδανική γυναίκα για τον Υδροχόο:

Ο άντρας Υδροχόος θέλει τη γυναίκα τολμηρή και απρόβλεπτη, όπως ο ίδιος. Ταυτόχρονα, τη θέλει ευαίσθητη και να συμμετέχει σε όλα τα κοινωνικά events. Το καλύτερό του, βέβαια, είναι να τη δει να περνάει ώρες ατελείωτες με τους φίλους του και να τα πηγαίνουν καλά.

Η ιδανική γυναίκα για τον Ιχθύ:

Η ιδανική γυναίκα για τον άνδρα Ιχθύ, πρέπει να είναι ανιδιοτελής, γεμάτη συμπόνια, να μπορεί να τον αγαπάει βαθύτατα, ώστε να καταφέρει να αγγίξει την ψυχή του. Φυσικά, θα πρέπει να είναι ενήμερη πως ο Ιχθύς θα θέλει να έχει τον ιδιωτικό του χώρο, στον οποίο αυτή δε θα επιτρέπεται όσο καλή κι αν είναι.

Αλίντα Κανάκη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project