Οι Σεληνιακοί Δεσμοί στα Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Σεληνιακοί Δεσμοί στα Ζώδια

Οι Σεληνιακοί Δεσμοί στα Ζώδια

Οι Σεληνιακοί Δεσμοί στα Ζώδια

Μάθετε τι συμβολίζουν οι Σεληνιακοί Δεσμοί, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκονταν τη στιγμή της γέννησής σας.

Οι παρακάτω περιγραφές αναφέρονται σε χαρακτηριστικά που αποδίδονται συνήθως σε άτομα που έχουν γεννηθεί  με την εκάστοτε θέση των Σεληνιακών Δεσμών, καθώς και συμβουλές που συνάδουν με τη φιλοσοφία της Βεδικής Αστρολογίας για την προσωπική εξέλιξη του ατόμου.

Κριός

Αν έχετε στον Κριό:

το Βόρειο Δεσμό: Αποζητάτε αυτοεπιβεβαίωση και είναι στην φύση σας να εξελίσσεστε. Τώρα πρέπει να αποκτήσετε ανεξαρτησία και να ακολουθήσετε τα δικά σας πιστεύω. Και να φτάσετε στα ανώτατα επίπεδα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Γιατί για να αλλάξετε, πρέπει πρώτα να γίνετε κάποιος.

το Νότιο Δεσμό: Είχατε επιβληθεί πολύ σκληρά στο παρελθόν και τώρα είναι η σειρά σας να υπηρετήσετε τους άλλους.

Ταύρος

Αν έχετε στον Ταύρο:

το Βόρειο Δεσμό: Έλκετε πρόσωπα και πράγματα που θέλουν να κατακτηθούν. Όμως, πρέπει να βοηθήσετε τους άλλους να είναι ανεξάρτητοι στερώντας τους την πολυτέλεια να εξαρτώνται από εσάς. Τα δεκανίκια, ακόμα και τα ψυχολογικά, όταν χρησιμοποιούνται για καιρό εμποδίζουν το άτομο να δυναμώσει.

το Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν έχετε δώσει τεράστια σημασία σε υλικά αγαθά και έχετε υπερεκτιμήσει τον εαυτό σας. Σε οποιοδήποτε οίκο κι αν πέφτει, ο ΝΔ στον Ταύρο σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείτε από την κτητική και υλιστική σας συμπεριφορά.

Δίδυμος

Αν έχετε στο Δίδυμο:

το Βόρειο Δεσμό: Αυξάνει την ευστροφία, την ευελιξία και την ικανότητα να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις. Θα ωφεληθείτε από συγγενείς και φίλους που έλκονται από την αισιοδοξία με την οποία προσεγγίζετε τα πράγματα. Αυτή σας την τάση πρέπει να καλλιεργήσετε σ’ αυτήν τη ζωή.

το Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν υπήρξατε έξτρα επιπόλαιος-η. Με καμία διάθεση για σταθερότητα, πηδούσατε από την μια εμπειρία στην άλλη. Αν συνεχίσετε και τώρα έτσι, ούτε επιτυχία θα σημειώσετε ούτε καμιά δύναμη θα διατηρήσετε.

Καρκίνος

Αν έχετε στον Καρκίνο:

το Βόρειο Δεσμό: Αναπτύσσει την μητρική, οικογενειακή φύση σας, και θα ολοκληρωθείτε αναπτύσσοντας αυτές τις αρετές. Επικεντρώνεστε στη δημιουργία ενός ζεστού σπιτικού και δείχνετε ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων.

το Νότιο Δεσμό: Υπήρξατε ένα εγωκεντρικό, πλεονεκτικό άτομο. Καιρός να νικήσετε τον εγωισμό σας και να ασχοληθείτε με αυτά που χρειάζονται οι άλλοι.

Λέων

Αν έχετε στο Λέοντα:

το Βόρειο Δεσμό: Κατέχετε ηγετικές ικανότητες, χρειάζεστε αυτονομία για να αποδώσετε και χαρακτηρίζεστε από αρχοντιά και υπερηφάνεια. Μόνο που πίσω από την υπερηφάνεια του Λιονταριού κρύβεται η αρετή του αυτοσεβασμού, και αυτό ακριβώς πρέπει να καλλιεργήσετε τώρα.

το Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν καταχραστήκατε την δύναμή σας και χειριστήκατε άτομα και περιστάσεις με τεράστιο εγωισμό. Τώρα πρέπει να επικεντρωθείτε στο καλό των άλλων.

Παρθένος

Αν έχετε στην Παρθένο:

το Βόρειο Δεσμό: Στο ζώδιο της αγνότητας και της ορθής αμερόληπτης κρίσης, σας δείχνει ότι αυτές είναι οι αρετές που πρέπει να καλλιεργήσετε τώρα. Η «μητέρα Τερέζα» μέσα σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρωθείτε προσφέροντας σε όσους έχουν την ανάγκη.

το Νότιο Δεσμό: Πρέπει να ξεπεράσετε την τάση σας να κριτικάρετε τους πάντες με σκληρές ετυμηγορίες. Στο παρελθόν το κάνατε, αλλά φλερτάρατε συχνά με την αυτοκαταστροφή σας…

Ζυγός

Αν έχετε στο Ζυγό:

το Βόρειο Δεσμό: Ευνοεί την ολοκλήρωση που έρχεται όταν κινούμαστε από τον εαυτό μας προς τον άλλον, από τα ατομικά επίπεδα στα ψυχικά. Επικεντρωθείτε στην αγάπη σας για τους άλλους και λιγότερο για τον εαυτό σας.

το Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν στηριζόσασταν σε άτομα που αφήνατε να σας ρυθμίζουν την ζωή. Τώρα πρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις, σωστές ή λάθος. Θα ωριμάσετε μέσα από δική σας έκφραση και εμπειρία.

Σκορπιός

Αν έχετε στο Σκορπιό:

το Βόρειο Δεσμό: Σας δείχνει τον δρόμο της αναγέννησης. Θα βιώσετε την πνευματική σας ολοκλήρωση, όταν αντί για τα προσωπικά σας οφέλη, ενδιαφερθείτε για το καλό των άλλων. Αφήστε τη θεία θέληση να εκδηλωθεί, απαγκιστρωθείτε από τη δική σας. Και τότε θα γαληνέψετε μέσα σας.

το Νότιο Δεσμό: Σταματήστε να αγανακτείτε και μην διψάτε να επιβληθείτε. Η λαγνεία και η απληστία σας πρέπει να μεταλλαχθούν σε αγάπη και προσφορά.

Τοξότης

Αν έχετε στον Τοξότη:

το Βόρειο Δεσμό: Ανοίγει τους ορίζοντες για ταξίδια σωματικά και πνευματικά. Σας ωθεί να αναπτύξετε τα θετικά στοιχεία μέσα σας που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα τυχόν αρνητικά στο γενέθλιο χάρτη σας.

το Νότιο Δεσμό: Μάθετε να επικεντρώνεστε και να συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας σε ένα σκοπό, αντί να πηδάτε από τον ένα στόχο στον άλλο. Για να κατακτήσετε κάτι – όπως και για να προσφέρετε-πρέπει πρώτα να βρίσκεστε κάπου.

Αιγόκερως

Αν έχετε στον Αιγόκερο:

το Βόρειο Δεσμό: Οι επαγγελματικές σας δεξιότητες και φιλοδοξίες θα στραφούν προς το κοινό καλό. Θα ολοκληρωθείτε μέσα από την προσπάθειά σας για υψηλά επιτεύγματα που θα σας μεταμορφώσουν σε ένα είδος λυτρωτή για τον κόσμο.

το Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και η ηγεμονική τάση σας, σας μεταμόρφωσαν σε ένα εγωιστικό τέρας που τώρα πρέπει να θυσιαστεί.

Υδροχόος

Αν έχετε στον Υδροχόο:

το Βόρειο Δεσμό: Για να εξελιχθείτε πνευματικά, σας χρειάζεται να προσφέρετε στο σύνολο, να συνειδητοποιήσετε την ενότητα που διακατέχει τη ζωή. Ασχοληθείτε με κοινωφελείς σκοπούς, όχι ατομικούς. Επιστήμη, ιατρική, έρευνα ή φιλοσοφία θα σας ανοίξουν το δρόμο που οδηγεί στη λεωφόρο της προσωπικής σας ανάπτυξης.

το Νότιο Δεσμό: Παλιά, προτιμούσατε να απομονώνεστε απ’ τον κόσμο- τον οποίο αντιμετωπίζατε με απέχθεια και πρωτοφανή σνομπισμό. Κατανικήστε τον εγωκεντρισμό σας και τις συμπεριφορές που πηγάζουν από αυτόν.

Ιχθύες

Αν έχετε στους Ιχθύες:

το Βόρειο Δεσμό: Δηλώνει την πλήρη διάθεση του εαυτού σας στις υπηρεσίες των άλλων. Το ακυβέρνητο πάθος σας μετατρέπεται σε εσωτερική νηφαλιότητα αλλά όχι απάθεια.

το Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν σας διακατείχε η τάση να δραπετεύετε από την πραγματικότητα και να αποφεύγετε τις ευθύνες. Σας οδηγούσαν οι αισθήσεις και ο αισθησιασμός. Τώρα, αφήστε υψηλότερες αξίες να επικρατήσουν στη ζωή σας.

ΠηγήΕπιμέλεια

Διαβάστε περισσότερα για τους Σεληνιακούς Δεσμούς ΕΔΩ

Διαβάστε για τους Σεληνιακούς Δεσμούς στους Οίκους ΕΔΩ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Βασιλιάδων – Μαντάτα από το αισθηματικό παρελθόν

Χαρτομαντεία των Βασιλιάδων – Μαντάτα από το αισθηματικό παρελθόν

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν,...

Αστρολογία ΜΑΙΟΥ – Αγάπη/Χρήμα/Τύχη για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις μηνιαίες για όλα τα ζώδια για τον μήνα Μάιο: Κριός Μην δίνετε και τόση...
Ερωτική Χαρτομαντεία TARROT – Σύντροφοι και γνώριμοι σε μονοπάτια επανένωσης

Ερωτική Χαρτομαντεία TARROT – Σύντροφοι και γνώριμοι σε μονοπάτια επανένωσης

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ Πολλά αυτά που δεν ξέρετε ακόμη...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project