17+18/04/2021 Το Σαββατοκύριακο των μεγάλων αισθηματικών αλλαγών - Αστρολογικές Προβλέψεις

17+18/04/2021 Το Σαββατοκύριακο των μεγάλων αισθηματικών αλλαγών

17+18/04/2021 Το Σαββατοκύριακο των μεγάλων αισθηματικών αλλαγών

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός

Είστε έτοιμοι για να κάνετε τις σοβαρές συζητήσεις γύρω από μια πιο επίσημη δέσμευση, με τον άνθρωπο σας. Το μόνο που απομένει είναι να μπορέσετε να στρώσετε τα οικονομικά σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι, να μην δώσετε άλλη ευκαιρία στον πρώην σας, που σας πολιορκεί με όλα τα μέσα, αυτό το διάστημα. Μάλλον δεν έχετε ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Δίδυμοι

Η αντοχή και η δυναμική σας, είναι στο κόκκινο. Υπάρχουν ευκαιρίες στον δρόμο σας, που μπορούν άμεσα να σας βάλουν σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Καρκίνος

Μην ασχολείστε με άτομα και τρίτες ιστορίες που δεν είναι δικές σας. Μόνο τον χρόνο σας χάνετε. Οι ημέρες έχουν για εσάς πιο ποιοτικές δράσεις!

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Λέων

Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχει μια υπερκινητικότητα και αυτό σας κάνει να ξεχνάτε σιγά – σιγά, τα παλιά! Ίσως και μια νέα σχέση – ιστορία αγάπης, να είναι μπροστά σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Παρθένος

Μέσα στην οικογένεια σας, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που πρέπει με τον άνθρωπο σας να λύσετε. Πιθανόν και να χρειάζεται να κάνετε μια ανασκόπηση σε αυτά που έχουν συμβεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Ζυγός

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι σε διαφορετικές τροχιές. Αυτό που θέλετε είναι να συζητήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να βρείτε λύσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Σκορπιός

Κάποιος παλιός σας γνώριμος θα σας ψάξει, και πιθανόν μαζί να σας κάνει και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η αισθηματική σας ζωή, αλλάζει άμεσα!

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Τοξότης

Πολλά τα βλέμματα που πέφτουν επάνω σας, και αυτό είναι κάτι που στο τώρα, σας κάνει και αισθάνεστε ότι και πάλι ανοίγουν οι αισθηματικοί δρόμοι μπροστά σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Αιγόκερως

Από σήμερα και μέχρι να λήξει ο Απρίλιος, θα καταφέρετε σίγουρα να μπείτε σε μια καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Υδροχόος

Κάποιες διαφορές και παρεξηγήσεις που είχαν γίνει μέσα στο οικείο σας περιβάλλον, τώρα λήγουν! Οι ημέρες θα έχουν πολλά δώρα αισθηματικά και οικονομικά.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να δώστε λύσεις, σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε εργασία αλλά και σχέση.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Συμβάντα που θα έχουν καρμικό χαρακτήρα

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Συμβάντα που θα έχουν καρμικό χαρακτήρα

Προβλέψεις μέχρι τέλος Απριλίου: Κριός Δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει, στον νέο σας σύντροφο τι θέλετε...
Χαρτομαντεία του Ιεροφάντη – Προσεχώς νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία του Ιεροφάντη – Προσεχώς νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:   Κριός ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ Κάποιες στιγμές είστε απόλυτοι σε αυτά...
Αστρολογία – Πρώτες ματιές στον Μάιο…

Αστρολογία – Πρώτες ματιές στον Μάιο…

Για όλα και όλους: Κριός Μην επιχειρήσετε αυτό το χρονικό διάστημα, να κάνετε μια νέα...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project