20-26/06/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

20-26/06/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

20-26/06/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Για όλα και όλους:

Κριός

Κρατήστε σιγή ιχθύος λοιπόν! Το άτομο που θα επιστρέψει στην αισθηματική σας ζωή, θα σας τάξει πολλά και θεαματικά. Μόνο μέσα από τις πράξεις όμως τυχόν να σας πείσει.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Ταύρος

Δεν έχετε πια εμπιστοσύνη σε κανέναν. Οι αισθηματικές σχέσεις και καταστάσεις που περάσανε από την καρδιά σας, σας έχουν αφήσει λαβωμένους. Αυτό όμως αλλάζει από τον καινούργιο μήνα.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Δίδυμοι

Φρέσκος αέρας θα έρθει στην ζωή σας και μάλλον θα συσχετίζεται με τον έρωτα. Είστε αποφασισμένοι, να μην αφήσετε πια τα λάθος άτομα να ενοχλούν την στρωτή σας καθημερινότητα.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Καρκίνος

Ερωτική εύνοια υπάρχει στο ζώδιο σας, και αυτό θα το διαπιστώσετε από την καινούργια εβδομάδα. Κάποιος που καιρό τώρα σας έχει στο στόχαστρο του, θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Λέων

Καινούργιες προτάσεις έρχονται από τον σύντροφο σας, που πλέον επιθυμεί να βγείτε εσείς οι δύο από την μετριότητα και να ζήσετε κάτι που θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Παρθένος

Οικονομικές ευκολίες φέρνει το προσεχές διάστημα για εσάς, και εσείς θα έχετε την ευκαιρία για να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες και κεφάλαια. Κυρίως στην ερωτική σας ζωή.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός

Εσείς που είστε ακόμη σε ελεύθερη φάση στην αισθηματική σας καθημερινότητα, θα είστε έτοιμοι για μια επανένωση με μια πιο παλιά σας ιστορία που θα σας ξανα-πλησιάσει.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Σκορπιός

Ανεβάστε τις ταχύτητες σας και θα δείτε, ότι οι λύσεις είναι ακριβώς δίπλα σας. Αυτό κυρίως ισχύει για την προσωπική σας σχέση, που έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Τοξότης

Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, θα ενεργοποιηθούν από τις αρχές του νέου μήνα Ιουλίου! Αυτό θα είναι μια καλή αρχή για να ξεπεράσετε όλες τις αγκυλώσεις σας.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως

Είστε κάποιες φορές ισχυρογνώμονες και αυτό κάνει τον άνθρωπο σας, να θυμώνει. Σε επόμενο βήμα θα χρειαστεί να δείτε και πιο αναλυτικά την εργασία και τα οικονομικά σας δεδομένα.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Υδροχόος

Δεν σας χρειάζεται κάτι αυτήν την εποχή, παρά μόνο η γαλήνη και η ηρεμία σας. Έχετε περάσει πολλά και τώρα μπορείτε να βάλετε την καθημερινότητα σας σε μια τάξη.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Ιχθείς

Αισθάνεστε ότι δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να δηλώσετε τις προθέσεις σας στον άνθρωπο σας. Έχει και αυτός τα δικά του πρακτικά προβλήματα.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τα μέσα του Αυγούστου φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις σε εργασία, αγάπη και σχέσεις! Κριός Όλα...
Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους: Κριός Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές...
ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project