Νέα Σελήνη στους Διδύμους … και οι παράλληλες διαδρομές θα λήξουν οριστικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη στους Διδύμους … και οι παράλληλες διαδρομές θα λήξουν οριστικά

Νέα Σελήνη στους Διδύμους … και οι παράλληλες διαδρομές θα λήξουν οριστικά

Στις 11/06 θα συντελεστεί το ιδιαίτερο αστρολογικό φαινόμενο της Νέας Σελήνης, που θα επηρεάσει απόλυτα και θετικά το σύνολο των ζωδίων, στην αισθηματική τους ζωή. Οι εκκρεμότητες αμοιβαία θα τερματιστούν και στην θέση τους θα έρθουν ποιοτικά συναισθήματα.. που έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Ηγετικό ρόλο, θα παίξουν οι επανασυνδέσεις αλλά και οι ξαφνικές προτάσεις, για κοινή πορεία – συγκατοίκηση ακόμη και γάμο!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Τα σχέδια σας κυρίως τα οικονομικά, θα έρθουν πιο κοντά στην υλοποίηση τους. Μερικοί πιθανόν και να πρέπει να κάνουν κάποια δρομολόγια – ταξίδια. Κάποιος από τα παλιά σας ψάχνει.

 

Ταύρος

Κρατήστε τον εαυτό σας, αλλά και την γενικότερη σας ζωή μακριά από άτομα, που δεν μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εσάς. Έτσι θα βρείτε και τι πραγματικά θέλετε για εσάς.

 

Δίδυμοι

Το ταίρι σας, θα σας ενημερώσει για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν αυτό το διάστημα. Σίγουρα χρειάζεται να θέσετε και εσείς τις δικές σας θέσεις και προτάσεις.

Καρκίνος

Μην περιμένετε κανέναν και τίποτα. Είναι μια καταπληκτική εποχή, όπου θα μπορέσετε να ανεβάσετε τους ρυθμούς της εργασίας σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια σας.

 

Λέων

Με τον νέο σας σύντροφο, υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές ασάφειες αλλά το καλό είναι ότι υπάρχει η θέληση και από τις δύο πλευρές …για βελτίωση και εξέλιξη.

 

Παρθένος

Τα πράματα τελικά δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτό είναι και κάτι που τώρα το έχετε παρατηρήσει μέσα στην φιλική σας παρέα. Οι αποκαλύψεις θα είναι μεγάλες.

Ζυγός

Δεν χρειάζεται εσείς πια να σχολιάζετε τον πρώην σας, εν τη παρουσία των κοινών σας γνωστών. Πιθανόν όλα αυτά να του μεταφερθούν και εσείς να αισθανθείτε άσχημα.

 

Σκορπιός

Είναι νωρίς για να πείτε ότι έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον νέο σας ερωτικό σύντροφο. Μέσα από τις κοινές σας δράσεις, θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που ζητάτε.

 

Τοξότης

Η προσωπική σας ισορροπία είναι και αυτή που προέχει. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχετε βγει από ένα χωρισμός και θέλετε τώρα να απολαύσετε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού.

Αιγόκερως

Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει και να ψάχνετε τι θέλουν οι άλλοι. Είστε σε μια μεταβατική φάση, που μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να διορθώσετε την καθημερινότητα σας.

 

Υδροχόος

Χρειάζεται να δείξετε την υπομονή σας, αυτήν την εποχή καθώς το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποια δικά του ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.

 

Ιχθείς

Την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων θα έχετε. Μπορεί να είστε σε μια δύσκολη φάση αλλά από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, όλα θα έρθουν και πάλι υπό τον έλεγχο σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project