Ποσειδώνας VS Αφροδίτη – Οι επικοινωνίες θα ενώσουν και πάλι τους συντρόφους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ποσειδώνας VS Αφροδίτη – Οι επικοινωνίες θα ενώσουν και πάλι τους συντρόφους

Ποσειδώνας VS Αφροδίτη – Οι επικοινωνίες θα ενώσουν και πάλι τους συντρόφους

Το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα φιλοξενήσει τις αστρολογικές όψεις Τετραγώνου μεταξύ Ποσειδώνα και Αφροδίτης. Θα προκύψουν αναπάντεχες επικοινωνίες, σε παλιούς γνώριμους αλλά και δυνατότητες για συνάντηση. Οι επανασυνδέσεις και οι συμφιλιώσεις, θα έχουν την τιμητική τους.

Για όλους:

 

Κριός

Θα πρέπει αυτό το διάστημα να κάνετε όλα τα ξεκαθαρίσματα σας, σε σύντροφο και συνεργάτες. Δεν είστε διατιθέμενοι να προσφέρετε χρόνο και παρουσία, σε κάποιον που δεν το αξίζει!

 

Ταύρος

Επιτέλους κάποια πράματα θα έρθουν στον δρόμο σας και θα σας ελευθερώσουν από σκέψεις και άτομα, που πραγματικά δεν σας είναι και πουθενά χρήσιμα.

 

Δίδυμοι

Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο μήνας του Οκτωβρίου, θα μπορέσετε να κλείσετε ένα συναισθηματικό σας πρόβλημα. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις σημαίνει και επανασύνδεση …με πρώην αγαπημένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Οι εργασιακές σας επιτυχίες, απαιτούν και την παρουσία σας. Αυτό σίγουρα όμως σας τρώει και χρόνο από όλα τα άλλα αιτούμενα της ζωής σας, ακόμη και από την σχέση σας.

 

Λέων

Μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια σας, σε άτομα που θέλετε. Ακόμη και στον άνθρωπο σας που μάλλον έχει λίγο χαλαρώσει και αφήσει στην τύχη τον μεταξύ σας δεσμό.

 

Παρθένος

Κινηθείτε αυτήν την εποχή, βάση των δικών σας συμφερόντων και μην κάνετε εκπτώσεις στις επιθυμίες σας. Από το τέλος του μήνα θα έρθει στην ζωή σας και κάτι… που θα ανανεώσει την αισθηματική σας καθημερινότητα.

Ζυγός

Μέσα στους χώρους που κινείστε θα βρείτε μια καινούργια αγάπη, όχι πολύ αργότερα. Σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις αλλά εσείς για αρχή να είστε άκρως επιφυλακτικοί.

 

Σκορπιός

Πολλά τα χατίρια που κάνετε στον άνθρωπο σας, και μάλλον αυτό σας έχει κάνει και είστε απόλυτα δεδομένοι στα μάτια του. Σε όλο αυτό άμεσα θα πρέπει να βάλετε και τα όρια σας.

 

Τοξότης

Προτάσεις και προσκλήσεις θα έχετε από τον άνθρωπο σας για διασκέδαση αυτές τις ημέρες. Μερικοί ίσως και να χρειαστεί να γνωριστείτε … και πιο οικογενειακά!

Αιγόκερως

Σε αυτόν τον καινούργιο άνθρωπο που έχει μπει στην ζωή σας, δεν χρειάζεται και άμεσα να τα πείτε όλα για το παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται να τον κάνετε έμμεσα να ζηλεύει.

 

Υδροχόος

Είστε από τους πιο τυχερούς στην αγάπη αυτό το διάστημα. Μερικοί θα το εξαργυρώσουν μέσα από μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, και κάποιοι άλλοι θα ενωθούν με τον άνθρωπο που θέλουν μόνιμα.

 

Ιχθείς

Οι καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας, έχουν αρχίσει και στρώνουν. Τώρα φυσικά και θα μπορέσετε με τον άνθρωπο σας, να είστε πιο ισορροπημένοι και μακριά από τρίτα… ζητήματα!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 44 ημέρες:   Κριός ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Τονίστε στον...
23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project