Love Tarot – Βροχή αγάπης για κάποια ζώδια μέσα στο Φθινόπωρο - Αστρολογικές Προβλέψεις

Love Tarot – Βροχή αγάπης για κάποια ζώδια μέσα στο Φθινόπωρο

Love Tarot – Βροχή αγάπης για κάποια ζώδια μέσα στο Φθινόπωρο

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Καλά νέα και δώρα θα φέρει αυτό το διάστημα… στο ζώδιο σας. Ξέρετε ότι κάποιος σας ψάχνει και μάλλον αυτό το Σαββατοκύριακο 10+11/09 θα σας παρουσιαστεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Ότι απορία και να έχετε για τον καινούργιο σας σύντροφο, καλό θα ήταν άμεσα να την εκφράσετε. Υπάρχουν πολλά και αληθινά συναισθήματα που θα ανθίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Να ξέρετε ότι υπάρχετε μέσα στο μυαλό κάποιου, που όμως θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να σας το ανακοινώσει. Μπορεί να περιμένει κάτι περισσότερο από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μόνο μέσα από έμμεσες και διπλωματικές συμπεριφορές θα έχετε κάποιο αποτέλεσμα, με τον εν διαστάσει σύντροφο σας. Όλα τα άλλα τα έχετε προσπαθήσει ανεπιτυχώς.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θα πρέπει να δώσετε ένα πράσινο φως στο άτομο που έχετε τραβήξει το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Μόνο έτσι μπορούν οι καταστάσεις να εξελιχθούν ομαλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όποια απόφαση και να πάρετε για τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να την ανακοινώσετε άμεσα. Σίγουρα θα έχετε και τον σχετικό αντίλογο που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Οι μέρες θα φέρουν πολλές και διαφορές εκπλήξεις στον δρόμο σας. Χρήμα και ερωτικές προτάσεις έρχονται στο τέλος του Σεπτεμβρίου και διορθώνουν την ψυχολογία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Τον τελευταίο καιρό, είστε σε μόνιμη κόντρα με τον άνθρωπο σας που έχει ξεφύγει από τα όρια. Βρείτε άμεσα τι σας φταίει και διορθώστε το μόνιμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία σε άτομα που έχουν δείξει τον λάθος χαρακτήρα τους. Από τον νέο ζωδιακό μήνα, στην ζωή σας επιστρέφει και μια παλιά σας αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Σίγουρα είστε προβληματισμένοι με αυτά που έχουν γίνει στην οικογενειακή και οικονομική ζωή του ατόμου που αγαπάτε. Δώστε χρόνο για εξελίξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πολλά αυτά που θα θελήσει τελικά να αλλάξει στους τρόπους του, ο αγαπημένος προκειμένου να μην σας χάσει. Κάποια χρήματα που αναμένετε έρχονται.

 

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα… που δεν τα ξέρετε. Μόνο ο χρόνος θα σας δείξει τα αληθινά τους πρόσωπα. Μέχρι τότε δώστε προτεραιότητα στην εργασία σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project