05-11/07/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

05-11/07/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

05-11/07/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Για όλους:

Κριός

Ζηλεύετε μάλλον πολύ και χωρίς λόγο. Σίγουρα όλα αυτά έχουν μείνει σαν κατάλοιπα από το παρελθόν σας. Προσπαθείτε να το λύσετε, αλλά σίγουρα χρειάζεται παραπάνω χρόνο…και ένα νέο δέλεαρ.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Ταύρος

Θέλετε να ξέρετε τα πάντα για αυτό το καινούργιο άτομο που έχει μπει στην ζωή σας, αλλά ακόμη οι καταστάσεις θα χρειαστούν χρόνο και υπομονή, για να γίνουν γόνιμες για εσάς τους δύο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Δίδυμοι

Οι συναλλαγές σας με πολλά άτομα και ταυτόχρονα, ίσως και να έχουν χαλάσει την εικόνα σας. Ειδικά αυτό αν πρόκειται για τα αισθηματικά σας, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι έχει μπει σε μια καθημερινή ρουτίνα με το ταίρι σας, και ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Με τα άστρα να λειτουργούν υπέρ σας εσείς ότι και να σκεφτείτε θα το φέρετε εις πέρας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Λέων

Δώστε παραπάνω έμφαση στους δικούς σας ανθρώπους και στα όσα προβλήματα καλείστε να λύσετε αυτό το χρονικό διάστημα. Οι έρωτες και τα πάθη, θα σας έρθουν από την εποχή του ζωδίου σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Παρθένος

Θα λάβετε πολλές και πικάντικες ειδήσεις από το πρώην σας, που θέλει να επιστρέψει σε εσάς και να δώσει απαντήσεις και λύσεις, σε όλα αυτά που έχουν γίνει. Εσείς ακούστε με προσοχή, και μην βιαστείτε να επανενωθείτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Ζυγός

Κάποια ιδιαίτερα θέματα θέλει να θίξει το ταίρι σας, και έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και την πορεία σας από εδώ και μετά. Οι λύσεις υπάρχουν και θα τις εφαρμόσετε για την ποιοτικότερη σας καθημερινότητα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι σας, στον ερωτικό τομέα αλλά δεν σας απασχολεί καθόλου, μιας και έχετε τόσα πολλά άλλα μέτωπα να λήξετε. Από τον επόμενο ζωδιακό μήνα, κάτι θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Τοξότης

Θα σας δοθεί η ευκαιρία, αυτές τις ημέρες για να κλείσετε κάποιες παλιές σας ερωτικές υποθέσεις. Αυτό θα κάνει και τον άνθρωπο σας επιτέλους να αισθανθεί και πιο ασφαλείς μαζί σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Αιγόκερως

Εργάζεστε πολύ και θέλετε να καταφέρετε κάποια πράματα. Αυτός είναι ίσως και ο βασικός λόγος που ακόμη δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι για να σας αγαπήσει. Από το τέλος του μήνα αυτού, κάτι αλλάζει!

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Υδροχόος

Στους χώρους που κινείστε έχετε σίγουρα κλέψει τις εντυπώσεις. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε και ποιος μπορεί να γίνει το επόμενο σας ταίρι. Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί!

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Ιχθείς

Οι ανταγωνισμοί θα πρέπει να σταματήσουν μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και το μόνο που θα σας βοηθήσει επιτέλους να βρείτε σαν ταίρια τα κοινά σας πατήματα. Οι ελεύθεροι θα λάβουν νέα φλερτ.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project