Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους:

Κριός

Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές αλλά και επανασυνδέσεις. Επίσης, στα οικονομικά σας, θα έχετε έκτακτα χρήματα που θα σας λύσουν πολλά προβλήματα.

Ταύρος

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αθόρυβα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Μην βάζετε τρίτους ανάμεσα σας και μάλλον θα ήταν ενδιαφέρον να μην θυμάστε και να μην αναμοχλεύετε τα παλιά.

 

Δίδυμοι

Μια παλιά σας γνωριμία, τώρα έρχεται και σας δίνει απολογίες και προτάσεις για μια επανασύνδεση. Το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά να σας συγκινήσουν και να σας φέρουν σε πιο βαθιά συναισθήματα, που ίσως και να σας κάνουν να τολμήσετε μια ακόμη φορά να είστε μαζί.

Καρκίνος

Αλλού η καρδιά σας, αλλού εσείς και αλλού η παρουσία σας. Αυτό είναι η μόνη αλήθεια που σας συμβαίνει και μάλλον χρειάζεται είναι να απομακρυνθείτε από όλους και όλα, μέχρι να βρείτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε και ποιος είναι αυτός που πραγματικά σας αγαπάει.

 

Λέων

Ουδείς είπε ότι ο δρόμος της αγάπης είναι εύκολος. Τώρα υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες που μπορείτε με τον άνθρωπο που θέλετε, να είστε επιτέλους μαζί και να προσπαθήσετε για να λήξετε προβλήματα που τόσο καιρό, μπαίνουν ανάμεσα σας.

 

Παρθένος

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, τρέφει πολλά και ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Το μόνο καλό είναι, ότι δεν υπάρχουν τρίτες δεσμεύσεις… και το πιο πιθανόν είναι ότι, από την επόμενη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε συναντήσεις.

Ζυγός

Μόνο εσάς έχει στο ρομαντικό στόχαστρο του, ο πρώην σας. Από τις 19/08 και μετά να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δείτε μπροστά σας. Τώρα έχουν συμβεί και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα του!

 

Σκορπιός – ΓΟΥΝΤΖΟ

Αυτό το Φθινόπωρο θα σας γεμίσει και σας δωρίσει πολλές και ουσιαστικές αισθηματικές εμπειρίες, που σίγουρα σας θα σας κάνει πιο ώριμους, στο να πάρετε μια τελική απόφαση για το πώς, θα κινηθείτε και με ποιον από εδώ και μετά.

 

Τοξότης – ΜΑΝΑΖ

Πριν την αλλαγή του μήνα σε Παρθένο… θα έχετε μια ευχάριστη αισθηματική έκπληξη. Υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα και αγάπη, στην καρδιά του πρώην αγαπημένου σας, που θα σας εκδηλώσει και αποδείξει με τέτοιον τρόπο, που θα σας αφήσουν άφωνους.

Αιγόκερως

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, και σας δίνει ότι χρειάζεστε προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αλλά και όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν περάσει από μπροστά σας, τις τελευταίες εβδομάδες. Μην κάνετε όμως και πάλι τα λάθη του παρελθόντος.

 

Υδροχόος

Δεν σας έχει ακόμη προκύψει κάτι που να σας συγκινήσει. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα καλύψει τα χαμένα χρόνια και θα σας πάει σε μονοπάτια, που θα είστε και πάλι ευτυχισμένοι…όχι πολύ μετά από τώρα!

 

Ιχθείς

Είστε αρκετά περίεργοι, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον έχετε αρχίσει και ψάχνετε τι κάνει αυτός που ακόμη αγαπάτε. Το μόνο καλό είναι, ότι από τα μέσα του τρέχοντος…μήνα ο ίδιος θα σας αναζητήσει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project