ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και συνεργασίες.

Πιο αναλυτικά

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Το συντροφικό σας έτερο, σας ενθαρρύνει για όλα αυτά που σχεδιάζετε στην εργασία ή και στις σπουδές σας. Οι χωρισμένοι, θα βρουν έμμεσους τρόπους επικοινωνίας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μπορεί ακόμη να μην έχετε βρει τις προσωπικές σας ισορροπίες με το πρόσωπο που θέλετε, αλλά μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο, μια σειρά από επικοινωνίες, θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Αυτά που περνάνε από τις σκέψεις σας, θα πρέπει να τα αναφέρετε στον σύντροφο σας, που βλέπει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι δεν είστε τόσο επικοινωνιακοί μαζί του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Δεν είστε για τους δικούς σας λόγους, έτοιμοι για να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, στους άλλους τομείς.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Σίγουρα έχετε γίνει πολύ πιο σοφοί και ώριμοι, σε θέματα αισθημάτων και δεσμών. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν προσεχώς, σίγουρα θα σας γοητεύσουν.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Η διάθεση σας έχει πάρει την ανιούσα. Αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να ενεργοποιηθείτε και να δείτε ποιοι, είναι αυτοί που πραγματικά σας αγαπούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Έχετε απομονωθεί, καθώς δεν βλέπετε τίποτα που να ενθουσιάζει την ερωτική σας προσοχή. Κάποιος πάντως, από τον φιλικό σας κύκλο, θέλει να σας μιλήσει πιο προσωπικά.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μέχρι και την αλλαγή του ζωδιακού οίκου, εσείς θα έχετε μια σειρά από θετικές επικοινωνίες με ένα ιδιαίτερο άτομο, που κάνει την προσπάθεια του, να σας ξανα-πλησιάσει.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Επιλογές έχετε, απλά δεν επιθυμείτε αυτό το διάστημα, να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον νέο σύντροφο. Σίγουρα έχετε πολλές ακόμη εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Το νέο σας συντροφικό έτερο, δεν ανταποκρίνεται όπως εσείς σκέφτεστε- θέλετε, μέσα στην σχέση σας. Ιδανικά αυτές τις καλές ημέρες, μιλήστε και βρείτε διεξόδους.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Πολλά αυτά που πρέπει άμεσα να διορθωθούν στον συσχετισμό σας, με κάποιο άτομο που έχετε ερωτευτεί. Είστε και οι δύο έντονες προσωπικότητες!

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Ξέρετε ότι το παρελθόν του ατόμου που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, είναι πλούσιο! Εσείς όμως θα πρέπει να κοιτάξετε μόνο το παρόν και το άμεσο μέλλον.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project