Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 21/02/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 21/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 21/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Αυτά που έχετε δηλώσει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει και να τα κάνετε πράξεις το συντομότερο δυνατόν. Είναι ένας τρόπος, για να του αποδείξετε την αγάπη σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Ταύρος

Τα μάτια σας έχουν θυμό και αυτό έρχεται από το παρελθόν… που ακόμη αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε. Ο νέος μήνας, έχει εκπλήξεις για εσάς.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Δίδυμοι

Ξεκινάει μια νέα εποχή για εσάς, που οι δρόμοι σας θα είναι ροδοστρωμένοι σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Καρκίνος

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα μπορέσετε να βρείτε τις κοινές λύσεις, με τον άνθρωπο σας έτσι ώστε να ξεπεράσετε τα παλιά.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Λέων

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και χωρίς αυτή η συνθήκη να σας ενοχλεί. Πιθανόν και ήδη να υπάρχουν γύρω σας άτομα, που τα αφοράτε αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Παρθένος

Οι καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας αλλάζουν και εσείς με τον σύντροφο σας… θα καταφέρετε να βρείτε τον στόχο σας. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Ζυγός

Δεν μπορείτε να είστε πάντα τόσο κάθετοι και δεικτικοί στον λόγο σας. Μάλλον αυτήν την στιγμή έχετε στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας υπερβολικά.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Σκορπιός

Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας υπόσχονται. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που σας αξίζουν. Οι φίλοι σας, έχουν κάτι ιδιαίτερο ν ασας ανακοινώσουν.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Τοξότης

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα που λήγει. Αυτό που έχει τώρα την μέγιστη του σημασία είναι να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο μονοπάτι σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Αιγόκερως

Απογοητευμένοι είστε από αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Μπορείτε να μιλήσετε και να βρείτε μαζί τι μπορείτε να διορθώσετε άμεσα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Υδροχόος

Οι προσωπικές σας δυναμικές είναι και αυτές που τώρα σας κάνουν και αλλάζετε ότι δεν σας είναι πια συμβατό. Στην καριέρα σας θα έρθουν νέες προτάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ιχθείς

Μέσα στην νέα εβδομάδα, θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει στην κοινωνική και εργασιακή σας καθημερινότητα.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project