Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν. Αυτό το διάστημα της Πανσελήνου θα έχετε πολλά να κάνετε που θα είναι και η βάση, για τα επόμενα.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Ταύρος

Δεν μπορείτε να είστε μέσα σε σχέση, και οι επικοινωνίες να είναι παγωμένες. Ότι και να είναι αυτό που εμποδίζει…βρείτε την λύση του άμεσα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Δίδυμοι

Οι επαφές σας με το παρελθόν, μάλλον είναι και το πρόβλημα που στο τώρα είστε ακόμη μόνοι σας. Ο Μάρτιος θα πρέπει να σας βρει με μια διαφορετική ψυχολογία.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Καρκίνος

Πολλά αυτά που έχετε να πείτε στον άνθρωπο σας, αλλά ακόμη δεν είστε σίγουροι για το πώς θα τα μεταφράσει. Οι αφορμές θα σας δοθούν σίγουρα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Λέων

Μαντάτα φέρνει η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, που θα σας ξαφνιάσουν. Από όλα αυτά που θα ακούσετε εσείς πάντως κρατήστε τα λιγότερα πιθανά.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Παρθένος

Οι σχέσεις που έχουν περάσει από το παρελθόν σας, είναι και αυτές που τώρα σας δίνουν την εμπειρία, για να κάνετε τις πιο σωστές επόμενες επιλογές.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Ζυγός

Η εργασία σας, σας ανεβάζει πολύ και αυτό θα βαρύνει και στην τσέπη σας! Σε δεύτερο τόνο κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα προβλήματα που έχουν έρθει στην σχέση σας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Σκορπιός

Όλα τα μέλη της οικογένεια σας, είναι σε μόνιμη αναμονή για κάποιες απαντήσεις σας. Ξέρετε τι πρέπει να πείτε και τι κατευθυντήριες πρέπει να δώσετε.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Τοξότης

Το ζητούμενο σας αυτήν την μεταβατική εποχή, είναι να δείτε πιο σοβαρά και ώριμα τις προτάσεις που σας έχει κάνει το πρώην ταίρι σας, για επανασύνδεση.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Αιγόκερως

Κάποιος φίλος σας έχει να σας μιλήσει για τα συναισθήματα του. Αυτό το γνωρίζετε καιρό τώρα, άρα θα χρειαστεί από μεριάς σας να δράσετε υπεύθυνα.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Υδροχόος

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα έχετε μια ευχάριστη ανατροπή στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό για αρχή, δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με όλους!

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ιχθείς

Οι αλλαγές που υπάρχουν μέσα στην δουλειά σας, ίσως και να επηρεάζουν την αισθηματική σας καθημερινότητα. Βρείτε τις χρυσές ισορροπίες.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/04/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/04/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
Χαρτομαντεία ALFA Ανωτέρων Οδηγών – Στην αγάπη όλα ζυγίζονται

Χαρτομαντεία ALFA Ανωτέρων Οδηγών – Στην αγάπη όλα ζυγίζονται

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Μέσα στην εργασία σας, θα υπάρξουν κάποιες...
Χαρτομαντεία των Στοιχείων – Αποδέσμευση από το παρελθόν

Χαρτομαντεία των Στοιχείων – Αποδέσμευση από το παρελθόν

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός – Η ΠΥΞΙΔΑ Εσείς θα πρέπει να δείτε με...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project