Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 05/05/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 05/05/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 05/05/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι καταστάσεις που συντρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας, είναι και αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά φυσικά και επικοινωνιακά με ένα ενδιαφέρον άτομο.

 

Ταύρος

Ότι θέλετε να κάνετε και να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, καλύτερα να το μεταφέρετε για τις αρχές του μήνα αυτού. Είναι μια εποχή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

 

Δίδυμοι

Κρατήστε επικοινωνιακές αποστάσεις, από παλιές σας υποθέσεις που δεν έχουν τίποτα πια να σας προσφέρουν. Οι μέρες του ζωδίου σας προσεχώς, θα φέρουν νέο αέρα στην ζωή σας.

Καρκίνος

Δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές και νέα ξεκινήματα ακόμη, στην ερωτική σας ζωή. Η καρδιά σας και το μυαλό σας, έχουν μείνει σταματημένα στο παρελθόν.

 

Λέων

Ξέρετε ότι το πρόσωπο, που έχετε βάλει στον ερωτικό σας στόχο, θέλει να έρθει πιο κοντά σας, αλλά όχι υπό τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα.

 

Παρθένος

Οι μόνιμες σας σκέψεις, τρέχουν γύρω από μια ερωτική ιστορία, που έχει πολλά θολά σημεία. Με τον ανάδρομο πάντως Ερμή προσεχώς, ίσως και κάτι παραπάνω να μάθετε.

Ζυγός

Οι θέσεις που έχει το συντροφικό σας έτερο, για τα επόμενα βήματα μέσα στην σχέση σας, σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν! Ο Μάιος… θα φέρει ανατροπή.

 

Σκορπιός

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και απόλυτα ευτυχισμένοι. Το μόνο που σας χρειάζεται αυτή την εποχή, είναι οι καλοί σας φίλοι και αρκετή ξεκούραση!

 

Τοξότης

Μην σκέφτεστε τόσο πολύ το παρελθόν, γιατί χάνετε το παρόν σας και όλα αυτά που συντελούνται. Φυσικά, και ότι δεν σας αρέσει, μπορείτε να το προσπεράσετε.

Αιγόκερως

Η τύχη των άστρων είναι με το μέρος σας, και αυτό ήδη τα νιώθετε. Εσείς που είστε στο κλαμπ των εργένηδων, σίγουρα θα καταφέρετε αν κάνετε αξιόλογες γνωριμίες.

 

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας, με τους δικούς σας ανθρώπους έχουν αρχίσει και διαταράσσονται. Το τι χρειάζεται βέβαια και το ξέρετε, άρα δράστε άμεσα.

 

Ιχθείς

Όλες του τις σκέψεις, τις έχει εκφράσει ο άνθρωπος σας… και τώρα αναμένει από εσάς, για τις δικές σας προτάσεις. Οι μέρες φέρουν και εργασιακές επιτυχίες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project