Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις αναμνήσεις σας. Πάντως υπάρχουν στον κύκλο σας άτομα, που θέλουν να σας γνωρίσουν περισσότερο.

 

Ταύρος

Οι επαγγελματικές σας συναλλαγές με κάποιο άτομο που είναι καιρό στα περιβάλλοντα σας, ίσως και να γίνουν αιτία για να έρθετε και πιο κοντά… ρομαντικά!

 

Δίδυμοι

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και αυτό είναι κάτι που σας κάνει – παρασύρει στο να ενεργοποιηθείτε πολύ περισσότερο. Μάλλον θα έχετε και το θεμιτό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Μέσα στις επόμενες ημέρες, να αναμένετε εκπλήξεις και επισκέψεις από τον αγαπημένο σας. Μαζί θα σας έχει και κάποια ανακοίνωση θετική από την εργασία σας.

 

Λέων

Χρειάζεται να κινηθείτε πιο γρήγορα σε όλα αυτά που ήδη σκέφτεστε. Τώρα υπάρχουν και οι πιο σωστές συνθήκες για να μπορέσετε να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω.

 

Παρθένος

Ερωτική ένταση υπάρχει μεταξύ εσάς και κάποιου φίλου σας, που όμως δεν έχει και πολύ καιρό που μπήκε στην ζωή σας. Προσοχή στα τρίτα μάτια που είναι γύρω σας.

Ζυγός

Σεβαστείτε τις αποφάσεις που έχει πάρει το συντροφικό σας έτερο, και δώστε χρόνο. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα καταφέρετε και οι δύο να λύσετε κάποιες παλιές σας παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Μην μπαίνετε στην λογική του να ψάξετε να βρείτε κάποιον από τα παλιά. Μπορεί να έχει προχωρήσει την ζωή του. Ο Νοέμβριος…όμως θα σας βάλει στα σχετικά διλήμματα.

 

Τοξότης

Η όποια υπομονή σας, έχει φτάσει στο τέρμα της. Τώρα που είστε αποφασισμένοι για αλλαγές, θα πρέπει να το πείτε και στον άνθρωπο σας, που είναι απόλυτα μπερδεμένος.

Αιγόκερως

Τις εσώτερες του σκέψεις, θέλει επιτέλους να σας εκφράσει το συντροφικό σας έτερο. Μέσα σε όλα αυτά, θα μάθετε και κάτι για το έντονο του παρελθόν.

 

Υδροχόος

Όλη η ημέρα θα έχει επικοινωνίες και συναντήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε. Υπάρχουν πολλές και θετικές αλλαγές, που κάποιους από εσάς, θα τους πάνε μέχρι και σε συγκατοίκηση.

 

Ιχθείς

Κάποιο ερωτικό παιχνίδι παίζετε εσείς. Το πρόσωπο που σας έχει κερδίσει την προσοχή το έχει σίγουρα καταλάβει, και θέλει μέσα από την διπλωματική οδό να πάρει απαντήσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις σε συντρόφους και φίλους

Ωροσκόπιο Αγάπης – Συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις σε συντρόφους και φίλους

Προβλέψεις Δεκεμβρίου:   Κριός Μπορεί να μην έχετε ακόμη τις ειδήσεις που θα θέλατε από...
Χαρτομαντεία Προσώπων – Αισθηματικά γεγονότα και ημερομηνίες ορόσημο, μέσα στον Δεκέμβριο

Χαρτομαντεία Προσώπων – Αισθηματικά γεγονότα και ημερομηνίες ορόσημο, μέσα στον Δεκέμβριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ Οι αλλαγές θέσεις πολλών πλανητών, αυτές...
Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο

Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο

Για όλα και όλους; Κριός Η Καμήλα Αυτό που έχετε καταφέρει είναι μεγαλειώδες πια. Το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project