Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα τραβήξετε έμμεσα την αισθηματική προσοχή του ατόμου, που αγαπάτε. Το σύμπαν σίγουρα σας υποστηρίζει σε όλα σας τα βήματα.

 

Ταύρος

Πολλές οι απαιτήσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, που αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει για ένα μέλλον…όπου θα είστε κάτω από μόνιμες δεσμεύσεις.

 

Δίδυμοι

Μην χάνεστε μόνο μέσα σε προτάσεις των άλλων. Εσείς είστε πια σε μια καλή φάση, που μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες …που θα σας πάνε σε επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες.

Καρκίνος

Δεν υπάρχει κάποια λογική σε όλα αυτά που βλέπετε από τον σύντροφο σας, που έχει πια δείξει έναν άλλο χαρακτήρα που δεν σας αρέσει. Μπορείτε να μιλήσετε και να πάρετε αποφάσεις που θα σας λυτρώσουν.

 

Λέων

Είστε μόνιμα απασχολημένοι, με καταστάσεις που τρέχουν στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή, με απώτερο σκοπό να ξεφύγετε από διάφορες σκέψεις οι οποίες, ακουμπούν την τόσο ευαίσθητη σας καρδιά.

 

Παρθένος

Όσα και να έχουν γίνει στο παρελθόν σας, εσείς πια τα έχετε πατάξει και δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν για να σας πτοήσει, σε όλα αυτά που τώρα σκέφτεστε να κάνετε.

Ζυγός

Δεν μπορείτε ακόμη να δεχτείτε μια επιστροφή… από το παρελθόν. Τώρα είστε σε μια φάση που μπορείτε να λύσετε κάποια προβλήματα στο παρόν και να κάνετε, νέα ξεκινήματα με τους ανθρώπους, που πραγματικά σας αγαπούν.

 

Σκορπιός

Είστε πάντα ανυπόμονοι, και αυτό είναι κάτι που τώρα σας έχει βάλει σε μια διαδικασία, της έκπτωσης των επιθυμιών σας. Έχετε κάνει πολλές και νέες γνωριμίες που μάλλον πιο πολύ σας έχουν τελικά μπερδέψει.

 

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να δίνετε ότι σας ζητούν και άμεσα. Αυτό που έχει την απόλυτη του προτεραιότητα, είναι να βρείτε εσείς τις δικές σας ισορροπίες και να σκεφτείτε που θέλετε να οδηγήσει την ζωή και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Όλες οι σκέψεις που τρέχουν αυτό το διάστημα, στο μυαλό σας ακουμπούν το ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό ίσως κάποιους από εσάς να σας αναγκάσει να ανοίξετε και πάλι κάποιες επικοινωνίες … με αμφίβολα αποτελέσματα.

 

Υδροχόος

Δεν είστε έτοιμοι αλλά ούτε και διαθέσιμοι, να περιμένετε κανέναν. Μην παίρνετε καθόλου στα σοβαρά, τις προτάσεις που πιθανόν να σας κάνουν, ήδη δεσμευμένα άτομα.

 

Ιχθείς

Εκπλήξεις σημαντικές και σημαντικά δώρα, να αναμένετε από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα ανοίξει και τους ορίζοντες σας, για κάτι περισσότερο τους επόμενους μήνες.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project