Ο Άντρας Αιγόκερως και πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άντρας Αιγόκερως και πώς να τον κατακτήσετε

Ο Άντρας Αιγόκερως και πώς να τον κατακτήσετε

Οι Αιγόκεροι ανήκουν στα ζώδια της γης και έχουν τη δέκατη θέση στη σειρά του ζωδιακού κύκλου.

Άντρας Αιγόκερως – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας Αιγόκερως είναι πολύ ανεξάρτητος, φιλόδοξος και πολύ υπεύθυνος. Ξέρει ποιες είναι οι δυνατότητές του και τι μπορεί να κάνει και θέλει όλα να τα κάνει μόνος του, δεν εμπιστεύεται σε κάποιον άλλο τις δουλειές του. Είναι πολύ πειθαρχημένος και συγκροτημένος, έχει έντονο το αίσθημα της ευθύνης και συνηθίζει να μελετάει προσεκτικά και να αξιολογεί τα πάντα πριν κάνει κάποιο βήμα. Αυτό γιατί θέλει να είναι σίγουρος ότι θα γίνει σωστά και δε θα αποτύχει. Θέλει να νιώθει ασφαλής και γι’ αυτό χρειάζεται οργάνωση, πρόγραμμα και δόμηση στη ζωή του. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων, της ζωής του αλλά και της ζωής όλων όσοι τoν περιβάλλουν. Βέβαια, όλα αυτά τα στοιχεία τον κάνουν να φαίνεται βαρετός, λίγο ψυχρός, μελαγχολικός και συχνά γίνεται στενόμυαλος και αδιάλλακτος, απόλυτος και πεισματάρης. Πάντα θέλει να γίνονται τα πράγματα όπως πιστεύει εκείνος και δε συμφωνεί με τους άλλους.

Καταβάθος, όλη αυτή η ανάγκη για έλεγχο και πειθαρχία είναι θέμα ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αν αγαπήσει τον εαυτό του και συνειδητοποιήσει ποιος είναι πραγματικά θα μπορέσει να αφεθεί και να διαχειριστεί διαφορετικά τη ζωή. Θεωρεί απαραίτητο να νιώθει ασφάλεια τόσο υλική όσο και οικονομική. Είναι πολύ φιλόδοξος και κυνηγάει την επιτυχία πάντα. Θέλει επίσης να διατηρεί ένα γόητρο κοινωνικά και να λαμβάνει την εκτίμηση και το σεβασμό των γύρω του.

Οι Αιγόκεροι δεν αφήνουν εύκολα κάποιον να τους πλησιάσει και δεν ανοίγονται συναισθηματικά. Χρειάζονται χρόνο γιατί είναι ευάλωτοι αλλά αν τελικά εμπιστευτούν κάποιον και ανοιχτούν νιώθουν πολύ ικανοποιημένοι με τη δέσμευση αυτή. Εκ πρώτης όψεως πάντως είναι απόμακροι, μοναχικοί και λίγο αδιάφοροι. Το μυαλό ενός Αιγόκερου είναι δραστήριο και πολυμήχανο, έχουν δυνατή συγκέντρωση και είναι προσεκτικοί. Είναι των άκρων στις απόψεις τους και δε θεωρούν ότι υπάρχει μεσαία οδός, τα βλέπουν όλα μαύρα ή άσπρα. Στα ερωτικά τους θέλουν πάντα να αισθάνονται τον έλεγχο για να μην εκτεθούν και πληγωθούν.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Με τους φίλους:
Ο Αιγόκερως είναι ένας καλός και πιστός φίλος χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα. Θα είναι πάντα δίπλα σου και θα σε στηρίξει, θα προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του και πάντα θα σε συμπονεί και θα είναι μαζί σου στοργικός και προστατευτικός.

Επαγγελματικά και οικονομικά:
Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του ο άντρας Αιγόκερως είναι κατάλληλος για επαγγέλματα ηγετικά και για υψηλή καριέρα. Θέλει να καταφέρνει επιτεύγματα και να ανεβαίνει συνεχώς επαγγελματικά. Θα δώσει το καλύτερό του εαυτό για να το κατορθώσει. Μπορεί να μη θεωρείται πολύ δημιουργικός αλλά είναι παραγωγικός στη δουλειά του, είναι οργανωτικός και χειρίζεται πολύ καλά το χρόνο. Είναι πολύ καλοί στο να εκτελούν σχέδια και επιπλέον, έχουν την ικανότητα να βλέπουν μακριά και να ψυχανεμίζονται τα οφέλη τους. Όσον αφορά τα οικονομικά τους, μπορούν να κάνουν πολύ καλές, έξυπνες και σοφές επενδύσεις που θα τους φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Με τις γυναίκες:
Ο Αιγόκερως έχει πάθος, του αρέσουν οι σαρκικές απολαύσεις και δείχνει αποκομμένος συναισθηματικά όταν τον γνωρίζεις. Μέσα του, όμως, είναι ένας άντρας που επιθυμεί την αγάπη και το συναίσθημα αλλά δεν το εξωτερικεύει ή χρειάζεται πολύ χρόνο γιατί δεν εμπιστεύεται εύκολα τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Θεωρείται πάντως από τα πιο πιστά ζώδια στα σχέσεις του και είναι πολύ ρομαντικός αν και μυστηριώδης. Κρύβει πολύ καλά την ευαίσθητη και αισθησιακή του πλευρά. Αν σε εμπιστευτεί και τον κερδίσεις θα σου προσφέρει πολλά και θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Χρειάζεται μόνο υπομονή και δείγματα πίστης και αφοσίωσης από τη γυναίκα που θα γνωρίσει.

Στον ερωτικό τομέα:
Ο άντρας Αιγόκερως δίνει σημασία στο περιβάλλον και την ατμόσφαιρα όταν πρόκειται για πολύ προσωπικές στιγμές. Έχουν αρκετές ικανότητες στο ερωτικό κομμάτι, πολύ αντοχή και τους αρέσει η σωματική επαφή. Όμως, δε θα σε εντυπωσιάσουν με κάτι το δημιουργικό ή πειραματικό. Παρ’ όλα αυτά σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί του στον τομέα αυτό.

Πώς να προσεγγίσεις και να κερδίσεις έναν Αιγόκερω

Ο άντρας Αιγόκερως είναι λίγο μελαγχολικός τύπος γι’ αυτό αν προσπαθήσεις να τον κερδίσεις με χιούμορ και ευχάριστη διάθεση σίγουρα θα έχεις κάνει ένα καλό πρώτο βήμα. Προσπάθησε να τον κάνεις να γελάσει και θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον. Δείξε ταυτόχρονα μία σχετική σοβαρότητα και έναν μετρημένο χαρακτήρα, μην είσαι εκκεντρική ούτε πολύ ερωτική και πολύ επιθετική γιατί είναι πιο συμβατικός άνθρωπος. Προσπάθησε να είσαι ώριμη και να μην κάνεις κάτι περίεργο για να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας. Μίλησέ του και συζητείστε αλλά μην κάνεις πολλές ερωτήσεις και μην προσπαθήσεις να διεισδύσεις σε πολύ προσωπικά θέματα. Είναι εσωστρεφής και δε μιλάει για τα συναισθήματά του. Πρέπει να είσαι υπομονετική μαζί του, να του δείχνεις θαυμασμό αλλά και σεβασμό και να του δημιουργήσεις την αίσθηση ασφάλειας ώστε να σε εμπιστευτεί και να αρχίσει να αφήνεται. Να ξέρεις ότι στον αιγόκερω αρέσει να επικοινωνεί σε ένα διανοητικό επίπεδο. Σε καμία περίπτωση μην τον στήσεις σε ραντεβού γιατί δεν του αρέσει καθόλου να περιμένει και εκτιμάει την ακρίβεια ενώ δε θέλει καθόλου τους ανθρώπους που δείχνουν ανεύθυνοι. Ως προς την εξωτερική εμφάνιση, σαφώς αγαπούν την καλαισθησία αλλά δε θέλουν να σε δουν με κάτι φανταχτερό ούτε προκλητικό και θα προτιμούσε να σε δει με ένα look γραφείου που δείχνει σοβαρότητα. Του αρέσουν τα δώρα, αλλά προτιμάει κάτι πρακτικό και όχι ακριβό. Για να τον κερδίσεις άφησέ τον να έχει εκείνος τον έλεγχο του ραντεβού και μην προσπαθήσεις να κατευθύνεις τη σχέση σας. Όταν του αποδείξεις ότι αξίζεις την εμπιστοσύνη του να ξέρεις ότι θα σου αφοσιωθεί και θα δείξει το καλύτερό του πρόσωπο.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως ταιριάζει πολύ με μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του ταύρου. Έχουν κοινά στοιχεία και στόχους, καλή επικοινωνία και τους αρέσει η οικογένεια και η φροντίδα της. Επίσης μπορούν να διαχειριστούν καλά τα οικονομικά τους. Με μία γυναίκα καρκίνο επίσης είναι πολύ καλός ο συνδυασμός και μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένοι για χρόνια. Ο Αιγόκερως θα της είναι αφοσιωμένος και θα την περιποιείται και εκείνη που είναι ανασφαλής θα τον θεωρήσει ιδανικό σύντροφο. Με μία παρθένο επίσης ταιριάζει πολύ, έχει κοινά όνειρα και στόχους, τους αρέσει η οικογένεια αλλά και τα υλικά αγαθά. Ο Αιγόκερως μπορεί να περάσει καλά για κάποιο διάστημα με μία δίδυμο που θα του ανεβάζει τη διάθεση αλλά μακροπρόθεσμα δε θα τα βρουν γιατί έχουν πολλές διαφορές. Με τη γυναίκα σκορπιό μπορεί να δεθεί σε ερωτικό επίπεδο γιατί είναι ορμητική και παθιασμένη αλλά η ίδια στην πορεία μάλλον θα βαρεθεί. Τέλος, μπορεί να τον γοητεύσει μία Υδροχόος και να προσπαθήσει να την κατακτήσει, αλλά δυστυχώς δε θα μπορέσουν να μείνουν μαζί γιατί της αρέσει να έχει τον έλεγχο της σχέσης κάτι που ο Αιγόκερως δεν επιτρέπει.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project