Άντρας Παρθένος και πώς να τον κερδίσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Παρθένος και πώς να τον κερδίσετε

Άντρας Παρθένος και πώς να τον κερδίσετε

Οι Παρθένοι ανήκουν στα ζώδια της γης και είναι το έκτο σημάδι στη σειρά του ζωδιακού κύκλου. Στις παραγράφους που ακολουθούν θα μελετήσουμε τα βασικά στοιχεία από τα οποία χαρακτηρίζεται ο άντρας Παρθένος και θα δούμε τη σχέση του με τις γυναίκες. Τέλος, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συμβουλές για να μπορέσεις να προσεγγίσεις και να κερδίσεις τον παρθένο.

Άντρας Παρθένος – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας Παρθένος είναι ένα έξυπνο ζώδιο αλλά αυτό που τον χαρακτηρίζει περισσότερο είναι η υπερβολικά αναλυτική σκέψη του, το γεγονός ότι λειτουργεί πάντα με το μυαλό και σπάνια με το συναίσθημα και εξετάζει σε βάθος τα πάντα. Θέλει να τα έχει όλα οργανωμένα στο μυαλό του και είναι πολύ αναλυτικός και λεπτομερής. Αυτό σημαίνει πως σπάνια είναι αποφασιστικός και λειτουργεί με αργές κινήσεις μέχρι να καταλήξει στο τι θέλει να κάνει. Μπορεί να γίνει αρκετά σχολαστικός και μονίμως εσωτερικά έχει μια ανησυχία, μια ένταση και νευρικότητα γιατί προσπαθεί να μελετάει και να βελτιώνει τα πάντα γύρω του. Στον κόσμο δείχνει λογικός και συγκροτημένος αλλά μέσα του υπάρχει μια έντονη εσωτερική αναζήτηση.

Υπάρχουν στιγμές που δείχνει απόμακρος και ψυχρός στο περιβάλλον του και είναι οι στιγμές εκείνες που επικρατούν τα συναισθήματά του έναντι της λογικής. Η εικόνα του αυτή είναι μία άμυνα γιατί τα συναισθήματά τους είναι τα μόνα που δεν μπορούν να αναλύσουν και να αντιμετωπίσουν. Κατά βάθος οι Παρθένοι είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια και εύκολα μπορεί να προσβληθούν ή να παρεξηγηθούν χωρίς όμως να το δείξουν. Τους αρέσει να νιώθουν την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων και να βλέπουν ότι είναι χρήσιμοι. Είναι ειλικρινής, αξιόπιστος, αγνός και έχει πάντα καλές προθέσεις. Θέλουν να ζουν μέσα στην οργάνωση και την τάξη, τους αρέσει η τελειότητα και δίνουν σημασία σε μικρές λεπτομέρειες. Θεωρούνται ζώδια ανεξάρτητα και με την ευφυΐα τους μπορούν να πετύχουν πολλά.

Όμως, αρκετές φορές γίνονται στενοκέφαλοι καθώς επίσης κολλάνε με το παρελθόν και δεν μπορούν να προχωρήσουν στο μέλλον. Είναι λίγοι απρόβλεπτοι και καμιά φορά ασταθείς, ενώ θεωρούνται και φιλόδοξοι. Τους αρέσουν τα υλικά αγαθά αλλά και το να μαθαίνουν πράγματα. Δεν εμπιστεύονται εύκολα και φοβούνται το άγνωστο.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Με τους φίλους:
Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο πιστό κι αληθινό και πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν δίπλα τους ως φίλο γιατί μπορεί να σκέφτεται σωστά και να τους βοηθάει να λύνουν τα θέματά τους. Λειτουργεί αρκετά με τη λογική γι’ αυτό και κάποιοι τον θεωρούν πιο απόμακρο και ψυχρό και δεν ανοίγεται πολύ εύκολα στους φίλους του. Χρειάζεται υπομονή για να είσαι φίλος με έναν Παρθένο αλλά να ξέρεις ότι το γεγονός πως αναλύει πολύ τα πράγματα και προσπαθεί να ελέγχει τις ζωές των ανθρώπων γύρω του συμβαίνει μόνο επειδή θέλει το καλύτερο για αυτούς και προσπαθεί να βοηθήσει πραγματικά.

Με τα επαγγελματικά τους:
Οι Παρθένοι σκέφτονται και αναλύουν πολύ, είναι ορθολογιστές και μεθοδικοί, καθώς και πολύ έξυπνοι. Το μυαλό τους λειτουργεί πολύ αναλυτικά και διαθέτουν πολύ καλή μνήμη. Μπορούν να λύνουν προβλήματα και να οργανώνουν τα πράγματα, να φέρνουν στη σωστή σειρά τα ζητήματα που προκύπτουν. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν σαν αποτέλεσμα να τους ταιριάζουν επαγγέλματα που απαιτούν ανάλυση, έρευνα και παρατηρητικότητα. Μπορούν να γίνουν πολύ καλοί αστυνομικοί, ερευνητές, πραγματογνώμονες, ανακριτές.

Με τις γυναίκες:
Ο άντρας Παρθένος, είναι αρκετά ντροπαλός με τις γυναίκες και δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του. Δείχνει λίγο ψυχρός σε μια πρώτη ματιά αλλά κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητος. Αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως ίση και με ιδιαίτερο σεβασμό, είναι αφοσιωμένος και έμπιστος και βλέπει σοβαρά τις σχέσεις, δεν του αρέσουν οι εφήμερες περιπέτειες. Αγαπάει το ρομαντισμό, τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα. Χρειάζεται, όμως, υπομονή από τη σύντροφο που θα έχει δίπλα του γιατί δεν ανοίγεται εύκολα και δεν μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Είναι τίμιος και αγνός στη σχέση του με τις γυναίκες και θεωρείται ιδανικό ταίρι για μια γυναίκα που της αρέσει η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ήρεμη ζωή. Του αρέσει να βοηθάει τη γυναίκα που έχει δίπλα του, να της είναι χρήσιμος κα πιστός. Συνήθως ταιριάζει με πιο προσγειωμένες γυναίκες.

Στον ερωτικό τομέα:
Ακόμα και στα ερωτικά, ο Παρθένος δεν ανοίγεται εύκολα αλλά κρύβει τη σεξουαλικότητά του και χρειάζεται χρόνο για να εκφραστεί πιο ελεύθερα. Βέβαια όσο πιο καλά γνωρίζεστε και εξοικειώνεστε τόσο πιο αισθησιακά θα γίνονται τα πράγματα. Θεωρείται κάπως σεμνότυφος και συντηρητικός και δε φημίζεται για πειραματισμούς και φαντασία στον τομέα αυτό. Δεν είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης ούτε παίζει τόσο μεγάλο ρόλο για αυτόν το κομμάτι της ερωτικής επαφής.

Πώς να προσεγγίσεις και να κερδίσεις έναν άντρα Παρθένο

Για να κερδίσεις έναν άντρα Παρθένο το μυστικό είναι να τον διεγείρεις πνευματικά και διανοητικά. Έχει μεγάλη σημασία για αυτόν να υπάρχει ουσιαστική πνευματική επικοινωνία με τη γυναίκα που θα έχει δίπλα του. Τον τραβούν οι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, αυτές που είναι έξυπνες, έχουν χιούμορ και είναι αρκετά δραστήριες. Του αρέσει να έχει να πει κάτι μαζί σου και τον εντυπωσιάζουν οι γυναίκες με άποψη και γνώσεις. Ο ίδιος είναι κλειστός και αγνός και προτιμάει γυναίκες γλυκές που απέχουν πολύ από οτιδήποτε χυδαίο. Του αρέσουν οι φινετσάτες και ήρεμες γυναίκες και απαιτεί από αυτές αφοσίωση, πίστη και ειλικρίνεια. Μισεί την ασυνέπεια και αν τον στήνεις στα ραντεβού δε θα τον βρεις να σε περιμένει. Θέλει με τη σύντροφό του να είναι και φίλοι και εραστές, ενώ στα θέλω και τις ανάγκες του είναι η τρυφερότητα, η περιποίηση και η δημιουργία οικογένειας. Για να τον κερδίσεις, αποδέξου το γεγονός ότι θέλει το χρόνο του και μην τον πιέζεις, μη γίνεις βιαστική με τις κινήσεις σου και σε καμία περίπτωση μην τον υποτιμάς σε κανένα τομέα. Του αρέσει να τον επιβραβεύεις καθώς και να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων. Στην εξωτερική εμφάνιση δίνει σημασία ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια επομένως φρόντισε να είσαι περιποιημένη και να δείχνεις αριστοκρατική. Από τη σύντροφό του επιζητά την αίσθηση ασφάλειας και του αρέσει η ήρεμη ζωή, αν είσαι πολύ παρορμητική, αυθόρμητη ή αντισυμβατική μάλλον δε θα είσαι του γούστου του.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Παρθένος

Οι άντρες Παρθένοι ταιριάζουν πολύ με τις γυναίκες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με αυτούς. Μάλιστα, συχνά παντρεύονται μία γυναίκα Παρθένο. Είναι πιστοί μεταξύ τους και έχουν μία σταθερή σχέση αλλά ενδεχομένως και λίγο μονότονη. Ιδιαίτερα ταιριαστή μπορεί να είναι η σχέση του Παρθένου με μια γυναίκα ταυρίνα. Τα συναισθήματα αναπτύσσονται γρήγορα ανάμεσά τους και μπορούν να γευτούν μαζί διάφορες απολαύσεις αλλά και να έχουν μια πληρότητα συναισθηματική. Η γυναίκα ταύρος μπορεί επίσης να του προσφέρει την ασφάλεια της οικογενειακής ζωής. Πολύ καλός είναι ο συνδυασμός και με μία γυναίκα αιγόκερο που μπορεί να προσφέρει τη σιγουριά την οποία χρειάζεται ο Παρθένος και την ηρεμία. Έχουν πολλά κοινά και όμοιους στόχους. Ο Παρθένος έλκεται και από τις διδύμους, αλλά στο τέλος φαίνεται πως δεν έχουν πραγματικά σημεία επαφής και ουσιαστική χημεία.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project