Ωροσκόπιο Αγάπης – Ο κύκλος των συναισθημάτων θα γυρίσει - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Αγάπης – Ο κύκλος των συναισθημάτων θα γυρίσει

Ωροσκόπιο Αγάπης – Ο κύκλος των συναισθημάτων θα γυρίσει

Με την νέα σελήνη να επηρεάζει θετικά των αισθηματικό ψυχισμό όλων των ζωδίων…αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει εκπλήξεις από το παρελθόν, είναι μόνο θέμα λίγων ημερών, για να έρθουν στο φως ξαφνικές επανασυνδέσεις αλλά και έρωτες από το παρελθόν να εξομολογηθούν.

Για όλους:

Κριός

Σίγουρα μια μέρα με πολλές και έντονες σκέψεις, πάνω στην προσωπική σας ζωή, που μάλλον εσείς την μπερδέψατε και πάλι. Με την έναρξη προσεχώς του ανάδρομου Ερμή, εσείς θα μπείτε σε μια θετική διαδικασία να κρατήσετε κοντά σας, μόνο όποιον/ότι αξίζει.

 

Ταύρος

Δεν θα βρείτε κάτι νέο που να σας κάνει ευτυχισμένους, μιας και ακόμη μέσα στις σκέψεις σας υπάρχει ο πρώην σας. Υπάρχει μια πιθανότητα να βρεθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μην είστε και τόσο σίγουροι, ότι οι χαρακτήρες…αλλάζουν!

 

Δίδυμοι

Καλύτερες θα είναι οι ημέρες, καθώς ο κυβερνήτης σας θα σας προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πιθανόν και να πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά προς όλους τους ορίζοντες.

Καρκίνος

Προτάσεις σας έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Τώρα ξέρετε ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα που τα αφοράτε ερωτικά…και εσείς άμεσα καλείστε να κάνετε μια σοφή επιλογή. Στην εργασία σας, θα έχετε μια σημαντική επιτυχία- άνοδο.

 

Λέων

Μην πιέζετε καθόλου τον εαυτό σας, για να πάρει αποφάσεις γύρω από το παρελθόν, που σας ψάχνει με όλους τους πιθανούς τρόπους. Σαφώς και ξέρετε τι έχει συμβεί και σίγουρα μπορείτε με να το προσπεράσετε, αν θέλετε να επανασυνδεθείτε.

 

Παρθένος

Δεν κρατάτε και μεγάλο καλάθι, σε όλα αυτά που σας έχει τάξει το άτομο που καιρό τώρα σας προσεγγίζει, για να γίνετε το ταίρι του. Γνωρίσετε το ερωτικό του παρελθόν και σίγουρα αυτό σας φοβίζει, καθώς δεν θέλετε να μην είστε η πρώτη του επιλογή.

Ζυγός

Ευκαιρίες ανόδου οικονομικές και εργασιακές θα έχετε, καθώς το σύμπαν σας ανοίγει μεγάλους ορίζοντες. Στην αισθηματική σας ζωή, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη στάση του συντρόφου σας, ως προς τα αιτούμενα σας.

 

Σκορπιός

Δεν υπάρχουν όρια στην αγάπη και τώρα αυτό σας το έχει αποδείξει το ταίρι σας, που κάνει ότι μπορεί για να έχει το 100% της προσοχής σας. Έχετε και κάποια αλλαγή στην δουλειά σας, που θα σας φέρει και πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους και ανέσεις.

 

Τοξότης

Μην ακούτε τι λένε και τι διαδίδουν οι άλλοι, για το άτομο που αγαπάτε. Τώρα χρειάζεται να κάνετε την δική σας κίνηση και να βρείτε τις πληροφορίες που ζητάτε. Με τον Ήλιο να είναι επάνω στην Παρθένο… ότι και να αναζητάτε θα το έχετε…σε χρήμα και αγάπη.

Αιγόκερως

Είστε για ακόμη μια φορά, μπερδεμένοι μέσα σε σχέσεις και καταστάσεις, που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Αυτό πρέπει να σταματήσει, καθώς ήδη σας έχει χαλάσει την ισορροπία. Καλύτερα μόνοι και ήρεμοι!

 

Υδροχόος

Δεν φταίει κάποιος για την δική σας αισθηματική μοναξιά. Μόνο εσείς και οι λάθος συνεχόμενες επιλογές. Μπορεί να έχετε προσεχώς κάποια πισωγυρίσματα αλλά δεν θα πρέπει να ασχοληθείτε και τόσο σοβαρά, καθώς τίποτα σημαντικό δεν θα έχει αλλάξει.

 

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται να δώσετε ρεσιτάλ αγάπης και συναισθημάτων. Αυτός που σας αγαπάει, ξέρει πως πρέπει να δράσει έτσι ώστε να καταφέρετε εσείς οι δύο να βγείτε από τις στενωπούς και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project