Ωροσκόπιο – Ο Δεκέμβριος χτυπάει την πόρτα…. στο ’21! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο – Ο Δεκέμβριος χτυπάει την πόρτα…. στο ’21!

Ωροσκόπιο – Ο Δεκέμβριος χτυπάει την πόρτα…. στο ’21!

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των εξωτερικών πλανητών, φέρουν ευκαιρίες στον κόσμο των ζωδίων….και σε κάθε τομέα.

Πιο αναλυτικά:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτόν το διάστημα, σε όλα τα πεδία της ζωής σας, σίγουρα θα επηρεάσουν και το νέο έτος. Εσείς που είστε μέσα σε διπλές αισθηματικές καταστάσεις, ενεργοποιηθείτε και μην χάνεστε μέσα σε δικαιολογίες.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Υποσχέσεις αγάπης, θα λάβετε από κάποιον γνώριμο σας, που έρχεται και φεύγει κατά καιρούς από την καθημερινότητα σας. Σε όλο αυτό… εσείς θα πρέπει άμεσα να θέσετε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Οι επικοινωνίες πιάσουν κόκκινο! Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κάνει άνοιγμα, για νέα σχέση και όχι μόνο. Πριν να δώσετε τις απαντήσεις σας, σκεφτείτε τα πάντα αναλυτικά και σφαιρικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Μόνο αισιόδοξες σκέψεις, θα πρέπει να κάνετε καθώς χρήμα και αισθήματα απλώνονται μπροστά σας. Εσείς που έχετε βρει το συντροφικό σας έτερο, ενεργοποιηθείτε και ξεπεράστε την ρουτίνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Ο πρώην σας έχει πια πάψει να σας επηρεάζει, με όλα αυτά που σας λέει και σας τάζει. Έχετε αλλάξει και η ματιά σας είναι μόνο στο μέλλον, και σε όλα αυτά που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Τα αισθηματικά σας δώρα, είναι αυτά που τώρα θα βρουν και την πρέπουσα ανταπόκριση. Είστε το ζώδιο που αυτόν τον μήνα, θα έχετε και τις περισσότερες επανενώσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Κουτσομπολιά και σχόλια όλων των ειδών έρχονται στον δρόμο σας, για το πρόσωπο που έχει γοητεύσει την καρδιά σας. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, απλά αφήστε τα πράματα να κυλήσουν.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Είστε ανοιχτοί σε μια νέα ερωτική ιστορία, αρκεί αυτήν την φορά…να είναι σωστές και οι προθέσεις από την άλλη πλευρά. Επίσης, κάποια θετικά νέα έρχονται από τα οικονομικά σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Πολλά τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει τον ερωτικό τους θαυμασμό. Είστε γεμάτοι από τέτοιες αντιδράσεις, αλλά τώρα υπάρχουν άλλες πιο σοβαρές προτεραιότητες στο μυαλό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Καλείστε από τον σύντροφο σας, ή αυτόν που σας ενδιαφέρει να μιλήσετε καθαρά, και να πάρετε αποφάσεις για το πώς από εδώ και μετά θα συνεχίσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Συνδέεστε ακόμη με το παρελθόν! Αυτό είναι μια παύση όμως σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε με το παρόν σας. Πάρτε αποφάσεις πριν την είσοδο του 2021.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Εκπλήξεις θα έχει το αγαπητό ζώδιο σας, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν φλερτ και οι χωρισμένοι έμμεσες προτάσεις για άμεσα επανασύνδεση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project