Κινέζικο Ωροσκόπιο – Καθορίζοντας το μέλλον - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Καθορίζοντας το μέλλον

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Καθορίζοντας το μέλλον

Για όλα τα ζώδια:

Τίγρης

Μέσα σας υπάρχει μια μόνιμη ανησυχία, για το που πάει η ερωτική σας ζωή, και ειδικά για εσάς που μέσα σας γνωρίζετε ότι έχετε κάνει αρκετές λάθος επιλογές.

 

Χοίρος

Είναι πραγματικά στο χέρι σας, να κάνετε πολλά περισσότερα για εσάς αλλά και όλους αυτούς που αγαπάτε. Εσείς οι ελεύθεροι, θα έχετε και μια φιλική – ρομαντική προσέγγιση από έναν γνώριμο σας.

 

Δράκοντας

Είστε ευχαριστημένοι, με αυτά που βλέπετε ότι γίνονται πλέον από τον άνθρωπο σας, και που σας οδηγούν σε καταστάσεις που σύντομα… θα ανακοινωθούν και στους οικείους σας!

Σκύλος

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο που αγαπιέστε, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για να μην έχετε και πάλι καθυστερήσεις.

 

Κόκορας

Δεν θα παραδοθείτε σε μια επανασύνδεση ή έστω και μια φρέσκια αγάπη, τόσο εύκολα. Έχετε πληγωθεί πολύ στο παρελθόν και δεν θέλετε να ξαναπεράσετε τα ίδια.

 

Πίθηκος

Κρατάτε τις επικοινωνιακές αποστάσεις μέσα στον επαγγελματικό σας κύκλο, καθώς έχετε αντιληφθεί ότι κάποιος για τους δικούς σας λόγους, σας φλερτάρουν!

Κατσίκα

Μπορεί να μην είστε ακόμη σύμφωνοι με όλα αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, αλλά μέσα στο πέρασμα του χρόνου θα καταφέρετε να βρείτε τα κοινά σας πατήματα.

 

Άλογο

Αυτά που μαθαίνετε από τους φίλους του πρώην σας, είναι ΄απογοητευτικά’ ! Όπως και να είναι η διάθεση σας, εσείς μην κάνετε κάτι που θα σας αλλάξει τις ισορροπίες.

 

Φίδι

Οι ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας, δεν είναι τόσο κατανοητές σε κάποιον που του έχουν δημιουργηθεί συναισθήματα και επιθυμεί να σας τα εκφράσει το συντομότερο.

Λαγός

Το μυαλό σας έχει πλάσει πολλά σενάρια και ακόμη δεν μπορείτε να βρείτε την αλήθεια. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα χρειαστεί να του δείξετε την υπομονή σας.

 

Βόδι

Αδειάστε την καθημερινότητα σας, από τα περιττά. Αυτό θα σας δώσει και περισσότερο χρόνο, για να εντρυφήσετε με όλα τα υπόλοιπα που σας ενδιαφέρουν.

 

Αρουραίος

Τα συναισθήματα σας έχουν μοιραστεί. Είστε σίγουρα πάνω σε διλήμματα αλλά δεν θα πρέπει όλο αυτό, να σας φάει περισσότερο χρόνο και να ρισκάρετε!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project