DESTE – Ερωτικές εξομολογήσεις από το χαμένο παρελθόν… επιτέλους δίνουν απαντήσεις για όλα! - Αστρολογικές Προβλέψεις

DESTE – Ερωτικές εξομολογήσεις από το χαμένο παρελθόν… επιτέλους δίνουν απαντήσεις για όλα!

DESTE – Ερωτικές εξομολογήσεις από το χαμένο παρελθόν… επιτέλους δίνουν απαντήσεις για όλα!

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:

 

ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Όλοι οι Κριοί που έχουν χωρίσει θα καταφέρουν, να βρουν εκ νέου την προσωπική τους ισορροπία. Σίγουρα τώρα προτεραιότητα θα έχουν οι φίλοι και η όποια απαιτητική σας εργασία.

Τύχη ζωδίου +++

ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Οι Ταύροι, που αναμένουν κάποια ξεκαθαρίσματα από τον άνθρωπο τους, θα πρέπει να δείξουν την υπομονή τους, καθώς όλα θα αποκαλυφθούν μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα!

Τύχη ζωδίου +++

 

Ο ΝΕΙΛΟΣ

Οι προβολείς του σύμπαντος Δίδυμοι, είναι επάνω σας, άρα το μυαλό και η καρδιά σας θα διώξουν ότι δεν αξίζει να συμπορεύεται μαζί σας. Αφήστε λοιπόν χώρο, για νέες καταστάσεις που θα σας πλησιάσουν προσεχώς.

Τύχη ζωδίου +++

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Οι Καρκίνοι, θα μπορέσουν άμεσα να κινηθούν με τον άνθρωπο που έχουν αγαπήσει, σε πιο ασφαλείς καταστάσεις που θα οδηγήσουν άμεσα μέχρι και σε γάμο. Κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

Τύχη ζωδίου ++

Η ΚΑΡΔΙΑ

Όλοι οι Λέοντες θα έχουν μέχρι και το τέλος του μήνα, την τιμητική τους, γύρω από σχέσεις και οικογενειακά θέματα. Πιθανόν και μερικοί, να αποφασίσουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες τους, από το παρελθόν.

Τύχη ζωδίου ++

 

Η ΟΑΣΗ

Ζητήματα οικονομικά θα φέρει στους Παρθένους, η μετακίνηση του ήλιου στον Σκορπιό, που σίγουρα θα τους δώσουν μια μεγάλη ώθηση έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν όλα τα πρακτικά εμπόδια της εποχής.

Τύχη ζωδίου +++

ΣΕΛΑΝΑ- ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Ζυγοί… το ιδανικό που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι να πατήσετε λίγο φρένο σε όλα αυτά που έχουν γίνει και μάλλον, να κάνετε και όλα τα επόμενα σας βήματα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τύχη ζωδίου ++

ΖΑΡΑ – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Προτάσεις για σχέση, θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί, από τον πρώην σας, που τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και το έχετε διαπιστώσει. Μέσα στην νέα εβδομάδα… θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Τύχη ζωδίου ++

ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Όλοι οι Τοξότες, θα βρεθούν πάνω σε αισθηματικά σταυροδρόμια, καθώς το παρόν θα έρθει πιο διλληματικό για απαντήσεις και λύσεις. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, να είστε πιο προσεχτικοί… καθώς στο τέλος όλο και κάποιος θα πληγωθεί.

Τύχη ζωδίου +++

ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Δεν είναι το μυαλό σας καθαρό Αιγόκεροι. Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει και μάλλον πρέπει τώρα να διευκρινίσετε σε όλους τι ζητάτε. Εκκρεμή διαζύγια και οικονομικές οφειλές θα τακτοποιηθούν θετικά άμεσα.

Τύχη ζωδίου +

ΤΑΓΚΡΑΛ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ

Θα πρέπει όλοι οι Υδροχόοι, να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στην καρδιά σας, που έχει πικραθεί και πάλι. Τουλάχιστον οι νέες παρόντες γνωριμίες, είναι πολλά υποσχόμενες.

Τύχη ζωδίου ++

 

ΠΑΡΣΑΝΤΡΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Το αστρολογικό φαινόμενο της αλλαγής ζωδίου 22/10…θα επηρεάσει μόνο θετικά τους Ιχθείς. Ευκολίες και ευκαιρίες θα διαπιστώσετε στον δεσμό σας. Ελεύθεροι και χωρισμένοι θα βρείτε μια νέα αγάπη που θα σας ανανεώσει.

Τύχη ζωδίου +++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 44 ημέρες:   Κριός ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Τονίστε στον...
23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project