Κλασσική τράπουλα – Κεραυνοβόλοι έρωτες! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κλασσική τράπουλα – Κεραυνοβόλοι έρωτες!

Κλασσική τράπουλα – Κεραυνοβόλοι έρωτες!

Προβλέψεις για το επόμενο 14ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Αυτές τις ημέρες ψάχνετε για αλήθειες και πληροφορίες. Θα σας αποκαλυφθούν και εσείς θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που αφορούν την προσωπική σας σχέση.

 

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Πολλά για αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, έχετε σοβαρές αντιρρήσεις αλλά και αμφιβολίες. Πιθανόν και να πρέπει άμεσα να κάνετε κάποιες ερωτήσεις.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Οι εσωτερικές σας σκέψεις, θα πρέπει να γίνουν προτάσεις προς το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Όλα τα άλλα είναι εμμονές και εκκρεμότητες μέσα στην καρδιά σας.

Καρκίνος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Έχετε μια τάση μυστικοπάθειας, που σας κάνει και δεν ανοίγεστε σε καινούργιο κόσμο. Μέσα πάντως στο 2ο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, κάτι θα αλλάξει.

 

Λέων – ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Έχετε ένα πολύ δυνατό ένστικτο, και μάλλον πρέπει τώρα που έχετε καινούργιες ερωτικές προτάσεις, να το τιμήσετε. Επίσης, στην εργασία σας θα έχετε άνοδο.

 

Παρθένος – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Πολλά τα επικοινωνιακά πειράγματα και τα ερωτικά λόγια, που έρχονται από κάποιον γνώριμο σας. Εσείς είστε όμως αυτοί, που στο τέλος θα αποφασίσετε το τι θα απαντήσετε.

Ζυγός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ουδείς μπορεί να σας αναγκάσει, για μια επανασύνδεση. Ξέρετε ότι ο πρώην σας θέλει να του δώσετε μια ευκαιρία, αλλά πλέον θα πρέπει να πληροί και τις δικές σας προϋποθέσεις.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν θέλετε ακόμη να μοιραστείτε, τα συναισθήματα σας με τον φιλικό σας κύκλο… και οτιδήποτε είναι γύρω, από αυτήν την νέα σας ερωτική σχέση!

 

Τοξότης – Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είναι σε μια μοναχική φάση. Να είστε όμως σε μια ετοιμότητα, καθώς κάποιο άτομο του κοινωνικού σας κύκλου, θα τολμήσει να σας κατακτήσει.

Αιγόκερως – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Δεν φοβάστε τίποτα ακόμη και το να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν έχουν ποιότητα για εσάς. Ούτως ή άλλως στα εργασιακά σας, θα έχετε νέες υποχρεώσεις που σας κρατούν απασχολημένους.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, θα σας κάνουν να βρείτε ισορροπίες πρώτα μέσα σας και σε δεύτερο τόνο, με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι επαφές όλων των ειδών, που ακόμη κρατάτε με κάποιον από το παρελθόν σας, είναι και η αιτία που δεν έχει μπει… κάποιος νέος ΄αέρας΄ στην ζωή σας.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα ξένα προβλήματα μην τα βάζετε πάνω στις δικές σας πλάτες....
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Για όλους:   Κριός Η καρδιά σας ακόμη πονά για τα παλιά. Πιθανόν και προσεχώς...
TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Τα πολλά λόγια και οι προτάσεις,...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project