Ο Άντρας Τοξότης - Πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άντρας Τοξότης – Πώς να τον κατακτήσετε

Ο Άντρας Τοξότης – Πώς να τον κατακτήσετε

Οι τοξότες ανήκουν στα φλογερά ζώδια, δηλαδή είναι ένα από τα ζώδια της φωτιάς. Πρόκειται για το ένατο στη σειρά σημάδι του ζωδιακού κύκλου.

Στις παραγράφους που ακολουθούν, σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που εμφανίζει ο άντρας τοξότης, τη σχέση του και τη συμπεριφορά του με τους γύρω του και κυρίως με τις γυναίκες. Αν ο εκλεκτός της καρδιάς σου ανήκει στο ζώδιο του τοξότη, διάβασε παρακάτω για να δεις πώς θα τον προσελκύσεις και θα κερδίσεις την προσοχή του.

Διαβάστε γενικά για το ζώδιο του Τοξότη ΕΔΩ

Άντρα τοξότης – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας τοξότης είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την ελευθερία, την περιπέτεια και την αλλαγή. Δεν μπορεί καθόλου τη δέσμευση σε κανένα επίπεδο της ζωής του καθώς επίσης και τη ρουτίνα ή οτιδήποτε μπορεί να του προκαλέσει βαρεμάρα. Μονίμως θέλει να εξερευνά και να αποκτά σοφία στη διάρκεια της ζωής του. Βλέπει τα πάντα με θετικό μάτι και δεν μπορεί καθόλου τον αρνητισμό.

Επιζητά σε κάθε τι άμεσο αποτέλεσμα και μπορεί να μην ολοκληρώσει κάτι που έχει αναλάβει – όχι γιατί είναι τεμπέλης αλλά γιατί βαριέται αν δε βλέπει αποτέλεσμα και θέλει να ψάξει κάτι καινούργιο και πιο ενδιαφέρον που θα τον ιντριγκάρει. Είναι δυναμικός και εκδηλωτικός αλλά όχι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Δε θέλει ούτε να μιλάει για τα συναισθήματά του ούτε να τα δείχνει. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να πληγωθεί από κάτι αλλά θα προσπαθήσει να μην το δείξει και να πάει παρακάτω. Θεωρεί χάσιμο χρόνου και ενέργειας οποιαδήποτε συναισθηματική εμπλοκή και φόρτιση.

Δεν μπορεί καθόλου τους περιορισμούς, τις δεσμεύσεις και οτιδήποτε δεν του επιτρέπει ελευθερία. Είναι δυναμικός, διερευνητικός, γεμάτος περιέργεια και βασίζεται πολύ στην τύχη. Συνήθως τραβάει κοντά του θετικές καταστάσεις επειδή ακριβώς τα αντιμετωπίζει όλα θετικά και αισιόδοξα. Δε θέλει να κολλάει στο παρελθόν, προχωράει πάντα μπροστά αλλά ορισμένες φορές λειτουργεί απερίσκεπτα και ανεύθυνα και κάνει βιαστικές κινήσεις λόγω του ενθουσιασμού και της θέλησης για κάτι καινούργιο.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Με τους φίλους του:
Ο άντρας τοξότης είναι ένας αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ καλός φίλος. Είναι ευγενικός και ανιδιοτελής και θέλει να κάνει τους φίλους του ευτυχισμένους χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα ανταλλάγματα. Έχουν χιούμορ, είναι πολύ καλός στο να ακούει και να μιλάει και προσπαθεί να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που θα ήθελε να τους φέρονται και οι άλλοι. Συνήθως είναι πολύ συμπαθείς και αρεστοί στους άλλους οι τοξότες, απλά το γεγονός ότι είναι πολύ ευθείς και λένε πάντα αυτό που πιστεύουν καμιά φορά μπορεί να τους κάνει ωμούς και να δυσαρεστούν τους άλλους. Εκείνοι όμως το κάνουν γιατί θέλουν να είναι αληθινοί και περιμένουν το ίδιο και από τους φίλους τους. Είναι αξιόπιστοι και συνήθως tους αποδέχονται και τους αγαπούν. Ελάττωμά τους μεγάλο η αργοπορία τους και το στήσιμο στα ραντεβού. Δεν το κάνουν, όμως, επίτηδες απλά χάνονται στις σκέψεις τους οπότε προσπάθησε να δείξεις επιείκεια.

Στα επαγγελματικά:
Ο τοξότης έχει πολλές ιδέες, είναι περιπετειώδης και έχει πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό του. Είναι πάρα πολύ καλός σε οτιδήποτε το διασκεδαστικό κι ευχάριστο αλλά θεωρείται και πάρα πολύ καλός συνομιλητής. Μπορεί να ακολουθήσει άριστα ένα επάγγελμα το οποίο δε θα προϋποθέτει δέσμευση, θα του δίνει μια ελευθερία αλλά και ένα επάγγελμα που θα του δώσει την ευκαιρία για να κάνει καλύτερα τα πράγματα στον κόσμο. Μπορεί να γίνει κωμικός, αφηγητής ή συγγραφέας, φιλόσοφος, ηθοποιός ή μουσικός. Επίσης, λειτουργεί πολύ καλά υπό πίεση και μπορεί να δώσει απαντήσεις και να λύσει προβλήματα όταν μια κατάσταση είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Αυτό τον κάνει πολύ καλό και για τις επιχειρήσεις. Μπορεί εύκολα να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα και να διορθώσει προβλήματα που προκύπτουν.

Με τις γυναίκες:
Ο άντρας τοξότης λατρεύει το κυνήγι με τις γυναίκες και είναι δύσκολο να τον «δαμάσεις». Σπάνια θα αφοσιωθεί σε μια γυναίκα, του αρέσει να τριγυρνάει γύρω από πολλές. Μπορεί να του αρέσεις και να σου το πει, όμως, ταυτόχρονα μπορεί να το λέει και σε άλλες επομένως μην περιμένεις εύκολα την αποκλειστικότητα. Είναι η κατάλληλη επιλογή για μια γυναίκα που δεν ψάχνει δέσμευση και αποκλειστική σχέση, που της αρέσει το παιχνίδι και το κυνηγητό. Δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικός αλλά ούτε και επιδεικτικός. Αν είσαι δυναμική γυναίκα και λάτρης της περιπέτειας, είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα.

Στον ερωτικό τομέα:
Ακόμα και στο πολύ προσωπικό κομμάτι της σχέσης του με τις γυναίκες, ο άντρας τοξότης, είναι περιπετειώδης, εξερευνητικός και τολμηρός. Έχει περίεργες προτιμήσεις, του αρέσει να επιδίδεται σε επαφές σε εξωτερικούς χώρους και σίγουρα δεν είναι καθόλου συντηρητικός ή σεμνότυφος. Συνήθως οι επαφές του είναι περιστασιακές όπως και οι περισσότερες σχέσεις του.

Πώς να προσελκύσεις και να κερδίσεις έναν τοξότη

Στον άντρα τοξότη αρέσει η διασκέδαση, το χιούμορ και οι ευχάριστοι και αισιόδοξοι άνθρωποι. Του αρέσουν περιπετειώδεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και τρελαίνεται για τα extreme σπορ. Γενικά αν του προτείνεις κάτι διαφορετικό και πέρα από το αναμενόμενο θα αρχίσεις να κεντρίζεις το ενδιαφέρον του. Τους αρέσει η συζήτηση, αλλά δε θέλουν να τους ρωτάς πολύ προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή τους και τον εαυτό τους. Κάνε τον να γελάσει και να περάσει ευχάριστα και μην προσπαθήσεις να πας τη συζήτηση σε πολύ σοβαρό επίπεδο ή σε κουβέντες για κοινό μέλλον. Φοβάται πολύ τη δέσμευση και με το να τον πας προς τα εκεί σίγουρα δε θα τον κερδίσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις μια συναισθηματική απόσταση και μην πας πολύ επιθετικά ή με υπερβολικά ερωτική διάθεση απέναντί του. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με τους δικούς του ρυθμούς και να έχει ελευθερία κινήσεων. Επίσης, να είσαι προετοιμασμένη ότι δε θα σου μιλήσει για αποκλειστικότητα και να είσαι έτοιμη να τον μοιραστείς. Για να τον κερδίσεις δείξε μετριοφροσύνη, ανοίξου σε περιπέτειες και νέες εμπειρίες και μην του μιλήσεις για αγάπη ή δέσμευση. Επειδή είναι αισιόδοξος και δεν του αρέσει να μαυρίζει την ψυχή του, μην μπεις στη διαδικασία να μοιραστείς μαζί του κάποιο πρόβλημα ή κάτι στενάχωρο και δυσάρεστο. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαμογελαστή, θετική και αστεία μπορείς και πρώτα να γίνεις φίλη μαζί του. Μόνο τότε θα θέλει να συνεχίσει να βγαίνει μαζί σου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει

Ο τοξότης γοητεύεται από μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του κριού και μπορεί να περάσει πολύ όμορφα μαζί της. Με μία λιονταρίνα ταιριάζει αρκετά, έχουν πολλά κοινά και ίδιο ταμπεραμέντο και μπορεί η σχέση τους να πετύχει αν καταφέρει ο τοξότης να νικήσει κάποιες αδυναμίες του. Επίσης μπορεί να έλκεται από μια γυναίκα στο ζώδιο του σκορπιού και να εντυπωσιαστεί από αυτήν. Ο τοξότης ταιριάζει αρκετά με μία υδροχόο και μπορούν να ζήσουν ωραίες στιγμές αρκεί να ξεπεράσουν και οι δύο την ανεξαρτησία και το φόβο δέσμευσης που τους χαρακτηρίζει. Αρκετά ταιριαστός είναι ο συνδυασμός του τοξότη με μια γυναίκα ιχθύ που θα τον συγκινήσει και θα μπει στη διαδικασία να την προφυλάξει. Είναι ικανή να τον κάνει να ξεχάσει τη θέλησή του για ελευθερία. Τέλος, αρκετά καλά θα περάσει με μία γυναίκα στο ίδιο ζώδιο με εκείνον, θα διασκεδάζουν και θα ζήσουν περιπέτειες απλά ενδέχεται να έχουν πρόβλημα σε πρακτικά ζητήματα.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project