Σκορπιός - Αστρολογικές Προβλέψεις

Σκορπιός

Σκορπιός

Σκορπιός
23/10 – 22/11

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 8ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ
ΦΥΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ-ΘΗΛΥΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΣΕΛΗΝΗ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ, ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ
ΧΡΩΜΑ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΣΚΟΥΡΟ ΑΣΗΜΙ, ΒΙΟΛΕΤΙ ,ΜΑΥΡΟ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΓΩ ΕΠΙΘΥΜΩ ,ΕΞΥΠΝΑΔΑ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΡΕΛΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΤΟΠΑΖΙ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ ,ΜΑΥΡΟΣ ΑΧΑΤΗΣ,ΓΡΑΝΑΤΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΙΔΗΡΟΣ,ΜΑΓΝΙΤΗΣ,ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΟ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΘΕΪΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ,ΘΕΪΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΡΟΚΟ,ΣΥΡΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Σταθερό ζώδιο του νερού, συμβολίζει το θάνατο και την αναγέννηση. Κυβερνήτης του ο πλανήτης Πλούτωνας που του δίνει τεράστια αποθέματα αντοχών, έντονη διαίσθηση, εσωστρέφεια, θάρρος, δυναμικότητα και αυτοέλεγχο.

Πολλοί Σκορπιοί εργάζονται στον τομέα της ιατρικής καθώς ο Σκορπιός κυβερνά τον οίκο της αναγέννησης.

ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ:
Πιστός και αξιόπιστος
Παθιασμένος
Χαρισματικός και μυστηριακός
Περιποιητικός & υπομονετικός

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ:
Ζηλεύει εύκολα
Πεισματάρης
Ευαίσθητος
Εγωιστής

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είναι μυστηριώδης, επιθετικός, οργισμένος, βαθιά, δύσπιστος, καθορισμένος, οξυδερκής, συναισθηματικός, φοβισμένος, δυναμικός, ευφάνταστος, άκαμπτος, έντονος, διαισθητικός, ζηλότυπος, πιστός, βασανιστικός, παθιασμένος, σαρκαστικός, επίμονος, ισχυρός, αγανακτισμένος, μυστικοπαθείς, γοητευτικός, ευαίσθητος, σέξι, επικριτικός, ύποπτος, αβέβαιος, με γνώση του εαυτού, απρόβλεπτος, εκδικητικός και εκούσιος.

Οι Σκορπιοί είναι έντονα συναισθηματικοί, γεμάτοι πάθος και αισθησιασμό. Επειδή είναι σταθερό ζώδιο, οι Σκορπιοί είναι από τους πιο αφοσιωμένους και πιστούς φίλους του ωροσκοπίου. Έχουν θάρρος κι εφευρετικότητα και τα βγάζουν εύκολα πέρα ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι αρκετά ερευνητικοί και τους αρέσουν ιδιαίτερα τα μυστήρια και η μεταφυσική. Έχουν μέσα τους έντονη την αίσθηση της αξιοπρέπειας, είναι ιδιόρρυθμοι, οξυδερκείς, καχύποπτοι και ευέξαπτοι. Δεν αυτοδιαφημίζονται, ενώ παράλληλα απεχθάνονται τις πολλές ερωτήσεις και οικειότητες.

Οι Σκορπιοί δεν ανοίγονται εύκολα στον περίγυρο τους και είναι πολύ δύσκολο να τους καταλάβει κανείς, αφού ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματα τους και υψώνουν ένα ΄τείχος΄ απέναντι σε όλους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και να μην τους εκμεταλλευτεί κανείς. Φιλικοί και ιδιαίτερα ευαίσθητοι, δίνονται στους ανθρώπους που αγαπούν αλλά αν τους πληγώσετε ή τους εξαπατήσετε δεν θα το ξεχάσουν ποτέ και θα φροντίσουν να σας εκδικηθούν.

Σταθεροί στις απόψεις τους, ισχυρογνώμονες, διαθέτουν αποφασιστικότητα για αυτό και κινούνται δυναμικά παίρνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες μέσα στη δουλειά τους για να ξεχωρίσουν μέσα στο σύνολο και να αναδειχθούν. Δύσκολοι αντίπαλοι, πάντα ετοιμοπόλεμοι αφού η διαίσθηση που διαθέτουν και η ευστροφία τους κάνει να αντιλαμβάνονται τους εχθρούς που υπάρχουν γύρω τους και να τους κατατροπώνουν!

Επαγγελματικά
Σκληροί επιχειρηματίες, θέλουν ακράδαντες αποδείξεις για να πεισθούν για κάτι, είναι εγωιστές, ευέξαπτοι και θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι στη ζωή τους. Δεν δέχονται διαταγές ούτε προσβολές, αντιθέτως δίνουν και έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Οι Σκορπιοί είναι σκληροί με τον εαυτό τους και όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν, ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά τους. Δεν συγχωρούν τα λάθη των άλλων αφού δεν τα ξεχνούν ποτέ και φροντίζουν να τους τα θυμίζουν.

Οικονομικά
Όσον αφορά στο χειρισμό των οικονομικών τους αναζητούν συνέχεια νέες πηγές εισοδημάτων που θα τους προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη, αφού τους αρέσει να ξοδεύουν χρήματα για την καλοπέραση τους. Θέλουν να έχουν οικονομική σταθερότητα για να μπορούν να προσφέρουν μια άνετη ζωή στον εαυτό τους και στους δικούς τους ανθρώπους. Ρισκάρουν σε επενδύσεις όταν έχουν κάνει προηγουμένως έρευνες και έχουν συλλέξει πληροφορίες για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν για να μην απώλειες ή ζημιές.

Ερωτικά
Στα ερωτικά τους είναι άστατοι αφού ο Σκορπιός είναι το σύμβολο του σεξ και ζουν και ανανεώνονται μέσα από αυτό.
Διαθέτουν έντονο μαγνητισμό, κάνουν πολυτάραχη ζωή βιώνοντας έντονα πάθη, έχουν εκρήξεις ζήλιας και είναι κτητικοί απέναντι στον σύντροφο τους.

Όταν ερωτεύονται, ερωτεύονται σοβαρά και με πάθος, ζητώντας από το σύντροφο τους ανταπόκριση και αμοιβαία αισθήματα. Είναι ζηλιάρηδες και καχύποπτοι με το σύντροφο τους, ενώ σαν οικογενειάρχες θεωρούνται σοβαροί, σταθεροί και στοργικοί, με έντονα συναίσθηση συνέπειας και φροντίδας για τα μέλη της οικογενείας τους.

Ο Σκορπιός έχει παθιασμένο χαρακτήρα και μια κλίση για ακραίες συμπεριφορές όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένης και της αγάπης. Έχει μεγάλη ανάγκη να αγαπήσει και κυρίως να αγαπηθεί ενώ δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα με οποιαδήποτε ήττα σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής του. Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και ξέρει ότι είναι ελκυστικός και γοητευτικός. Έχει αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητη φύση και δρα σύμφωνα με αυτό που λέει η καρδιά του. Εάν βρεθεί εμπόδιο στην ευτυχία του και στην κοινή πορεία του με τον σύντροφό του, η αγάπη του για αυτόν γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Ερωτική συναστρία:
Ο Σκορπιός προσελκύσει την προσοχή όλων επάνω του, ενώ του είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να περιορίσει την ζηλότυπη συμπεριφορά του. Θα κάνει έναν καλό γάμο ή μια καλή σχέση με έναν Καρκίνο, Ιχθύ, Ζυγό ή Παρθένο, ενώ δυσαρμονική θα είναι η σχέση με Υδροχόο ή Λέοντα.

Ερωτογενείς ζώνες:
Οι ερωτογενείς ζώνες στον Σκορπιό βρίσκονται παντού. Είναι ένα κορμί με διάσπαρτα «ερωτικά κουμπιά» και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε επιδέξια χέρια, βελούδινη αφή και έμπειρη γλώσσα για να τα ενεργοποιήσετε. Η πρωταρχική του όμως ζώνη βρίσκεται στην περιοχή των βουβώνων…

Αρκεί ένα αργό και βασανιστικό χάδι στο εσωτερικό των μηρών του για να πάρει μπρος. Χαϊδέψτε με την γλώσσα σας τα πιο απόκρυφα και ευαίσθητα σημεία του κορμιού του και ένας Σκορπιός θα ανταποκριθεί αμέσως. Το «κουμπί» του άλλωστε βρίσκεται στην περιοχή της ήβης… Στο σεξ ο Σκορπιός είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς! Ο έρωτας μαζί του θυμίζει πάλη μεταξύ ζωής και θανάτου…Απλά μοναδικός.

Δείτε επίσης: 

Άντρας Σκορπιός – Πώς να τον κατακτήσετε

Η Γυναίκα Σκορπιός

Σχέσεις Σκορπιού με άλλα ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου

Τα κυριότερα επαγγέλματα που ταιριάζουν στους ανταγωνιστικούς Σκορπιούς είναι:
Του διευθυντή, μηχανικού, ντετέκτιβ, χειρούργου, υπνωτιστή, γιατρού, εφοριακού, ψυχιάτρου, ιατροδικαστή, ανθρακωρύχου, αποκρυφιστή.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Sylvia Plath, Grace Kelly, Hillary Clinton, Goldie Hawn, Joni Mitchell, Whoopi Goldberg, Jamie Lee-Curtis, Demi Moore, Jodie Foster, Meg Ryan, Julia Roberts, Winona Ryder, Bjork, Vanessa Mae, Νίνα Βλάχου, Ελένη Μενεγάκη, Πέγκι Τρικαλιώτη, Ελένη Ράντου, Έλενα Κουντουρά, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, Μαρίνα Βερνίκου.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Richard Burton, Alain Delon, Sam Shepard, Bill Gates, Larry King, Prince Charles, Kevin Klein, Matthew McConaughey, Ethan Hawke, David Schwimmer, Leonardo DiCaprio, Joaquin Phoenix, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Τσαλίκης, Αίας Μανθόπουλος, Βαγγέλης Γερμανός, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Υγεία:
Οι Σκορπιοί, αν και έχουν δυνατή κράση, υποφέρουν από πονοκεφάλους, είναι επιρρεπείς σε πυρετούς και εξωτερικές μολύνσεις.

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Η καρδιά σας έχει ένα μόνο μονόγραμμα αγάπης. Αυτό είναι κάτι που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Πολλά αυτά που σας τάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί,...
Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για τον Αύγουστο: Κριός Η Ελευθερία Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, έχετε κάνει πραγματικά...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project