Δίδυμος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος

Δίδυμος

Δίδυμος
21/05 – 21/06

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 3ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΙΧΘΥΕΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΔΟΝΤΙΑ, ΟΣΤΑ, ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ , ΧΕΡΙΑ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΩΜΟΙ, ΝΕΥΡΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΣΤΑΧΤΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΦΙΛΑΥΤΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΑΧΑΤΗΣ, ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ, ΚΙΤΡΙΝΗΣ, ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΤΥΡΚΟΥΑΖ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΥΡΙΤΙΚΑ ΑΛΑΤΑ, ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΥΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΗΠΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Μεταβλητό ζώδιο του αέρα χαρακτηρίζεται από την πνευματική του ευστροφία, την άριστη επικοινωνία που έχει με τους άλλους και την διπλωματία του.

Είναι υπερκινητικοί, νευρικοί, γρήγοροι, αναλυτικοί και δύσκολα μπορεί κάνεις να προσδιορίσει την ηλικία τους. Κάνοντας chat στο Internet ή μιλώντας στο τηλέφωνο μέχρι την αυγή, ή σε ορισμένες περιπτώσεις ταυτόχρονα, οι Δίδυμοι αγαπούν την επικοινωνία!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στα χαρακτηριστικά ενός Δίδυμου συμπεριλαμβάνεται και η προσαρμοστικότητα, ενώ είναι διασκεδαστικός, απασχολημένος, γοητευτικός, φλύαρος, περίεργος, πονηρός, επιδέξιος, ενεργητικός, άστατος, νευρικός, φιλικός, επιπόλαιος, κουτσομπόλης, απερίσκεπτος, αναποφάσιστος, ασυνεπής, πνευματικός, έξυπνος, ζωηρός, λογικός, νευρικός, αδέσμευτος, ανήσυχος, ανοιχτό μυαλό, κοινωνικός, αυθόρμητος, επιφανειακός, διαφανής, διπρόσωπος, ευέλικτος, πνευματώδης, νεανικός και διανοούμενος.

Διπλής φύσης ζώδιο, μπορεί συγχρόνως να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα και να τα βγάζει πέρα με επιτυχία χωρίς να μπλοκάρει. Πολύπλευρη προσωπικότητα, δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, διαβάζει ακατάπαυστα και θέλει να ενημερώνεται για όλα που συμβαίνουν γύρω του γι΄ αυτό έχει πάντα άποψη και γνώμη για ότι και αν τον ρωτήσεις.

Οι Δίδυμοι πάντα πρέπει να μορφώνονται για να μπορούν να καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους και να βάλλουν υψηλούς στόχους που σχεδόν πάντα τους πετυχαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν δεν καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους τότε έχουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα απατεώνες, ψεύτες, πάντα θα κοιτάνε πως να βγάλουν εύκολα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο απλά για να περνούν καλά χωρίς ιδανικά και στόχους.

Κυβερνήτης ο πλανήτης Ερμής που τους δίνει τη νεανικότητα, την ευστροφία, την ταυτόχρονη ενασχόληση με πολλά πράγματα, την εφευρετικότητα αλλά και την νευρικότητα, δυστροπία, άγχος και μερικές φορές ανασφάλεια ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά όπως ακριβώς τα είχαν προβλέψει. Το ευχάριστο είναι ότι προσαρμόζονται εύκολα στις δύσκολες καταστάσεις και προσπαθούν να τις φέρουν στα δικά τους μέτρα για να έχουν θετικά αποτελέσματα.

Καλοί συνεργάτες, έχουν δίψα για μάθηση, πρωτοποριακές ιδέες, δεν τους αρέσει να φορτώνονται όμως με πολλές ευθύνες αν και γνωρίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν άνετα.

Οικονομικά
Στην διαχείριση των χρημάτων τους είναι σπάταλοι, τους αρέσει να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν εκδρομές με τους φίλους τους, αφού για τους Δίδυμους ζωή σημαίνει ελευθερία κινήσεων ,απόλαυση, διασκέδαση, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Πράγμα λιγάκι δύσκολο για τα σημερινά δεδομένα αλλά φροντίζουν πάντα να ξεκλέβουν χρόνο για τον εαυτό τους και την καλοπέραση τους.

Ερωτικά
Στον έρωτα είναι άστατοι, δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια, είναι όμως συναισθηματικοί και αν θέλει κάποιος να τους ΄κλέψει΄ την καρδιά θα πρέπει να τους ΄κλέψει΄ το μυαλό πρώτα…. Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι εύστροφος, ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος για να μπορούν να συζητούν τα πάντα μαζί του.

Διαβάστε: Πώς να πλησιάσετε ένα Δίδυμο

Άνδρες Δίδυμοι
Ένας άνδρας Δίδυμος δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας σε μια σχέση, για να προστατεύσει το ταίρι του από τον έξω κόσμο. Είναι από τα ζώδια που είναι πάντοτε έτοιμα να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στο ταίρι τους. Μην ξεχνάτε όμως αγαπητοί μου, πως κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεση του!!! Ποτέ μην ξεκινάτε μια μυστική ερωτική σχέση με έναν Δίδυμο. Τα συναισθήματα του είναι συνήθως επιφανειακά και κινδυνεύετε να πληγωθείτε βαθιά.

Διαβάστε περισσότερα για τον Άντρα Δίδυμο και τους τρόπους για να τον κερδίσετε ΕΔΩ

Γυναίκες Δίδυμοι
Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι απολύτως απρόβλεπτες και η αγάπη γι ‘αυτές είναι μόνο ένα παιχνίδι. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά την άποψή τους έχουν οι κοινωνικές επαφές και η διασκέδαση. Όταν ερωτεύονται αποκαλύπτουν τον έρωτα τους με τον πιο απίστευτο τρόπο. Η γυναίκα Δίδυμος είναι ρομαντική, γοητευτική και έξυπνη. Πολλές φορές τα συναισθήματα της πολύπλοκα ανταγωνίζονται τη φαντασία και η διάθεση της γίνεται ευμετάβλητη και θα πρέπει να της υπενθυμίζετε τις ευθύνες της.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Διδύμους:
Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχουν την τάση να αλλάζουν δουλειές και τα επαγγέλματα είναι: Σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, χορευτές, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, πωλητές, πολιτικοί, επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, μάρκετινγκ, προγραμματιστής.

Ερωτική συναστρία:
Οι Δίδυμοι προσελκύονται από Υδροχόους, Ζυγούς και σπάνια φτάνουν στην αμοιβαία κατανόηση με Ταύρους. Το ερωτικό ωροσκόπο συμβουλεύει τους Διδύμους να ψάξουν για Λέοντες, Κριούς, Καρκίνους και να αποφεύγουν Ιχθείς και Σκορπιούς.

Οι ερωτογενείς ζώνες:
Το πιο ευαίσθητο σημείο τους είναι η αισθησιακή φωνή από τη γραμμή του τηλεφώνου, τα χέρια τους από τα δάχτυλα μέχρι τον ώμο και τη μασχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Ερωτική Συναστρία: Σχέσεις Διδύμων με τα ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου

Υγεία:
Οι Δίδυμοι είναι πολύ νευρικοί, ανήσυχοι και πολύ ενεργητικοί. Ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια κι είναι συχνά απρόσεκτοι όσον αφορά την υγεία τους και τις συνήθειες τους. Αλλεργίες, βήχας και κρυολόγημα είναι οι ασθένειες που τους ταλαιπωρούν συχνά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ
Marilyn Monroe, Joan Collins, Brooke Shields, Isabella Rossellini, Naomi Campbell, Laurie Anderson, Kylie Minogue, Kathleen Turner, Helena Bonham-Carter, Juliette Lewis, Angelina Jolie, Elizabeth Harley, Nicole Kidman, Kristin Scott-Thomas, Ellen Hunt, Annette Bening, Courtney Cox, Anna Kournikova, Bleeth Yasmine, Nikki Cox, Alanis Morissette, Melanie Brown, Ράνια Θρασκιά

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ
John F. Kennedy, Che Guevara, Errol Flynn, Donald Trump, Bob Dylan, Paul McCartney, Clint Eastwood, Johnny Depp, Liam Nison, Mike Myers, Joseph Fiennes, Rupert Everett, Lenny Kravits, Prince, Boy George, Γιώργος Μαρίνος, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Μικρούτσικος, Κλέων Γρηγοριάδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Κεντέρης.

 

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Μάλλον δεν θέλετε αυτήν την περίοδο να μπείτε...
Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Προβλέψεις μέχρι τέλος της Άνοιξης:   Κριός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ Δεν είστε σίγουροι, για αυτά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα χαρακτηριστικά του πρώην σας, έχετε αντιληφθεί και στον παρόντα σύντροφο...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project