Αιγόκερως - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερως

Αιγόκερως
22/12 – 20/01

ΓΕΝΙΚΑ

Ίσως είναι το πιο σοβαρό και το πιο αυστηρό ζώδιο από όλα, καθώς τους χαρακτηρίζει η πειθαρχία, η ισορροπία, ζουν με κανόνες και “πρέπει” και ποτέ δεν ξεφεύγουν από αυτά…

Δύσκολα μπορείτε να τους αποσπάσετε ένα μυστικό, έχουν λίγους και καλούς φίλους που τους εμπιστεύονται και συζητούν μαζί τους τα σχέδια και τις ιδέες για το μέλλον τους. Είναι σταθεροί χαρακτήρες, κυβερνήτης τους ο πλανήτης Κρόνος που τους δίνει αντοχές για να επιβιώνουν μέσα από τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται και να αγωνίζονται σκληρά μέχρι να υλοποιήσουν τις υψηλές τους φιλοδοξίες και να φτάσουν στην κορυφή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έχουν δυνατή θέληση, εργάζονται σκληρά, είναι συγκρατημένοι στις εκδηλώσεις τους, και φειδωλοί στο λόγο τους. Αξιόπιστοι, συνεσταλμένοι, ευαίσθητοι, μελαγχολικοί και μυστικοπαθείς, βάζουν πάνω από όλα τις ανάγκες της δουλειάς τους και εργάζονται παραπάνω ώρες για να τελειώσουν το έργο που τους έχουν αναθέσει πριν το απαιτούμενο χρονικό διάστημα που τους έχουν δώσει.

Επαγγελματικά
Οργανωτικοί και υπεύθυνοι, βάζουν ένα πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις τους και κινούνται βάση αυτού για να τα τακτοποιήσουν όλα και να εισπράξουν την αναγνώριση από τους προϊσταμένους τους. Μπροστά σε μια αποτυχία δεν το βάζουν κάτω, αντιθέτως ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους και ξανά σηκώνονται και επαναπροσδιορίζουν τους στόχους τους, σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που επικρατούν στη ζωή τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στα λόγια του κόσμου γι΄ αυτό φροντίζουν πολύ για την δημόσια εικόνα τους.

Οικονομικά
Στα οικονομικά κάνουν συνετή διαχείριση των χρημάτων τους αφού θέλουν να υπάρχει η ασφάλεια και η σταθερότητα στη ζωή τους.

Έρωτας και σχέσεις
Στα συναισθηματικά δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στο σύντροφο τους, θέλουν χρόνο να ανοιχτούν. Ασκούν αυστηρή κριτική και θέλουν το ταίρι τους να προσαρμόζεται με τις απαιτήσεις και τα θέλω τους. Πολλές φορές βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά τους όταν πρόκειται για την δουλειά τους και την επαγγελματική τους καταξίωση.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Αιγόκερους:
Οι θέσεις που τους ταιριάζουν και μπορούν να δουλέψουν καλύτερα είναι σε τράπεζες, στο δημόσιο, σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές, λογιστές, και γενικότερα να βρίσκονται σε σημαντικά πόστα όπου μπορούν να κινήσουν άνετα τα νήματα, παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ – 25+26/05/2024 Το Σαββατοκύριακο των επικοινωνιών

ΖΩΔΙΑ – 25+26/05/2024 Το Σαββατοκύριακο των επικοινωνιών

Oι επικοινωνίες αλλά και οι θετικές και με νόημα συναντήσεις θα έχουν μόνο πρακτικά αποτελέσματα....
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους

Μηνιαίες προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Είστε από τα πιο τυπικά ζώδια στην αγάπη, και αυτό είναι...
Κλασσική Χαρτομαντεία – Καρμικοί και παλιοί έρωτες στο προσκήνιο

Κλασσική Χαρτομαντεία – Καρμικοί και παλιοί έρωτες στο προσκήνιο

Προβλέψεις Ιουνίου: Κριός – ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ Δεν μπορείτε συνέχεια να είστε μόνοι σας, μόνο...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project