Υδροχόος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος

Υδροχόος

Υδροχόος
20/01 – 18/02

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 12ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΙ – ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΡΕΛΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΖΑΦΕΙΡΙ , ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ Yang
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 7, 11 , 30
ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΙΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Σταθερό ζώδιο του αέρα, δυναμικές προσωπικότητες, ανοιχτόμυαλοι, επικοινωνιακοί, θέλουν πάντα να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο…

Αν έχετε κάτι ενδιαφέρον να πείτε θα κερδίσετε την προσοχή του Υδροχόου, αλλά το να διατηρήσετε την προσοχή τους είναι μια άλλη ιστορία! Φανταστείτε τον Υδροχόο ως τον Αϊνστάιν του ζωδιακού κύκλου , ανοιχτό σε περιοχές που δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί. Το νέο και το ασυνήθιστο φαίνεται να συλλαμβάνει την προσοχή εκείνων που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο Υδροχόος είναι , εκκεντρικός, ανεξάρτητος, μακρινός, , φανατικός, άφοβος, φιλικός, ιδεαλιστής, ανεξάρτητος, ατομιστής, πνευματικός, εφευρετικός, ευγενής, πιστός, λησμονητικός, παράξενος, πρωτότυπος, εξωφρενικός , προοδευτικός, γρήγορος, παράξενος, διεστραμμένος, επαναστατικός, κοινωνικός, πεισματάρης, αδέξιος, ακούραστος, αξιόπιστος, αντισυμβατικός, απαθής, απρόβλεπτος και καινοτόμος.

Κυβερνήτης τους ο Ουρανός που τους προσδίδει γοητεία, ανεξαρτησία και επαναστατικότητα, καθώς δεν μπορούν να νιώσουν ποτέ ότι τους στερούν την ελευθερία! Είναι πολύ δοτικοί, προσφέρουν την βοήθεια τους στον κόσμο, αγαπάνε πολύ τους φίλους τους και είναι πάντα δίπλα τους και τους στηρίζουν.

Θετικοί, αισιόδοξοι αλλά και πεισματάρηδες, γιατί μερικές φορές κολλάνε στις ιδέες που έχουν και δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Διαθέτουν καλή μνήμη, πανέξυπνοι και ετοιμόλογοι, αφού ξέρουν να χειρίζονται άψογα το λόγο, είναι σταθεροί στις απόψεις τους και αποδέχονται τα λάθη τους. Κύριο ελάττωμα τους είναι το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη τους και είναι δύσκολο να προσπαθήσετε αν τους αλλάξετε τα μυαλά.

Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους, ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στο κόσμο αφού θέλουν να έχουν άποψη και γνώμη για τα πάντα. Ιδεαλιστές, εφευρετικοί με προοδευτική αντίληψη μερικές φορές όμως απότομοι, αδιάκριτοι και πολύ νευρικοί κάνουν τους άλλους να νιώθουν αμηχανία αφού δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν…

Θερμοί υποστηρικτές των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών, με σύγχρονες αντιλήψεις και πρωτότυπες ιδέες αδιαφορούν για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτούς και προβάλλουν τις απόψεις τους χωρίς να περιμένουν να τους κριτικάρεις ή να τους συμβουλέψεις. Δεν τους αρέσει η ρουτίνα στη ζωή τους για αυτό στην εργασία τους επιθυμούν να είναι σε πόστα που δεν πιέζονται από ωράρια και θέλουν να έχουν ελευθερία κινήσεων.

Έναν Υδροχόο δύσκολα τον πλησιάζεις για να σου ανοιχτεί και να σου πει τις σκέψεις και τις επιθυμίες του. Του αρέσει η μοναξιά και, ενώ μπορεί να βρίσκεται συνέχεια με κόσμο, να συζητά και να διασκεδάζει, πάντα δημιουργεί μια απόσταση από τους άλλους.
Εκκεντρικός και στην εμφάνιση του αλλά και στις ιδέες του, δεν τον απασχολεί η γνώμη των άλλων, απλά εκφράζει τις απόψεις του και αν τις δεχτούν.

Χιούμορ
Οι Υδροχόοι έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό ορισμένες φορές. Λειτουργούν καλύτερα σε ομάδες στον εργασιακό τους χώρο, είναι άριστοι συνεργάτες και τους ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με ανθρωπιστικούς κλάδους, με την τεχνολογία, με την κοινωνική πρόνοια, ώστε να νιώσουν ότι προσφέρουν έργο και βοηθάνε τον κόσμο.

Οικονομικά
Όσον αφορά στα οικονομικά τους, δεν δένονται με υλικά αγαθά αφού είναι ολιγαρκείς και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τη ζωή τους. Τους αρέσει όμως να φροντίζουν τους δικούς τους ανθρώπους και να τους προσφέρουν απλόχερα όλες τις ανέσεις.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά τους δύσκολα δεσμεύονται γιατί τους αρέσει να είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Όταν όμως δημιουργήσουν μια σχέση είναι πιστοί και αφοσιωμένοι στο ταίρι τους.

Διαβάστε για τον Άντρα Υδροχόο και τρόπους για να τον κατακτήσετε

Διαβάστε επίσης: Σχέσεις Υδροχόου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου

Ιδανικά επαγγέλματα για τους Υδροχόους είναι:
τραγουδιστής, ποιητής, θεατρολόγος, ηθοποιός, χορευτής, πιλότος, ψυχίατρος, οδηγός, διαφημιστής, μουσικοσυνθέτης, διακοσμητής εσωτερικών χώρων.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Oprah Winfrey, Yoko Ono, Mia Farrow, Charlotte Rampling, Nastasia Kinski, Geena Davis, Jane Seymour, Jennifer Aniston, Bridget Fonda, Christina Ricci, Princess Stephanie of Monaco, Christy Brinkley, Sheryl Crow, Natalie Imbruglia, Shakira, Lisa – Marie Presley, Πέμυ Ζούνη, Βίκυ Μαραγκάκη, Κατερίνα Γιατζόγλου, Εύη Βατίδου, Έλενα Παπαρίζου, Αθηνά Ωνάση, Μαλβίνα Κάραλη.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Clark Gable, James Dean, Paul Newman, Nick Nolte, John Travolta, Tom Selleck, Matt Dillon, Bob Marley, Alice Cooper, Phil Collins, Peter Gabriel, Robbie Williams, Nick Carter, Brian Krause, Justin Timberlake, Ashton Kutcher, Ilija Ivic, Τζίμης Πανούσης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Αντώνης Κανάκης

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Μάλλον δεν θέλετε αυτήν την περίοδο να μπείτε...
Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Προβλέψεις μέχρι τέλος της Άνοιξης:   Κριός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ Δεν είστε σίγουροι, για αυτά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα χαρακτηριστικά του πρώην σας, έχετε αντιληφθεί και στον παρόντα σύντροφο...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project