Άντρας Υδροχόος και πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Υδροχόος και πώς να τον κατακτήσετε

Άντρας Υδροχόος και πώς να τον κατακτήσετε

Οι Υδροχόοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα και είναι το ενδέκατο και προτελευταίο ζώδιο στη σειρά του ζωδιακού κύκλου.

Στη συνέχεια του άρθρου, θα γνωρίσουμε ποιος είναι ο άντρας υδροχόος με βάση τα κυριότερα χαρακτηριστικά του και θα μελετήσουμε τη σχέση του και τη συμπεριφορά του με τις γυναίκες. Μέσα από τα στοιχεία που θα δούμε, μπορείς να μάθεις με ποιον τρόπο θα γοητεύσεις και θα κερδίσεις έναν Υδροχόο αν είναι το αντικείμενο του πόθου σου.

Διαβάστε γενικά για το ζώδιο του Υδροχόου ΕΔΩ

Άντρας υδροχόος – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Οι Υδροχόοι είναι πολύ ανεξάρτητα και ελεύθερα ζώδια. Δεν μπορούν καθόλου τον οποιοδήποτε περιορισμό κι αν τους στερήσεις την ελευθερία τους χάνουν την ψυχική ηρεμία τους. Είναι αντισυμβατικοί, πεισματάρηδες και επαναστάτες και θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους. Μερικές φορές αυτά τα στοιχεία τους οδηγούν και σε αποτυχίες. Είναι πολύ έξυπνοι, εφευρετικοί, επίμονοι στην άποψή τους αλλά παρόλα αυτά δεν τους αφορά να επιβάλουν τις αντιλήψεις τους. Σέβονται την άποψη των άλλων κι ας μη συμφωνούν με αυτή. Ο Υδροχόος είναι επίσης παρατηρητικός και συλλέγει διαρκώς πληροφορίες. Είναι αντικειμενικός και δεν εμπλέκει συναισθήματα σε ό, τι κάνει. Λέει πάντα αυτά που πιστεύει και όλα τα πράγματα με το όνομά τους ακόμα κι αν σοκάρουν ή πληγώσουν. Δεν αφήνουν συναισθηματισμούς να μπαίνουν στη μέση. Δε σημαίνει βέβαια αυτό πως είναι αναίσθητοι αλλά δεν έχουν πολύ εμπιστοσύνη στα δικά τους συναισθήματα. Ο άντρας Υδροχόος έχει ανασφάλειες και θέλει από τους άλλους να τον αναγνωρίζουν και να τον εκτιμούν. Αμφιβάλλει για τον εαυτό του και θέλει να νιώθει αποδεκτός.

Το παράδοξο με τον άντρα Υδροχόο, είναι πως ενώ του αρέσει η μοναξιά και την απολαμβάνει, ταυτόχρονα μπορεί να είναι και πολύ κοινωνικός. Έχει την ικανότητα να παρατηρεί τους ανθρώπους και να αλληλεπιδρά μαζί τους σωστά ενώ μπορεί να προσαρμόζεται με κάθε προσωπικότητα αλλά και κατάσταση. Δεν κρίνει τους άλλους και τις απόψεις τους, είναι προοδευτικός στη σκέψη του και έχει πολύ δραστήριο μυαλό. Επίσης, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα στο λόγο και είναι ιδιαίτερα πνευματώδης. Έχει ως βασικό εχθρό του τη βαρεμάρα γι’ αυτό και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές. Ψάχνει κάθε τι καινούργιο και αρπάζει ευκαιρίες. Είναι λίγο σαρκαστικός επειδή λέει τα πάντα όπως είναι και όπως τα πιστεύει αλλά ποτέ δε θα πλήγωνε ούτε θα έβλαπτε σκόπιμα κάποιον. Αντίθετα, σέβεται όλους τους ανθρώπους ακόμα κι αν δε φαίνεται καθόλου συναισθηματικός.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Με τους φίλους – Άντρας Υδροχόος:
Παρότι εξωτερικά δείχνει λίγο απαθής και απόμακρος, ο ανεξάρτητος Υδροχόος με τους φίλους του είναι πολύ καλοσυνάτος και ευγενικός και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσει σε ό, τι χρειαστούν. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν το κάνει περιμένοντας ανταλλάγματα. Στον άντρα Υδροχόο αρέσει να κάνει τους γύρω του χαρούμενους και ευτυχισμένους, να τους διασκεδάζει και να τους φτιάχνει τη διάθεση. Μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή τα σχέδιά του προκειμένου να σε εξυπηρετήσει, ενώ μπορεί ξαφνικά να κανονίσει ένα ταξίδι αστραπή προκειμένου να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Είναι πολύ ενθουσιώδης και αντίθετος σε συμβάσεις γι’ αυτό και όποιος είναι φίλος του θα το χαρεί και θα περνάει πάντα όμορφα μαζί του.

Στα επαγγελματικά:
Ο άντρας Υδροχόος έχει επικοινωνιακές ικανότητες και θέλει να κάνει κάτι χρήσιμο στον επαγγελματικό τομέα. Ιδανικά επαγγέλματα για αυτόν είναι ο ψυχολόγος, ο κοινωνικός λειτουργός ή ακόμα και ο πολιτικός. Επίσης, οτιδήποτε έχει να κάνει με έρευνα θα μπορούσε να του ταιριάξει. Είναι ιδανικός στη διαμόρφωση ιδεολογιών και θεωριών και έχει πολύ προοδευτική σκέψη. Έχει μεγάλες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια, φιλοδοξία, κλπ. Δεν μπορεί κάτι το βαρετό, κάτι το καθημερινό και με λεπτομέρειες που συνέχεια επαναλαμβάνονται. Μάλλον με τις επιχειρήσεις δε θα τα πήγαινε άριστα γιατί δεν μπορεί να δώσει μεγάλη προσοχή και σημασία στη λεπτομέρεια.

Με τις γυναίκες:
Ο Υδροχόος θα ασχοληθεί με μία γυναίκα αν και εφόσον καταφέρει να διεγείρει το μυαλό του. Διαφορετικά όσο ωραία εμφάνιση και να διαθέτει δεν έχει κάτι να του πει. Να ξέρεις ότι ερωτεύεται με ευκολία αλλά το ίδιο εύκολα και γρήγορα μπορεί να φύγει το ενδιαφέρον του για εσένα. Είναι λίγο μπερδεμένος ως προς τα ερωτικά του γι αυτό και χρειάζεται υπομονή. Κατά βάθος είναι άνθρωπος που έχει ανάγκη την αγάπη και το συναίσθημα αλλά δεν μπορεί εύκολα να κατανοήσει τα ίδια του τα συναισθήματα και έχει μια εσωτερική σύγκρουση. Έχει ανάγκη από κατανόηση, σεβασμό και ενθάρρυνση και θέλει δίπλα του μια γυναίκα έτοιμη να μοιραστεί την εκκεντρικότητα και αντισυμβατικότητά του. Αν τον κατακτήσεις και τον δέσεις κοντά σου θα μείνει εκεί, θα είναι αφοσιωμένος και πιστός. Απλά χρειάζεται ανεξαρτησία και ελευθερία για να αναπνέει. Είναι κατάλληλος σύντροφος για όσες επιζητούν την περιπέτεια, τις νέες εμπειρίες και τις προκλήσεις. Να είσαι σίγουρη ότι μαζί του δε θα βαρεθείς ποτέ.

Στο ερωτικό κομμάτι:
Στο καθαρά ερωτικό κομμάτι, ο υδροχόος έχει πολύ φαντασία, είναι καινοτόμος και δημιουργικός. Είναι παθιασμένος αλλά όχι τόσο συναισθηματικός τη συγκεκριμένη στιγμή. Μαζί του θα ζήσεις ένα ευχάριστο παιχνίδι και θα ζήσεις καινούργιες, διασκεδαστικές εμπειρίες.

Πώς να γοητεύσεις και να κερδίσεις έναν Υδροχόο

Το πρώτο και βασικό βήμα για να γοητεύσεις έναν άντρα Υδροχόο, είναι να μπορείς να «παίζεις» με το μυαλό του και να τον διεγείρεις εγκεφαλικά. Η επικοινωνία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στις σχέσεις του. Για τον Υδροχόο είναι το πιο σημαντικό να συμβαδίζετε επικοινωνιακά. Από κει και πέρα το επόμενο είναι να έχεις μια δόση τρέλας και μια αντισυμβατικότητα για να μπορέσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς αλλά και τον τρόπο ζωής του. Κουβαλάει μια τρέλα και έναν αυθορμητισμό που πρέπει να μπορείς να τα ακολουθήσεις για να τον κρατήσεις κοντά σου. Πρέπει να είσαι ευέλικτη και να απέχεις πολύ από συντηρητισμό, ταμπού ή κλισέ αντιλήψεις. Διαφορετικά σίγουρα δεν είσαι ο τύπος του. Επίσης, δεν μπορεί καθόλου τη γκρίνια, τη μιζέρια και τα παράπονα. Θέλει θετικούς και ευχάριστους ανθρώπους γύρω του. Επιζητά την ποικιλία και την τρέλα γι’ αυτό και πρέπει να είσαι ανοιχτή σε οτιδήποτε το απρόβλεπτο. Σκέψου ενδιαφέροντα μέρη και δραστηριότητες για να του προτείνεις στα ραντεβού σας. Επειδή είναι αρκετά φιλόζωος και αλτρουιστής προσπάθησε να του μιλήσεις για θέματα τέτοιας φύσεως και να του δείξεις ότι κι εσύ είσαι στο ίδιο μήκος κύματος (αν όντως είσαι). Τέλος, σχετικά με την εμφάνιση, ο άντρας Υδροχόος θέλει τη γυναίκα φυσική και ακομπλεξάριστη. Φρόντισε να μην έχεις πάνω σου τίποτα το ψεύτικο, επιτηδευμένο ή υπερβολικό γιατί θα τον ξενερώσει. Για να τον κερδίσεις πρέπει να είσαι αληθινή, αυθόρμητη και να λες την άποψή σου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος ταιριάζει πολύ ερωτικά με μια γυναίκα Κριό. Μπορούν να αναπτύξουν μια πολύ καλή σχέση και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αν και εφόσον η Κριός δεν επιζητά να έχει το πάνω χέρι. Η Ταυρίνα είναι επίσης μια γυναίκα που μπορεί να προσελκύει τον Υδροχόο μια και τον κολακεύει το γεγονός ότι του είναι αφοσιωμένη και πιστή. Ο μόνος λόγος για να μην είναι μαζί είναι η ζήλια της. Με μία γυναίκα Δίδυμο μπορεί να έχει πολύ καλή σχέση ο Υδροχόος η οποία θα κρατήσει. Έχουν καλή επικοινωνία, διασκεδάσουν και περνούν ευχάριστα και είναι ικανοποιημένοι και οι δύο. Γοητεύεται από μία Σκορπιό που είναι μυστηριώδης και γεμάτη πάθος και μπορεί να περάσει πολύ καλά μαζί της αν δεν τον κουράσει η ζήλια της. Ο Υδροχόος μπορεί να ταιριάξει πολύ με μία Τοξοτίνα. Έχουν πολλά κοινά, τους αρέσουν τα καινούργια πράγματα και οι ιδιαίτερες εμπειρίες και είναι κα οι δύο ανεξάρτητοι. Με μία γυναίκα που ανήκει και αυτή στο ζώδια του Υδροχόου, μπορεί να έχει ενδιαφέρον η σχέση καθώς έχουν και αρκετά κοινά στοιχεία αλλά και έντονες αντιπαραθέσεις μια και θέλουν και οι δύο να είναι ανεξάρτητοι. Με μία Ζυγό, επίσης, είναι καλός ο συνδυασμός γιατί τα βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα αλλά ο Υδροχόος μακροπρόθεσμα δεν καλύπτεται συνολικά από τη Ζυγό. Τέλος, με μία γυναίκα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ενώ φαίνεται πως δεν ταιριάζει εκ πρώτης, ο Υδροχόος εξιτάρεται από το γεγονός ότι είναι σοβαρή και θέλει να την απελευθερώσει και να ζήσουν νέες εμπειρίες μαζί.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project