Ζυγός - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός

Ζυγός

Ζυγός
23/09 – 23/10

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 7ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – ΑΡΣΕΝΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΚΡΟΝΟΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΑΡΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΝΕΥΡΑ, ΜΕΣΗ, ΝΕΦΡΟΥΣ, ΑΫΠΝΙΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΩΜΑ ΡΟΖ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΓΑΛΑΖΙΟ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΖΗΛΟΤΥΠΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΑΡΜΑ, ΔΙΑΒΟΛΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΟΠΑΛΙΝΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΚΙΤΡΙΝΗΣ, ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΧΑΛΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΙΝΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Ζώδιο του αέρα, παρορμητικό με κυβερνήτη το πλανήτη Αφροδίτη που του προσδίδει την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στη ζωή του…

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, ο Ζυγός είναι ο φίλος που μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά, ζυγίζοντας τις καταστάσεις.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εξωτερικά ο Ζυγός έχει ένα ευχάριστο πρόσωπο και παρουσιαστικό, είναι ένα άτομο με καλλιτεχνικές αναζητήσεις, ισορροπημένο, ερωτιάρικο, γοητευτικό, πρόσχαρο, ευγενικό, ριψοκίνδυνο, διπλωματικό, βολικό, διορατικό, ιδεαλιστικό, πολλές φορές με επιπόλαιες σχέσεις, αναποφάσιστο, συμπονετικό, αδρανές, αόρατο αλλά και δίκαιο.

Οι Ζυγοί παρουσιάζουν εναλλαγές στη διάθεση τους, είναι ανασφαλείς και καθυστερούν να πάρουν αποφάσεις αφού πάντα συζητούν με τους δικούς τους ανθρώπους και ακούν τις γνώμες τους και μετά κάνουν κινήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν κάποιες ευκαιρίες στη ζωή τους, για αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να γίνουν πιο δυναμικοί αν θέλουν να κάνουν σύντομα τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Είναι πάρα πολύ καλοί διπλωμάτες, πρόσχαροι, δίκαιοι, διαθέτουν πολύ καλό γούστο, καλλιτεχνική φύση και περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους για αυτό ποτέ δεν θα τους δεις ατημέλητους. Προσπαθούν πάντα να είναι αντικειμενικοί και εξετάζουν αναλυτικά τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω τους και μετά κρίνουν πως θα κινηθούν αφού θέλουν να είναι δίκαιοι απέναντι σε όλους και σε όλα.

Είναι καλαίσθητοι και θέλουν οι χώροι που κινούνται να είναι καλά διακοσμημένοι και έτσι το γραφείο ή το σπίτι που έχουν είναι πάντα καθαρό, περιποιημένο με πολύ όμορφα αντικείμενα που δείχνουν το ωραίο γούστο που διαθέτουν. Δεν τους αρέσουν οι σκληρές δουλειές, λειτουργούν καλά σε χώρους που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις αφού χειρίζονται καλά το λόγο και έχουν σωστά επιχειρήματα που μπορούν να πείσουν τους άλλους. Φροντίζουν πάντα για την εικόνα τους και προωθούν έξυπνα τα ταλέντα τους για να εισπράττουν πάντα την αναγνώριση και τον θαυμασμό των άλλων.

Οικονομικά
Στα οικονομικά τους ξοδεύουν χρήματα για την γκαρνταρόμπα τους αφού πάντα ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, τους αρέσει η καλοπέραση και όπου και αν πηγαίνουν φροντίζουν να υπάρχουν όλες οι ανέσεις που θέλουν. Στην προσωπική τους ζωή αποφεύγουν τους καβγάδες και τις εντάσεις με τον σύντροφο τους και λύνουν τα προβλήματα τους με διάλογο.

Αισθηματικά
Τρυφεροί, ιδιαίτερα αγαπησιάρηδες με το ταίρι τους, αφοσιωμένοι και σκοπός τους είναι να κρατούν πάντα τις ισορροπίες μέσα στη σχέση τους.

Η αγάπη, και σαν επέκταση αυτής και ο γάμος, είναι αυτό που περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια αποζητά ένας Ζυγός, μια και η σταθερότητα και η ασφάλεια στην προσωπική του ζωή είναι πρωταρχικής σημασίας. Ο Ζυγός αποτελεί ένα είδος γέφυρας μεταξύ της Παρθένου και του Σκορπιού, ένα πέρασμα από την διανοητικά προσανατολισμένη Παρθένο στον συναισθηματικά οριζόμενο Σκορπιό. Ισορροπεί τόσο στην διάννοια όσο και στο συναίσθημα, χωρίς ιδιαίτερες παλινωδίες.

Η αγάπη σπάνια έρχεται με την πρώτη ματιά για έναν Ζυγό. Νιώθει έντονα την ανάγκη για επιβεβαίωση από τον περίγυρό του και θα τον προσελκύσει αρχικά ένα ωραίο πρόσωπο ή μια πολύ καλά οργανωμένη κοινωνική ζωή. Για να επισημοποιήσει μια σχέση με ένα γάμο, θα πρέπει να καλύπτεται τόσο συναισθηματικά, όσο και να τον βολεύει η σχέση αυτή. Κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου επιδεικνύουν δε απίστευτη ανοχή, προκειμένου να μην διασαλέψουν τα κεκτημένα τους και τις ισορροπίες.

Άντρας Ζυγός
Ένας άντρας Ζυγός δεν έχει ένστικτα κατακτητή και δεν θα τον ενοχλήσει εάν κάνει το πρώτο βήμα μια γυναίκα. Αντίθετα, εάν η γυναίκα δεν κινηθεί πρώτη, το εκλαμβάνει σαν ένδειξη απόρριψης και αποσύρεται πληγωμένος.

Διαβάστε περισσότερα για τον Άντρα Ζυγό και πώς να τον κατακτήσετε ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Άντρας Ζυγός – Ερωτογενείς Ζώνες

Γυναίκα Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός είναι πλάσμα από φύση τρυφερό και γοητευτικό! Η αφοσίωση της στον σύντροφο της είναι μοναδική καθώς και η τάση της να θέτει τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να ικανοποιήσει τον σύντροφό της. Θεωρεί τον εαυτό της ότι επέτυχε στον γάμος της, όταν βλέπει τον σύζυγό της ευτυχισμένο. Μπορεί όμως και να εγκαταλείψει την σχέση της, εάν αισθανθεί ότι δεν την αγαπάνε πια, αλλά θα μπει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε νέα συναισθηματική περιπέτεια. Θα αναζητήσει την αγάπη σε ένα γοητευτικό, γενναιόδωρο και ανεκτικό εραστή, από τον οποίο θα περιμένει να είναι το κέντρο της προσοχής του ανά πάσα στιγμή.

Μεγαλύτερο Δίλημμα
Εκεί που οι Ζυγοί, άντρες ή γυναίκες, μπλοκάρονται συναισθηματικά, είναι όταν υπάρχουν διλήμματα για την επιλογή μεταξύ δύο υποψήφιων συντρόφων. Δεν μπορούν να αποφασίσουν εύκολα και πολλές φορές καταφεύγουν στην λύση να καταπνίξουν την ερωτική τους έλξη, μόνο και μόνο για να κρατήσουν και τα δύο άτομα με την ιδιότητα των αγαπητών και καλών φίλων στην ζωή τους. Για να προχωρήσουν οι Ζυγοί σε επιλογή συντρόφου με σκοπό τον γάμο, θα πρέπει να τον αγαπούν βαθιά και η απόφαση τους να είναι συναισθηματικά και συγκινησιακά φορτισμένη.

Οι Ζυγοί δεν βιάζονται όταν έρθει η ώρα της ερωτικής πράξης. Απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, διανθισμένα με ερωτόλογα. Για τον λόγο αυτό, σπάνια θα δείτε Ζυγό να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιους χώρους ή στο αυτοκίνητο. Ο έρωτας είναι μια ιεροτελεστία γι αυτούς με ικανοποίηση και των δύο πλευρών.

Ερωτική συναστρία:
Τα πιο συμβατά ζώδια για έναν Ζυγό είναι οι: Κριός, Λέων, Δίδυμος και Υδροχόος. Εντελώς ασύμβατοι είναι με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω.

Διαβάστε επίσης: Σχέσεις Ζυγού με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου

Υγεία:
Ο Ζυγός κυβερνά τις απεκκριτικές λειτουργίες μέσω των νεφρών και του δέρματος. Εξωτερικά κυβερνά την οσφυϊκή χώρα, τους γλουτούς, τα επινεφρίδια και το αγγειοκινητικό σύστημα. Δομικά, το ζώδιο κυβερνά τους οσφυϊκούς σπονδύλους. Οι παθολογικές τάσεις αυτού του ζωδίου είναι κυρίως η οσφυαλγία και οι νεφρικές παθήσεις.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Ζυγούς είναι:
Διπλωμάτες, δικαστές, αρχιτέκτονες, δικηγόροι, ψυχολόγοι, γραφίστες ζωγράφοι, μουσικοί, μοντέλα, διακοσμητές, σχεδιαστές.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΖΥΓΟΙ
John Lennon, Oscar Wilde, John Lennon, Michael Douglas, Christopher Reeve, Tim Robbins, Jeff Goldbloom, Will Smith, Matt Damon, Luke Perry, Bruce Springsteen, Bryan Ferry, Sting, Eminem, Tommy Lee, Αντώνης Καφετζόπουλος, Πύρρος Δήμας, Λάμπρος Παπακώστας, Νίκος Χατζηνικολάου, Στέλιος Μάϊνας, Δημήτρης Λιγνάδης, Κώστας Τουρνάς, Χρήστος Δάντης, Διονύσης Σχοινάς, Αλέξης Γεωργούλης, Νικόλαος Γλίξμπουργκ.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΖΥΓΟΙ
Barbara Walters, Rita Hayworth, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Susan Sarandon, Donna Karan, Lorraine Bracco, Sarah Ferguson, Kate Winslet, Gwyneth Paltrow, Catherine Zeta-Jones, Alicia Silverstone, Gwen Stefani, Μαρία Γεωργιάδου, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Σαμπρίνα, Δήμητρα Αιγινίτη, Μελίνα Μερκούρη, Νίκη Ξάνθου

 

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ – 25+26/05/2024 Το Σαββατοκύριακο των επικοινωνιών

ΖΩΔΙΑ – 25+26/05/2024 Το Σαββατοκύριακο των επικοινωνιών

Oι επικοινωνίες αλλά και οι θετικές και με νόημα συναντήσεις θα έχουν μόνο πρακτικά αποτελέσματα....
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους

Μηνιαίες προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Είστε από τα πιο τυπικά ζώδια στην αγάπη, και αυτό είναι...
Κλασσική Χαρτομαντεία – Καρμικοί και παλιοί έρωτες στο προσκήνιο

Κλασσική Χαρτομαντεία – Καρμικοί και παλιοί έρωτες στο προσκήνιο

Προβλέψεις Ιουνίου: Κριός – ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ Δεν μπορείτε συνέχεια να είστε μόνοι σας, μόνο...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project