Καρκίνος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρκίνος

Καρκίνος
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Καρκίνος
21/06 – 23/07

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 4ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΦΥΣΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΚΡΟΝΟΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΑΡΗΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΟΜΑΧΙ, ΘΩΡΑΚΑΣ, ΣΠΛΗΝΑΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ, ΑΣΗΜΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΒΑΘΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ, ΣΜΑΡΑΓΔΙ, ΖΑΦΕΙΡΙ, ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΟΠΑΛΙΟ, ΚΟΡΑΛΛΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΣΗΜΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΑΡΔΕΝΙΑ, ΚΡΙΝΟΣ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΣΚΟΤΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Το τέταρτο ζώδιο ανήκει στο νερό, η φύση του είναι παρορμητική χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία και την ντροπαλότητα που τον διακατέχει.

Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος κυβερνά των τέταρτο οίκο του φυσικού ζωδιακού κύκλου.

Κυβερνά μέρη του σώματος όπως το στήθος, το στέρνο, το στομάχι, το πεπτικό σύστημα, τα κάτω πλευρά, την μήτρα και το πάγκρεας.

Οι Καρκίνοι είναι ευχαριστημένοι με μια ασφαλή ζωή στο σπίτι, ένα καλά εφοδιασμένο ψυγείο και μια μεγάλη οικογένεια.

Η ασφάλεια είναι σημαντικό στοιχείο για να αισθάνονται άνετα σε κάθε περιβάλλον. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που ορίζει την ασφάλεια τους είναι απαραίτητο για την ευτυχία τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού. Του αρέσει η οικογένεια το σπίτι και είναι από τα πιο ευαίσθητα και στοργικά ζώδια του Ζωδιακού κύκλου. Το έντονο ενδιαφέρον του για τους άλλους τον κάνει υπερπροστατευτικό με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Σαν χαρακτήρες είναι εσωστρεφείς και συντηρητικοί, ενώ βάζουν πολύ ψηλά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι επίσης εύθυμοι άνθρωποι και τους αρέσουν τα ακριβά πράγματα και οι ανέσεις.

Είναι κοινωνικοί, καλοσυνάτοι και ξέρουν να γίνονται το επίκεντρο της παρέας, μοιράζοντας απλόχερα την αγάπη τους προς τους άλλους. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι, πολύπλοκοι και ευαίσθητοι, αναφορικά με τα θέματα καρδιάς. Για να τραβήξετε την προσοχή τους θα πρέπει να είστε διαχυτικοί μαζί τους, προσφέροντας τους αγάπη και ρομαντισμό.

Οι Καρκίνοι, ως ζώδια του νερού, λειτουργούν με βάση το συναίσθημα και όχι τη σκέψη. Αγαπούν τους φίλους τους και κάνουν όλα τους τα χατίρια, ενώ ο στόχος της ζωής τους είναι η εργασία και η τίμια απόκτηση χρημάτων. Είναι όμως αρκετά ντροπαλοί και απεχθάνονται τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν θυμώνουν γίνονται εριστικοί, κυκλοθυμικοί και αυταρχικοί, διότι λειτουργούν με γνώμονα το συναίσθημα και όχι τη λογική. Είναι άτομα που εξαρτώνται από το πώς θα λύσουν το πρόβλημα της στενής σχέσης με τη μητέρα τους και πως θα γίνουν ανεξάρτητοι από αυτήν.

Οικογένεια
Οι Καρκίνοι αγαπούν την οικογένεια, δένονται πολύ με τους δικούς τους ανθρώπους, είναι σπιτόγατοι και τους αρέσει να απολαμβάνουν την θαλπωρή και την ηρεμία του σπιτιού τους, που είναι και το μόνο μέρος που τους κάνει να νιώσουν ασφάλεια και λατρεύουν πολύ την μητέρα τους. Αθεράπευτα ρομαντικοί, ζουν με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, πολύ ευαίσθητοι και πολύ εύθικτοι όμως, δύσκολα εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους γιατί φοβούνται μην πληγωθούν.

Θέλουν να έχουν τον δικό τους χώρο, να μην τους πειράζουν ποτέ τα πράγματα γιατί εκνευρίζονται. Κυκλοθυμικοί, ανασφαλείς, παρορμητικοί και γενικότερα δύσκολοι χαρακτήρες αν θέλεις να τους γνωρίσεις και να τους μάθεις καλύτερα πρέπει να τους κάνεις να νιώσουν ασφάλεια για να μπορέσουν να αρχίσουν να ανοίγονται.

Όταν κάτι δεν πάει καλά στη ζωή τους γκρινιάζουν, κατσουφιάζουν, χάνουν την αυτοπεποίθηση τους για αυτό χρειάζονται πάντα δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα να τους ενθαρρύνουν. Έχουν επιχειρηματικές ικανότητες, πλούσιες ιδέες και φαντασία μεγάλη. Πρέπει να εμπιστεύονται την διαίσθηση και τον αλάνθαστο ένστικτο τους γιατί αυτό μπορεί να τους σώσει από τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσουν.

Οικονομικά
Στα οικονομικά τους αρέσει να αγοράζουν δωράκια για τους δικούς ανθρώπους, να τους ικανοποιούν τις απαιτήσεις και να τους βλέπουν ευτυχισμένους. Τους αρέσει πάρα πολύ το καλό φαγητό για αυτό θα πρέπει να προσέχουν γιατί είναι επιρρεπής στις ποσότητες που τρώνε και είναι πολύ εύκολο να πάρουν βάρος.

Συναισθηματικά
Στα συναισθηματικά τους είναι πολύ τρυφεροί, στοργικοί και υπερπροστατευτικοί με το έτερο ήμισυ τους.

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, έχουν την τάση να αφιερώνουν όλη τους τη ζωή στον αγαπημένο τους φίλο. Είναι ιδανικοί συνεργάτες, αν αισθάνονται ότι αγαπιούνται, ή οι πιο φοβεροί άνθρωποι, εάν πάσχουν από έλλειψη αγάπης.

Διαβάστε επίσης: Ωροσκόπιο της Αγάπης και του Έρωτα για τον Καρκίνο

Άντρας Καρκίνος
Ο άντρας Καρκίνος είναι λιγάκι άστατος στις σχέσεις του γι αυτό θέλει ένα δυναμικό άνθρωπο να τον κουμαντάρει.

Μπορεί να «πετάει» από τη μία γυναίκα στην άλλη, αναζητώντας την ιδανική νύφη, ή πάσχει από ανεκπλήρωτη αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα για τον Άντρα Καρκίνο και τους τρόπους για να τον κατακτήσετε

Γυναίκα Καρκίνος
Η γυναίκα Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητη, της αρέσει να περιποιείται το ταίρι της, δίνει πολλά σε μια σχέση χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα.

Μια γυναίκα Καρκίνος μπορεί επίσης να είναι δύο τύπων: γοητευτική, τρυφερή με πολύ βραδείς ρυθμούς, λίγο αναιδής ,με ξεσπάσματα παιδαριώδη, με νευρικούς ερεθισμούς, προσπαθώντας με όλα τα μέσα να είναι ο νικητής και να προσποιείται ότι βρίσκεται απρόσιτη για τον πολύ κόσμο επάνω στο βάθρο της. Ο δεύτερος τύπος μπορεί να είναι πάρα πολύ υποτακτική, υπερεκτιμώντας τους άνθρωπος, κάνοντας την να ψάχνει για ένα ιδανικό πατέρα για την οικογένεια της. Αυτή η γυναίκα μερικές φορές προσφέρει πάρα πολύ φροντίδα στα παιδιά της.

Ερωτική συναστρία
Το ζώδιο του Καρκίνου, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία, είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί και ταιριάξει με όλους, ιδιαίτερα όμως προσελκύεται από Σκορπιό, Παρθένο, Αιγόκερο και Ιχθύες.

Διαβάστε επίσης:

Σχέσεις του Καρκίνου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου

Πώς να πλησιάσετε έναν Καρκίνο

Υγεία 

Οι Καρκίνοι είναι φιλάσθενοι και έχουν χαμηλή ενέργεια και ζωτικότητα. Πολλές φορές νοσούν και υποφέρουν από νευρασθένειες και ψυχοσωματικές ασθένειες. Επειδή είναι πολύ συναισθηματικά άτομα πολλές φορές αρρωσταίνουν όταν το ταίρι, ο σύζυγος ή τα παιδιά τους αδιαφορούν για αυτούς και όταν συμβαίνει αυτό έχουν την ανάγκη ανθρώπων δίπλα τους. Τα Καρκινάκια έχουν ανάγκη να τα φροντίζουν, να τα προσέχουν και να τα αγαπούν. Οι φοβίες, το άγχος, η ανασφάλεια είναι τα μείον τους στην ευαίσθητη φύση τους. Υγιεινή διατροφή και μικρές ποσότητες φαγητού είναι απαραίτητα για την καλή τους υγεία.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Καρκίνους είναι:
Οικονομολόγοι, λογιστές, μεταφραστές, δικηγόροι, τραπεζικοί, νηπιαγωγοί, ψυχολόγοι, δάσκαλοι, κ.λ.π.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Πριγκίπισσα Diana, Meryl Streep, Anjelica Huston, Isabelle Adjani, Pamela Anderson, Brigitte Nielsen, Liv Tyler, Deborah Harry, Cindy Lauper, Courtney Love, Jerry Hall, Κάτια Ζυγούλη, Σοφία Χρυσοχοϊδου, Βίκυ Καγιά, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρεβέκκα Καμχή, Πέγκι Σταθακοπούλου, Τζένη Μπότση, Δέποινα Βανδή, Μαριάντα Πιερίδη, Νάνσι – Ειρήνη & Φρόσω (3 μέλη των “ΗΙ-5”).

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Dalai Lama, John Glenn, Harrison Ford, Robin Williams, Bill Cosby, Tom Cruise, Kevin Bacon, Tom Hanks, John Cusack, Giorgio Armani, Claude Montana, Pierre Cardin ,Oscar de la Renta, Neil Tennant, Chris Isaac, George Michael, Prince William, Κάχι Κακιασβίλι, Απόστολος Γκλέτσος, Νίνο Ξυπολητάς.

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.
Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Συναστρίες – Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι σε σχέσεις και οικονομικά?

Συναστρίες – Ποιοι θα είναι οι ευνοημένοι σε σχέσεις και οικονομικά?

Για όλους:   ΚΡΙΟΣ : Μπορεί να μην είστε έτοιμοι ακόμη για μεγάλες αλλαγές …αλλά...
Η τράπουλα των Προσώπων προβλέπει τα ερωτικά μελλούμενα

Η τράπουλα των Προσώπων προβλέπει τα ερωτικά μελλούμενα

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ...
Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 08/04/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 08/04/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Από σήμερα και μέχρι την έλευση του Ταύρου -21/04, μπορείτε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project