Ο Άντρας Καρκίνος - Πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άντρας Καρκίνος – Πώς να τον κατακτήσετε

Ο Άντρας Καρκίνος – Πώς να τον κατακτήσετε

Το ζώδιο του Καρκίνου ανήκει στην κατηγορία του νερού και είναι το τέταρτο σημάδι στη σειρά του ζωδιακού κύκλου.

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τον άντρα Καρκίνο, θα δούμε ποια είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σε γενικό πλαίσιο αλλά και πιο συγκεκριμένα στη σχέση του με τις γυναίκες. Τέλος, θα σου δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις ώστε να μάθεις πώς μπορείς να κερδίσεις έναν άντρα στο ζώδιο του Καρκίνου.

Διαβάστε Γενικά για το Ζώδιο του Καρκίνου ΕΔΩ

Άντρας Καρκίνος – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που κουβαλάει πολλές αντιθέσεις και χαρακτηρίζεται από μια αντιφατική φύση. Μπορεί να είναι ανεξάρτητος και δυναμικός, να πετυχαίνει αυτά που θέλει και να εκφράζει την άποψή του, αλλά όταν αφήνει την ευαίσθητη φύση του να κυριαρχήσει και λειτουργεί με το συναίσθημα εξαρτάται από τους άλλους, χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους και έχει μια συναισθηματική εξάρτηση. Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός και εύκολα μπορεί να νιώσει ότι τον προσβάλεις και να πληγωθεί άσχημα. Είναι πολύ εύθραυστος σαν χαρακτήρας αλλά όταν βάλει στην άκρη το συναισθηματισμό του και λύσει τα προσωπικά εσωτερικά του ζητήματα μπορεί να καταφέρει πολλά. Η αντιθετική του φύση τον κάνει συχνά κυκλοθυμικό, έχει εναλλαγές στη διάθεση και εκτονώνει την οργή του με διάφορες εκρήξεις.

Είναι ανήσυχο πνεύμα, είναι πολύ διαισθητικός και παρατηρητικός, έχει πάρα πολύ καλή μνήμη και είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Αυτές οι ικανότητές του τον βοηθούν και στην προσωπική του ζωή καθώς ξέρει να διαβάζει τους ανθρώπους γύρω του αλλά μπορούν να τον βοηθήσουν και στα επαγγελματικά του. Θεωρείται πιστός και φερέγγυος και έχει κατανόηση με τους ανθρώπους. Είναι αρκετά κλειστός σαν χαρακτήρας και δεν ανοίγεται εύκολα γιατί έχει μια φοβία με τα θέματα εμπιστοσύνης στους άλλους. Κλείνεται στον εαυτό του κολλάει στο παρελθόν και ζει μέσα από αυτό και συχνά βλέπει τη ζωή απαισιόδοξα και απογοητεύεται.

Γενικά είναι υπερευαίσθητος, επιφυλακτικός με τους ανθρώπους και πληγώνεται εύκολα. Είναι κτητικός και με τα υλικά και με τους ανθρώπους γι’ αυτό και κρατάει στη ζωή του όλους όσοι έχουν περάσει από αυτήν. Θέλει να νιώθει ότι τον έχουν ανάγκη και είναι χρήσιμος, επιζητά την ασφάλεια γύρω του αλλά παράλληλα θέλει και την περιπέτεια. Είναι πολύ μυστήρια και γεμάτη αντιθέσεις η φύση του.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Φίλοι και περιβάλλον – Άντρας Καρκίνος:
Με τους φίλους του και όσους είναι δίπλα του, ο Καρκίνος είναι προστατευτικός, περιποιητικός και πάρα πολύ πιστός. Του αρέσει όσοι είναι κοντά του να νιώθουν άνετα και όμορφα αλλά και να τους κάνει να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Είναι φερέγγυος, οι φίλοι του μπορούν να βασίζονται σε αυτόν, να ζητούν τη βοήθεια και τη στήριξή του, καθώς και τις συμβουλές του. Ενώ του αρέσει να ακούει τους άλλους και να τους στηρίζει, όμως, ο ίδιος δεν ανοίγεται τόσο πολύ και δεν εξωτερικεύει τα βαθύτερα συναισθήματα του. Είναι πάντως πολύ αφοσιωμένος και πιστός στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Επαγγελματικά και οικονομικά:
Ο Καρκίνος είναι λίγος ανασφαλής και ντροπαλός αλλά αν ξεπεράσει το κομμάτι αυτό μπορεί να λειτουργήσει πολύ δυναμικά στο χώρο εργασίας και να πετύχει πολλά. Είναι επίμονος και όταν αναλαμβάνει κάτι ολοκληρώνει. Έχει πολλές ικανότητες που τον βοηθούν στα επαγγελματικά του, όπως την πολύ έντονη διαίσθηση, την ευφυΐα, την παρατηρητικότητα, το δημιουργικό και πρωτοποριακό τρόπο σκέψης. Ο άντρας Καρκίνος, μπορεί να διαπρέψει στο χώρο των επενδύσεων και επιχειρήσεων και μπορεί να τραβήξει κοντά του τον πλούτο. Έχουν αρκετή σημασία για αυτόν τα χρήματα, του αρέσει να ζει άνετα και με μια σχετική πολυτέλεια και θέλει να νιώθει ότι έχει μια σχετική οικονομική ασφάλεια. Όταν βάζει στόχους και δεν εμποδίζεται από συναισθηματισμούς τα καταφέρνει όλα όσα έχει στο μυαλό του, επαγγελματικά και οικονομικά.

Με τις γυναίκες:
Στη σχέση του με τις γυναίκες, ο άντρας Καρκίνος είναι πολύ ρομαντικός και συναισθηματικός. Δεν είναι βιαστικός ή επιθετικός στην προσέγγισή του, αλλά αντίθετα κινείται αργά και με προσεκτικά βήματα. Φλερτάρει ευγενικά και κάνει δώρα για να σε κερδίσει. Επειδή δεν είναι πολύ εύκολο για αυτόν να πλησιάσει μια γυναίκα, θα τον βοηθήσεις αν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Φοβάται πολύ την απόρριψη γι’ αυτό και είναι τόσο επιφυλακτικός. Μπορεί να ερωτευτεί εύκολα και όταν αυτό συμβεί κολλάει πάνω στην αγαπημένη του, γίνεται κτητικός, ζηλιάρης και την καθιστά κέντρο στον κόσμο του όλο. Είναι από τα πιο πιστά ζώδια, είναι τρυφερός και στοργικός και στηρίζεται πάντα στο συναίσθημα. Πληγώνεται και προσβάλλεται εύκολα απλά μπορεί να μην το εκφράσει και να μην το καταλάβεις. Είναι ιδανικός σύντροφος για τις γυναίκες που θέλουν ρομαντισμό, αφοσίωση και αισθησιασμό.

Στο καθαρά ερωτικό κομμάτι, ο άντρας Καρκίνος θα λέγαμε πως είναι κάπως συντηρητικός. Δε θα προτείνει εύκολα να πειραματιστείτε με νέες εμπειρίες ούτε είναι ιδιαίτερα καινοτόμος στον τομέα αυτό. Είναι τρυφερός και ρομαντικός και του αρέσει να ξυπνάει τις αισθήσεις της συντρόφου του μέσα από μια διαδικασία χαλάρωσης με ρομαντικές προεκτάσεις (μουσική, κεριά, αρώματα). Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι λείπει το πάθος από την επαφή σας. Απλά μην περιμένεις «περίεργα» παιχνίδια.

Πώς να γοητεύσεις και να κερδίσεις έναν άντρα στο ζώδιο του Καρκίνου

Ο άντρας Καρκίνος είναι ευαίσθητος και σχετικά ντροπαλός, είναι πολύ συναισθηματικός και ψάχνει το άλλο του μισό. Γι’ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή και λεπτότητα ο τρόπος με τον οποίο θα τον προσεγγίσεις. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να είσαι ξεκάθαρη από την αρχή για το τι θέλεις από εκείνον και να μην τον «κοροϊδέψεις». Δεν είναι από τα ζώδια της εφήμερης περιπέτειας αλλά δένεται και ψάχνει κάτι πιο σοβαρό και συναισθηματικό. Προσπάθησε να του εκφράζεις τα συναισθήματά σου, να είσαι ειλικρινής μαζί του, να είσαι αφοσιωμένη και πιστή όπως κι εκείνος και φρόντισε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του γιατί είναι το πιο σημαντικό. Δείξε του ότι τον χρειάζεται και ζήτα του συμβουλές ή βοήθεια σε κάτι. Να είσαι υπομονετική μαζί του και να μην τον πιέζεις, να του δείχνεις στοργή και σιγά σιγά θα αρχίσει και εκείνος να ανοίγεται περισσότερο καθότι πολύ επιφυλακτικός. Φυσικά και αυτός αγαπάει την ερωτική επαφή απλά την αντιμετωπίζει πιο ρομαντικά οπότε φρόντισε να μην είσαι πολύ επιθετική αλλά περισσότερο τρυφερή. Τέλος, στα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες που του αρέσουν, εντάσσονται όσα έχουν να κάνουν με κουλτούρα και πολυτέλεια. Επομένως , μπορείς να του προτείνεις κάποιες επισκέψεις σε θέατρα, παραστάσεις, μουσεία, χώρους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, κλπ. Αν αποδεχτείς την προσωπικότητά του και δείχνεις κατανόηση στην υπερευαίσθητη και αντιφατική φύση του, θα τον κερδίσεις, θα σπάσεις τις άμυνές του και θα μπορέσεις να τον κρατήσεις κοντά σου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο άντρας Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος μπορεί να ταιριάξει πολύ καλά με μια γυναίκα που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν πολλά κοινά και είναι κι εκείνη αφοσιωμένη στο σύντροφό της, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό για τον άντρα Καρκίνο. Η γυναίκα Καρκίνος μπορεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες που έχει ο άντρας του ζωδίου. Πολύ έντονος ερωτισμός και χημεία υπάρχει και με μια γυναίκα σκορπιό. Έχει κι αυτή κάποια κοινά στοιχεία με τον Καρκίνο ενώ έχει την ικανότητα να του ενισχύει την αυτοπεποίθηση και να τον κάνει ευτυχισμένο. Με μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να νιώσει ασφάλεια και να φτάσει ακόμα και στο γάμο και τη δημιουργία οικογένειας μαζί της. Μπορεί να νιώσει μαζί της τη στοργή και την τρυφερότητα που χρειάζεται καθώς και τη συναισθηματική ασφάλεια. Από μία γυναίκα Λέων μπορεί να γοητευτεί και να τον τραβήξει κοντά της αλλά στην πορεία δεν ταιριάζουν γιατί έχει άλλες ανάγκες και επιθυμίες εκείνη. Με μία Παρθένο μπορεί να τα πάει καλά, χωρίς όμως να είναι και ο ιδανικός συνδυασμός. Μπορεί να ταιριάξει και με τη γυναίκα στο ζώδιο του Αιγόκερου αν βρουν τις ισορροπίες τους γιατί έχουν και οι δύο θέματα ανασφάλειας συναισθηματικής αλλά και οικονομικής. Ενδιαφέρουσα και γοητευτική βρίσκει την Υδροχόο , επίσης παρασύρεται από την κοινωνικότητα και την ευχάριστη φύση της Ζυγού, όμως με καμία από τις δύο δεν μπορεί να συμβαδίσει και να προχωρήσει περαιτέρω.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project