Λέων - Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων

Λέων

Λέων
23/07 – 23/08

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΗΛΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 5ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ
ΦΥΣΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟ (ΘΕΤΙΚΟ)
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑ, ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, ΠΛΑΤΗ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΧΡΥΣΑΦΙ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΗΓΕΜΟΝΙΑ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΜΑΝΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΗΛΙΟΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ, ΖΙΡΓΚΟΝΙ, ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ, ΤΟΠΑΖΙ, ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΣ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ – ΘΕΪΚΟ ΚΑΛΙΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΙΝΔΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Σταθερό ζώδιο της φωτιάς, μεγαλοπρεπείς, φιλόδοξοι, ηγέτες, ποτέ δεν το βάζουν κάτω ότι και αν συμβεί στη ζωή τους, μένουν ακάθεκτοι στους στόχους τους και αγωνίζονται σκληρά για να τους πετύχουν.

Φροντίζουν να ξεχωρίζουν μέσα στο σύνολο, αφού επιδεικνύουν τα ταλέντα τους και προβάλλουν έντονα τον εαυτό τους επιδεικτικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Όπως το λιοντάρι κυβερνά τη ζούγκλα, έτσι και ο Λέων είναι υπερήφανος και αγαπά να το δείχνει.

Ο Λέων είναι καλλιτεχνικός, αξιοπρεπής, αυταρχικός, αλαζονικός, υπερφίαλος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, δημιουργικός, δραματικός, ζεστός, άμεσος, δυναμικός, εγωιστικός, κομψός, ενθουσιώδης, υπερβολικός, καλός εραστής, γενναιόδωρος, παράφορος, παρεμβατικός, ανεκτικός, πρόσχαρος, τρυφερός, παθιασμένος, παιχνιδιάρικος, ευπαρουσίαστος, δημοφιλής, ισχυρός, περήφανος, σταθερός, πεισματάρης, ζωντανός, ζωηρός, με ζεστή καρδιά και ταλαντούχος.

Κυβερνήτης τους ο Ήλιος που τους προσδίδει λάμψη, ισχυρή θέληση, έντονη προσωπικότητα αλλά μπορεί να γίνουν σνομπ, απόμακροι και παγεροί όταν δεν γνωρίζουν τον άλλο καλύτερα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τους τομέα αφού γίνονται πολλές φορές αντικείμενο ζήλιας και προσπαθούν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους που με τόσο κόπο απόκτησαν.

ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Οι Λέοντες αρέσκονται στο να πρωτοτυπούν, ενώ υπερισχύει μέσα τους ένα ισχυρό αίσθημα αξιοπρέπειας και γενναιοδωρίας. Το έντονα ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης και τιμιότητας που διακατέχει τους Λέοντες, τους κάνει πιστούς φίλους με ισχυρό συναίσθημα του φιλότιμου και της αυτοθυσίας. Είναι καλοσυνάτοι και στοργικοί, ενώ παράλληλα γίνονται έντονα πεισματάρηδες, απρόθυμοι, ξεροκέφαλοι, αδιάφοροι και πολλοί σκληροί όταν πληγώνονται.

Αγαπάνε με φλογερό πάθος και απεχθάνονται την πίεση, τον έλεγχο και της ζήλιες. Οι Λεοντές είναι έξυπνοι, τολμηροί, περήφανοι, ενεργητικοί και εύκολα γίνονται το κέντρο της προσοχής, έχοντας έμφυτη την ικανότητα να τα πηγαίνουν καλά με όλους. Είναι όμως λιγάκι δύσκολο να συγχρονιστείτε με τους Λέοντες, αν συμβαίνει το δικό σας ταμπεραμέντο να είναι αλλιώτικο. Ο Λέων είναι το ζώδιο που του αρέσει να αυτοεπαινείται και να θαυμάζει τον εαυτό του, τουλάχιστον στις περιπτώσεις που έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, η ακόμη και μια δυναστεία.

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Επαγγελματικά
Σκληροί διαπραγματευτές, αυθεντικοί, αφοσιωμένοι στα καθήκοντα τους και στο έργο που τους αναθέτουν τα βγάζουν πάντα πέρα αφού δεν έχουν μάθει να χάνουν ποτέ. Τους αρέσει να κατέχουν υψηλά ιστάμενες θέσεις αφού θέλουν να νιώθουν αρχηγοί, είναι δραστήριοι και έξυπνοι επιχειρηματίες ή στελέχη σε μεγάλες εταιρίες. Θέλουν να έχουν το δικό τους χώρο για να λειτουργούν καλά στη δουλειά τους, είναι συνεργάσιμοι με τους άλλους αλλά είναι και πολύ εγωιστές….

Οικονομικά
Επειδή είναι λάτρεις της καλοπέρασης και γενικότερα τους αρέσει η πολυτέλεια στη ζωή τους, αυτό τους κάνει να έχουν κακή σχέση με τα χρήματα. Αν θέλουν να ικανοποιήσουν το εγώ τους δεν λογαριάζουν πόσο θα ξοδέψουν αρκεί να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Σαν επιχειρηματίες ρισκάρουν στη δουλειά τους επάνω και επενδύουν τα χρήματα τους για να πετύχουν τους στόχους τους αφού πρώτα όμως έχουν εξετάσει αναλυτικά όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί να συναντήσουν μπροστά τους.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά, τους αρέσει να φλερτάρουν έντονα το αντίθετο φύλο, να μαγνητίζουν τα βλέμματα των άλλων με το ανανεωμένο τους παρουσιαστικό. Μέσα σε μια σχέση είναι ιππότες, φροντίζουν τον σύντροφο τους και τους παρέχουν όλες τις ανέσεις. Φυσικά, τους αρέσει να πειραματίζονται και να επιβεβαιώνονται γι΄ αυτό μερικές φορές μπλέκονται σε διπλές καταστάσεις.

Δείτε επίσης: 

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
Οι Λέοντες, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία, μπορούν να ταιριάσουν καλά με Τοξότες , Κριούς, Διδύμους και Ζυγούς, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τους Σκορπιούς και Ταύρους, τόσο στην φιλία όσο και το γάμο.

Οι ερωτογενείς ζώνες:
Η πιο ερωτογενής ζώνη ενός Λέοντα είναι το μυαλό του. Καταφέρατε να εξάψετε το μυαλό του, είναι όλος/όλη δικός σας. Πέραν αυτού, το στομάχι, ο αφαλός και τα πλευρά είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους.

Διαβάστε επίσης: Σχέσεις Λέοντα με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου

Υγεία:
Ο Λέων αντιπροσωπεύει την καρδιά του φυσικού μας συστήματος. Εσωτερικά, ο Λέων κυβερνά την καρδιά, την σπονδυλική στήλη, το συκώτι, τη σπλήνα, τις πνευμονικές αρτηρίες και την αορτή. Εξωτερικά, ο Λέων κυβερνά την πλάτη και τον βραχίονα, ενώ δομικά, τους δώδεκα σπονδύλους της πλάτης.

Οι ασθένειες του Λέοντα περικλείουν την καρδιά, με πιο σοβαρή την θρόμβωση ή το έμφραγμα. παρόλο που αγαπά τα παιδιά, είναι ένα ζώδιο με συχνά προβλήματα γονιμότητας.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Λέοντες είναι:
Σχεδιαστές, διευθυντές ή πρόεδροι επιχειρήσεων, μοντέλα, εκπαιδευτές, προπονητές, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, εκπαιδευτικοί, μουσικοί, δημοσιογράφοι, κλπ

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΛΕΑΙΝΕΣ
Martha Stewart, Mata Hari, Mae West, Coco Chanel, Lucille Ball, Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis, Madonna, Jennifer Lopez, belts, Halle Berry,

Melanie Griffith, Roseanne Arquette, Sandra Bullock, Gillian Anderson, Charlize Theron, Lisa Kudrow, Hilary Swank, Angela BaseMelanie Griffith, Roseanne Arquette, Sandra Bullock, Gillian Anderson, Charlize Theron, Lisa Kudrow, Hilary Swank, Angela Baset, Kate Bush, Whitney Houston, Tori Amos, Monica Lewinsky, Αντιγόνη Αμανίτου, Σμαράγδα Καρύδη, Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρα Δαρμουσλή, Άντζελα Ευριπίδη

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ
Alfred Hitchcock, Kenny Rogers, Bill Clinton, Blake Edwards, Stanley Kubrick, John Huston, Roman Polanski, Robert Redford, Dustin Hoffman, Robert De Niro, Mick Jagger, Kevin Spacey, Sean Penn, Martin Sheen, Patrick Swayze, David Duchovny, Woody Harrelson, Matt Le Blank, Matthew Perry, Ben Affleck, Antonio Banderas, Stephen Dorff, Στράτος Τζώρτζογλου, Φώτης Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Παρθένης, Νίκος Κακλαμανάκης

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Μάλλον δεν θέλετε αυτήν την περίοδο να μπείτε...
Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Προβλέψεις μέχρι τέλος της Άνοιξης:   Κριός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ Δεν είστε σίγουροι, για αυτά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα χαρακτηριστικά του πρώην σας, έχετε αντιληφθεί και στον παρόντα σύντροφο...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project