Παρθένος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος

Παρθένος

Παρθένος
23/08 – 23/09

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 6ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ
ΦΥΣΗ ΘΗΛΥΚΟ-ΑΡΝΗΤΙΚΟ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΕΡΜΗΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΔΙΑΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΝΤΕΡΟ, ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΚΟΙΛΙΑ, ΧΕΡΙΑ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΧΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙ, ΛΕΥΚΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΑΦΕ, ΛΑΔΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΑΝΑΛΥΩ,ΚΡΙΤΙΚΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΙΑΣΠΙΣ, ΤΟΠΑΖΙ, ΖΑΦΕΙΡΙ, ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ, ΜΑΓΝΗΤΙΤΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΥΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΑΡΔΕΝΙΑ, ΠΑΝΣΕΣ, ΛΟΥΪΖΑ, ΥΑΚΙΝΘΟΣ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΘΕΪΚΟ ΚΑΛΙΟ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Τα πάντα έχουν τη θέση τους, ρώτα ένα Παρθένο και θα σου πει πού είναι. Οι παρθένοι έχουν την τάση να είναι πολύ οργανωμένοι σε ότι κάνουν με αποτέλεσμα μερικές φορές να είναι εκνευριστικοί!

Μεταβλητό, ζώδιο της γης με κυβερνήτη και αυτό τον πλανήτη Ερμή που τον κάνει να δείχνει πάντα νέος, του προσδίδει εξυπνάδα, αναλυτικότητα και πολύ άγχος και νεύρα…

Το ζώδιο κυβερνά τον οίκο της υγείας και συχνά οι παρθένοι κάνουν καριέρα στον τομέα της ιατρικής και της υγειονομικής περίθαλψης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ο Παρθένος είναι αναλυτικός, προσεκτικός, συντηρητικός, κυνικός, αξιόπιστος, επιμελής, λεπτολόγος, σκληρός, ευφυής, λογικός, μεθοδικός, λεπτομερής, διορατικός, τελειομανής, πρακτικός, ακριβής, αξιόπιστος, ευσυνείδητος , ευαίσθητος, ντροπαλός, λεπτός, γεμάτος κατανόηση, πνευματώδης, σοφός, λιτός.

Αγαπάει πολύ την τάξη και την καθαριότητα, είναι οργανωτικός και προσαρμόζεται πιο καλά σε μια θέση υπαλλήλου παρά σε μια θέση διευθυντή. Αναζητά συνέχεια την τελειότητα, είναι πολύ επικριτικός στους άλλους, συντηρητικός στις ιδέες και στις απόψεις του, δύσκολα ικανοποιείται με κάτι. Έχει έλλειψη συναισθήματος, είναι πρακτικός, μεθοδικός, κινείται αργά σχετικά με κάποια άλλα ζώδια, κυριεύεται εύκολα από ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα να μπερδεύεται και να μένει στάσιμος μερικές φορές.

Δίνει μια διαφορετική εικόνα του εαυτού του στον κόσμο από ότι είναι στην πραγματικότητα αφού ξέρει καλά να κρύβεται και εμφανίζεται απόμακρος και πολύ σοβαρός απέναντι στους άλλους. Είναι ο καλύτερος υπάλληλος γιατί ό,τι και αν του αναθέσεις θα το βγάλει εις πέρας με επιτυχία.

Επαγγελματικά
Οι Παρθένοι αγαπούν την εργασία και φημίζονται για τις υπηρεσίες τους προς τους άλλους. Αφιερώνονται με λεπτομέρεια και αναλυτικότητα στη δουλειά τους, ενώ προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Είναι ντροπαλοί και ιδιαίτερα πιστοί στους φίλους και συνεργάτες.

Είναι αρκετά ειλικρινείς, δίκαιοι και ευγενικοί, ενώ δύσκολα παραδέχονται τα λάθη τους. Αν και είναι ιδιαίτερα επικριτικοί ή εντιμότητα και το κέφι τους για δουλειά τους κάνει τους πιο αγαπημένους βοηθούς του αφεντικού. Στους Παρθένους αρέσει να είναι επικριτικοί και στηρίζονται σχεδόν πάντοτε σε γεγονότα.

Εργάζονται σκληρά παραπάνω ώρες από ότι πρέπει αφού θέλουν να είναι πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις τους και να τα τακτοποιούν όλα. Ορισμένες φορές όμως κολλάνε στις λεπτομέρειες αφού αναλύουν τα πάντα, και σε πράγματα που δεν είναι αναγκαία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην προλάβουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Απογοητεύονται πολύ εύκολα όταν βλέπουν ότι μπλοκάρονται ή ανατρέπονται τα σχέδια τους και κλείνονται στον εαυτό του.

Οικονομικά
Στα οικονομικά του, ο Παρθένος κάνει συνετή διαχείριση των χρημάτων του αποφεύγοντας περιττές σπατάλες και έξοδα. Σε σύγκριση με άλλα ζώδια έχει την φήμη του τσιγκούνη…αφού ξοδεύει χρήματα για τον εαυτό του και για τον άνθρωπο του αλλά και αυτό πάντα με μέτρο…

Συναισθηματικά
Είναι από τα πιο ευγενικά και βοηθητικά ζώδια αποφεύγοντας χωρισμούς και εντάσεις, διότι ζουν περισσότερο για την αγάπη, την τρυφερότητα, τις χαρές του πνεύματος και όχι της ύλης. Για αυτό, αν τους πλησιάσετε, θα εισπράξετε απλόχερα την αφοσίωση και την αγάπη τους. Οι Παρθένοι αδυνατούν να αναλάβουν αποφασιστικές ενέργειες στον ερωτικό τομέα. Αν η καρδιά τους χτυπήσει δυνατά , θα τους πάρει κάποιο χρόνο για να σκεφτούν και να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα μας πληροφορεί ότι αυτή τους η αδυναμία τους γεμίζει με αγωνία, φόβο και αβεβαιότητα.

Στα συναισθηματικά, ο Παρθένος θα πρέπει να γίνει πιο τρυφερός και να σταματήσει να ασκεί έντονη κριτική και ψυχολογική πίεση στον σύντροφο του γιατί δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να μείνει μαζί του για πολύ καιρό. Είναι γκρινιάρης και δεν ευχαριστιέται με τίποτα όταν δεν έχει κέφια και αυτό κουράζει τους άλλους. Δύσκολα θα δειτε ένα Παρθένο να χορεύει, αντιθέτως του αρέσει στους χώρους διασκέδασης που πάει να κάθεται και να συζητά με τους άλλους.

Γάμος
Στο γάμο γίνονται καλοί σύζυγοι, είναι στοργικοί και πιστοί αλλά απαιτούν από το ταίρι τους τα πάντα να είναι τέλεια, μέχρι και το φαγητό που θα φάνε, γιατί δεν τους αρέσουν οι προχειρότητες.

Η γυναίκα Παρθένος μπορεί να φοβάται την εγκυμοσύνη, θεωρώντας πως το παιδί μπορεί να της στερήσει την θηλυκότητα και ελκυστικότητα της. Αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Σε πολλές περιπτώσεις η γυναίκα Παρθένος γίνεται μια θαυμάσια μητέρα, που αφιερώνεται με πάθος στα παιδιά της. Όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει το όνειρό της ανεξαρτησίας, είναι πολύ ικανή στο να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Έρωτας
Οι Παρθένοι θεωρούν το πάθος του έρωτα πως είναι μια αδυναμία της ψυχής που θα πρέπει να αντιμετωπίζετε με λογική. Έχουν την τάση να αναλύουν τα συναισθήματά τους, προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τις αμφιβολίες τους με ορθολογική συμπεριφορά. Μπορούν ακόμη και να κοροϊδεύουν τα συναισθήματά τους και επαναλαμβάνοντας συζητήσεις με τον σύντροφό τους σε καταστάσεις όπως τις φαντάζονται.

Δείτε επίσης:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ:
Οι Παρθένοι, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία, μπορούν να ταιριάσουν καλά με Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς και Καρκίνους ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τους Κριούς και Τοξότες.

Ερωτογενείς ζώνες:
Ερωτογενείς ζώνες για τους εκπρόσωπους που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι τα σημεία κάτω από το στήθος και στον αφαλό. Απολαμβάνουν επίσης το γαργάλημα των δαχτύλων και το ερωτικό ξύσιμο-χάδι με τα νύχια σε διάφορα σημεία του σώματος, κυρίως όμως σε αυτά που προαναφέραμε.

Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν προκλητικοί στο φλερτ και το στόμα τους να αποτελέσει το σημείο αιχμής του σώματος τους, τόσο κατά την διάρκεια του φλερτ, όσο και στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Αν και είναι από φύσης λεπτεπίλεπτοι, μπορούν να φτάσουν εύκολα σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, εάν βρουν τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο.

Δείτε επίσης: ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ

Υγεία:
Η Παρθένος κυβερνά εσωτερικά την κοιλιακή χώρα, το παχύ και το λεπτό έντερο, την σπλήνα, το πάγκρεας, την πυλαία φλέβα και κάποια μέρη των γεννητικών οργάνων. Εξωτερικά είναι κυβερνήτης του αφαλού, των χεριών και των νυχιών, ενώ αναφορικά με τα δομικά-σκελετικά στοιχεία του κορμιού μας, κυβερνά τα οστά του καρπού.

Οι Παρθένοι είναι επιρρεπείς στην κατάθλιψη και τις μαύρες διαθέσεις, που από καιρού εις καιρόν πέφτουν. Η μαύρη τους αυτή διάθεση μπορεί εύκολα να μεταδοθεί στους συντρόφους ή στο περιβάλλον τους. Το κρυολόγημα, οι γρύπες, οι αλλεργίες και γενικότερα ότι μπορεί να ταλαιπωρήσει το ρινικό τους σύστημα, είναι η αχίλλειος πτέρνα των Παρθένων.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Παρθένους είναι:
Τεχνικοί ,δάσκαλοι , εκδότες, χημικοί, αναλυτές λογιστές, συντάκτες, μηχανικοί, ιατροί, διατροφολόγοι, συμβολαιογράφοι, αρτοποιοί, μάγειρες, η ψυχολόγοι, η αρχαιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, τεχνικοί εργαστηρίου.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Raquel Welch, Mother Teresa, Agatha Christie, Greta Garbo, Sophia Loren, Cameron Diaz, Salma Hayek, Monica Bellucci, Rose McGowan ,Claudia Schiffer, Shirley Manson, Beyoncé Knowles, Pink, Alexis Bledel, Marie Chantal, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μαστροκώστα, Ισαβέλλα Δάρρα.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Sean Connery, Richard Gere, Jeremy Irons, Hugh Grant, Bill Murray, James Woods, Keanu Reeves, Michael Keaton, Charlie Sheen, Jason Priestley, River Phoenix, Tim Burton, Barry White, Dave Stewart, Michael Jackson, Freddie Mercury, Karl Lagerfeld, Prince Harry, Makolei Kalkin, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Καρβέλας, Κώστας Σπυρόπουλος, Τόνι Δημητρίου, Ερρίκος Πετιλόν, Φώτης Σεργουλόπουλος, Ντέμης Νικολαϊδης, Νότης Χριστοδούλου.

Δείτε επίσης: Τα «τοξικά» χαρακτηριστικά των ζωδίων. Αυτά που αποφεύγουν να λένε οι αστρολόγοι…

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣHΜΑΤΟΣ [200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ Οι νέοι και παθιασμένοι έρωτες που...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Κλεοπάτρα
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ονειροκρίτης
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Αϊλίν & Ειρήνη Μαρκάτου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project