Άντρας Σκορπιός: Χαρακτηριστικά και πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Σκορπιός: Χαρακτηριστικά και πώς να τον κατακτήσετε

Άντρας Σκορπιός: Χαρακτηριστικά και πώς να τον κατακτήσετε

Οι Σκορπιοί ανήκουν στα ζώδια του νερού και έχουν την όγδοη θέση στη σειρά του ζωδιακού κύκλου.

Στη συνέχεια του άρθρου μας, θα γνωρίσουμε τα κυριότερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ένας άντρας Σκορπιός ως προσωπικότητα αλλά και τη συμπεριφορά του σε σχέση με τους γύρω του. Θα ασχοληθούμε επιπλέον με τη σχέση που έχει με τις γυναίκες και θα δούμε κάποιες συμβουλές για να μπορέσει μια γυναίκα να γοητεύσει το Σκορπιό και να κερδίσει την καρδιά του.

Άντρας Σκορπιός – Χαρακτηριστικά

Γενικά: Οι Σκορπιοί είναι πολύ ανεξάρτητοι, δραστήριοι, δυναμικοί, φιλόδοξοι και παθιασμένοι. Μπορούν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία οτιδήποτε βάλουν ως στόχο και είναι πολύ αποφασιστικοί. Την αποτυχία τη φοβούνται αλλά δεν το παραδέχονται. Είναι πολύ διαισθητικοί, παρατηρητικοί και επινοητικοί. Τους αρέσει να έχουν πάντα τον έλεγχο αλλά και την ηγεσία των πραγμάτων και των καταστάσεων. Εργάζονται σκληρά για να πετύχουν αυτά που θέλουν και δύσκολα εγκαταλείπουν τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες τους. Σε αυτό τους βοηθάει η προσαρμοστικότητα, η ευελιξία τους αλλά και η καλή μνήμη και παρατηρητικότητά τους. Μεγάλο τους ελάττωμα, είναι το γεγονός ότι εμφανίζονται τόσο ανυποχώρητοι σε αυτά που έχουν θέσει ως στόχο, που προκειμένου να τα ικανοποιήσουν θα έκαναν τα πάντα και θα πατούσαν επί πτωμάτων προς όφελός τους.

Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα ζώδιο της έντασης, των άκρων και των αντιθέσεων. Από τη μία θέλει να έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω του και από την άλλη τον ενδιαφέρει και τον αφορά οτιδήποτε θεωρείται ανεξήγητο, μεταφυσικό ή μυστήριο. Είναι βαθυστόχαστο ζώδιο, δείχνει ήρεμος, απαθής και ανεξάρτητος αλλά κρύβει μέσα του πολύ ενέργεια, πάθος, επιμονή και μεγάλη δύναμη.

Δεν είναι κοινωνικός και του αρέσει να μένει μόνος. Έχει πολύ έντονο το αίσθημα της ζήλειας και της απέχθειας κι επίσης είναι αρκετά καχύποπτος και έχει διάφορες εμμονές. Συνηθίζει να κρύβει τα αληθινά του συναισθήματα και θέλει να έχει τον έλεγχο για να αισθάνεται ασφάλεια. Δεν εμπιστεύεται εύκολα κάποιον και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να το κάνει και δείγματα αφοσίωσης από τους άλλους. Όταν όμως εμπιστευτεί έναν άνθρωπο, μπορεί να προσφέρει απλόχερα αγάπη και ό, τι άλλο του ζητηθεί. Αν συναντήσει ανθρώπους που του εκπέμπουν εμπιστοσύνη και σεβασμό θα τους αντιμετωπίσει πιστά, γενναιόδωρα και με πολύ καλοσύνη. Έχει ένστικτο πολύ ισχυρό, είναι αυθόρμητος και παράλληλα είναι μυστηριώδης και μυστικοπαθής, κάτι που τον κάνει πολύ ελκυστικό για τους άλλους.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Με τους φίλους:
Ο Σκορπιός είναι ένας πιστός φίλος όταν τον κερδίσεις, είναι δυναμικός και δεν εγκαταλείπει τους ανθρώπους δίπλα του. Μένει κοντά σε αυτούς που είναι ειλικρινείς και αληθινοί μαζί του και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Είναι πολύ καλός φίλος, στον οποίο μπορείς να στηριχτείς και να τον εμπιστεύεσαι αν αξίζεις να είσαι φίλος του. Η σχέση του, όμως, με τους ανθρώπους είναι λίγο περίπλοκη γιατί ενώ είναι πιστοί μπορεί χωρίς λόγο να γίνονται κακόκεφοι, όπως επίσης μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρηδες και πολύ κτητικοί. Όπως εύκολα θα θυμάται μια ευγενική χειρονομία και κάτι καλό που έκανες για αυτόν και θα στηριχτεί σε αυτό για να σε εκτιμήσει και να κερδίσεις το σεβασμό του, το ίδιο εύκολα θα κρατήσει στη μνήμη του και κάτι άσχημο που έκανες. Κρατάει κακίες και δε συγχωρεί εύκολα. Έχει πολύ καλή μνήμη και θυμάται και τα καλά και τα κακά. Αν τον πληγώσει κάποιος θα το θυμάται για πάντα.

Επαγγελματικά και οικονομικά:
Ο άντρας Σκορπιός έχει την ικανότητα να ηγείται, να δίνει εντολές και να διατηρεί τον έλεγχο κάθε κατάστασης. Είναι ιδανικός για επαγγέλματα που μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στους ανθρώπους και την κοινωνία. Τους ταιριάζει το επάγγελμα του γιατρού, του ηγέτη, του επιστήμονα αλλά και του επιχειρηματία. Οποιοδήποτε επάγγελμα χρειάζεται μια ιδιαίτερη και ηγετική προσωπικότητα μπορεί να το ακολουθήσει. Έχει την ικανότητα να παίρνει τις σωστές και κατάλληλες αποφάσεις και μπορεί να βγάλει εύκολα λεφτά μέσα από τη δουλειά του. Με τα χρήματα δεν είναι σπάταλος, αντίθετα τα κρατάει και δεν ανακοινώνει ποτέ πόσα έχει. Φοβάται τον ανταγωνισμό αλλά και την εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο.

Με τις γυναίκες:
Ο άντρας Σκορπιός δημιουργεί την εικόνα ενός πραγματικού και ισχυρού αρσενικού, ενός δυναμικού ανθρώπου με σεξουαλική εμπειρία. Είναι μοναδικός και δε μοιάζει με τα άλλα ζώδια. Έχει την ικανότητα να γοητεύσει και να αποπλανεί τις γυναίκες με μεγάλη ευκολία και συνήθως προτιμάει τις πρόσκαιρες περιπέτειες και όχι τις μακροχρόνιες και αληθινές σχέσεις. Αν όμως εσύ προσπαθήσεις να εξιτάρεις τα αισθήματά του χωρίς να τον βλέπεις σοβαρά θα πληγωθεί και δε θα σε συγχωρήσει.

Νιώθει συχνά μοναξιά και είναι πολύ ευαίσθητος κατά βάθος αλλά αρνείται να το δείξει. Δεν αφήνει ποτέ τις γυναίκες να τον ελέγχουν, να του επιβάλλονται ή να παίζουν μαζί του. Θέλει να νιώθει αρχηγός στην όπια σχέση με τη γυναίκα που έχει δίπλα του αλλά σίγουρα δε θα βαρεθείς μαζί του γιατί είναι συναρπαστικός και περιπετειώδης. Δυστυχώς είναι αρκετά κυκλοθυμικό ζώδιο και αλλάζει πολύ εύκολα διάθεση. Αν δεν του πας κόντρα και δε γκρινιάζεις συνέχεια θα ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση και θα τα πάτε καλά. Είναι πολύ προστατευτικός και σίγουρα θα νιώθεις ασφαλής δίπλα του. Επίσης είναι πάρα πολύ παθιασμένος.

Στον ερωτικό τομέα:
Ο άντρας Σκορπιός στις πολύ προσωπικές στιγμές χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος και είναι πολύ αισθησιακός. Θα σου προσφέρει μια αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία. Δε φοβάται να πειραματιστεί και του αρέσει να πραγματοποιεί φαντασιώσεις. Αν είσαι συντηρητική μάλλον δεν είναι κατάλληλος για εσένα.

Πώς να γοητεύσεις και να κερδίσεις έναν Σκορπιό

Αν θέλεις να κερδίσεις έναν άντρα Σκορπιό σε καμία περίπτωση μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι και φρόντισε να είσαι αληθινή και ειλικρινής απέναντί του. Μην του κρύψεις πράγματα και μην προσπαθήσεις να παίξεις μαζί του ή να τον κοροϊδέψεις. Ο Σκορπιός απαιτεί προσοχή, ειλικρίνεια, εντιμότητα και σεβασμό. Προσπάθησε, λοιπόν, να είσαι ξεκάθαρη μαζί του και αυθεντική. Μην επιχειρήσεις ποτέ να θίξεις τον εγωισμό του ή να τον προσβάλεις ούτε καν γι’ αστείο. Είναι πολύ περήφανος και δε θέλει να του υποδεικνύουν τα λάθη και τα στραβά του. Επίσης μην προσπαθήσεις να είσαι εσύ κυρίαρχος απέναντί του ή να τον ελέγχεις.

Αν θέλεις να τον γοητεύσεις κράτα κάποια πράγματα για τον εαυτό σου ή για τη συνέχεια του ραντεβού και δημιούργησε μία μυστηριακή ατμόσφαιρα. Του αρέσει το μυστήριο και να ανακαλύπτει σιγά σιγά τον άνθρωπο πο έχει δίπλα του. Μην του αποκαλύψεις τα πάντα για σένα από την αρχή και μη γίνεσαι πολύ αναλυτική ή φλύαρη. Προτιμάει να μιλάνε με τα μάτια οι άνθρωποι κι αν το βλέμμα σου είναι διαπεραστικό και έντονο σίγουρα θα τον κερδίσεις. Ο ίδιος είναι λιγομίλητος και μυστηριώδης και του αρέσει να διακρίνει κάτι αντίστοιχο στο άλλο φύλο. Προτιμάει τους γνήσιους ανθρώπους και δυναμικούς αλλά θα τον τραβήξεις κοντά σου αν εκδηλώσεις την τρυφερότητα και την ευαίσθητη πλευρά σου. Τέλος, όσον αφορά τις δραστηριότητες και τις αγαπημένες του ασχολίες, του αρέσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα επομένως να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις και καινούργιες εμπειρίες. Του αρέσουν οι άνθρωποι που δε φοβούνται να δοκιμάζουν πράγματα και δεν κολλάνε σε μια ρουτίνα προγράμματος.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός ταιριάζει με μια γυναίκα καρκίνο. Νιώθει μοναδικός μαζί της μια και του φέρεται με τρυφερότητα και τον περιποιείται και του είναι πάρα πολύ αφοσιωμένη. Με μία Σκορπίνα υπάρχει πολύ έντονη ερωτική χημεία και η σχέση μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς όμως μπορεί να είναι και δύσκολη γιατί έρχονται συχνά σε κόντρα και θέλουν να κυριαρχούν στη σχέση και οι δύο. Με μία Αιγόκερο ο άντρας Σκορπιός παρότι δεν έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις και αντιλήψεις ενώνονται από άλλα κοινά και δημιουργούν ο ένας στον άλλο ασφάλεια. Μπορούν να μείνουν μαζί και να κάνουν οικογένεια. Με μία Ιχθύ, μπορεί να είναι ευτυχισμένη η σχέση καθώς είναι αφοσιωμένη και περιποιητική και τον κάνει πολύ χαρούμενο. Αρκεί να αποδεχτεί κάποια ιδιαίτερα στοιχεία του. Τέλος ο Σκορπιός ταιριάζει ερωτικά με μία Ταυρίνα και θα τον τραβήξει εύκολα κοντά της, αλλά δε θα υπάρξει ισορροπία ανάμεσά τους γιατί και οι δύο είναι πολλοί κτητικοί.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project