Άντρας Ταύρος και πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Ταύρος και πώς να τον κατακτήσετε

Άντρας Ταύρος και πώς να τον κατακτήσετε

Θα ασχοληθούμε με το δεύτερο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, τον Ταύρο, που ανήκει στα ζώδια της γης. Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά του γενικά αλλά και σε σχέση με τις γυναίκες και θα μπορέσεις να δεις αν σε ενδιαφέρει ο άντρας Ταύρος πώς μπορείς να τον κερδίσεις.

Άντρας Ταύρος – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας Ταύρος είναι το γνήσιο και κλασικό αρσενικό. Δε μιλάει πάρα πολύ, είναι ήρεμος και προσεκτικός και σε γενικές γραμμές προσγειωμένος. Είναι σταθερός με τις αποφάσεις του, του αρέσει η ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής και κάθε άλλο παρά επιπόλαιο θα τον χαρακτήριζε κάποιος. Το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι η επιμονή και η υπομονή του. Αυτό μπορεί να τον κάνει και πολύ πεισματάρη κάτι που συχνά του βγαίνει σε καλό αλλά μπορεί να θεωρηθεί και μειονέκτημα. Η επιμονή του όμως στο να γίνονται τα πράγματα όπως θέλει τον κάνει ανεξάρτητο κα δυνατό και τον οδηγεί στο να καταφέρνει πράγματα. Θεωρείται πιστό και φερέγγυο άτομο, καθώς και γενναιόδωρο. Στα μειονεκτήματά του εντάσσεται ορισμένες φορές το πείσμα, η ξεροκεφαλιά και η ισχυρογνωμοσύνη, το γεγονός ότι είναι αρκετά υλιστής και κτητικός, είναι μυστικοπαθής, μπορούμε να πούμε τεμπέλης και μαλθακός και λίγο αυταρχικός. Επίσης, έχει την τάση να καθυστερεί στις κινήσεις του. Δε συνηθίζει να θυμώνει αλλά αν το κάνει τιμάει το όνομα του ζωδίου του! Επίσης, ο Ταύρος έχει μία τάση να κολλάει στο παρελθόν του.

Αυτό που δε φαίνεται εύκολα για τον Ταύρο, είναι η ευαισθησία του και τα συναισθήματά του. Μπορείς να τον πληγώσεις και να τον προσβάλεις εύκολα. Δεν εκδηλώνεται ως προς τα συναισθήματά του αλλά είναι πιο εσωστρεφής σε αυτό το κομμάτι και δε θέλει να δείχνει πως είναι ευαίσθητος. Του αρέσει η αρμονία και τα χρώματα, η ηρεμία γενικά και η ασφάλεια της οικογένειας. Η ασφάλεια, όπως είπαμε, είναι κάτι που αναζητά σε όλους τους τομείς της ζωής του κι αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι γενικά δεν του αρέσουν οι αλλαγές και το άγνωστο.

Τον αγχώνουν και τον φοβίζουν τα καινούργια και θέλει να έχει οργάνωση στη ζωή του γιατί διαφορετικά νιώθει ανασφάλεια. Προτιμάει μια ρουτίνα και μια σταθερή καθημερινότητα. Του αρέσει το όμορφο, αρμονικό, δημιουργικό περιβάλλον και τα υλικά αγαθά. Στο σπίτι του μπορεί να χαλαρώσει με ένα ζεστό μπάνιο ή ένα καλό φαγητό.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Φίλοι και κοινωνική ζωή:
Ο άντρας Ταύρος έχει πολλούς γνωστούς αλλά λίγους και καλούς φίλους. Είναι άξιος εμπιστοσύνης, προσέχει, περιποιείται και προστατεύει τους φίλους του τους οποίους έχει ψηλά όσο και την οικογένειά του. Του αρέσει να ανοίγει το σπίτι του στους κοντινούς του ανθρώπους αλλά απεχθάνεται τα πολυσύχναστα μέρη, την πολύ βαβούρα και τις δημόσιες σχέσεις. Με τους πιο μακρινούς είναι αρκετά ντροπαλός και δεν ανοίγεται εύκολα.

Επαγγελματικά και οικονομικά:
Στον τομέα της εργασίας, ο Ταύρος είναι αρκετά φιλόδοξος και θέτει στόχους τους οποίους μπορεί με το πείσμα και την επιμονή του να καταφέρει. Δεν εγκαταλείπει εύκολα, είναι σταθερός και όχι επιπόλαιος. Τα στοιχεία αυτά συνήθως τον οδηγούν να πετύχει στα επαγγελματικά και οικονομικά του. Δεν είναι καθόλου σπάταλος αλλά του αρέσει να καλοπερνάει. Προτιμά να έχει μια ασφάλεια οικονομική γι’ αυτό και προσέχει.

Με τις γυναίκες:
Στη σχέση του με τις γυναίκες, ο Ταύρος έχει τον τρόπο του. Συνήθως τον λατρεύουν γιατί αν του αρέσει μία γυναίκα θα το εκφράσει με τον κατάλληλο τρόπο και θα γίνει μαζί της πολύ προστατευτικός και παρορμητικός. Είναι αρκετά φλογερός άντρας, κυριεύεται από πάθος και ερωτεύεται εύκολα. Αν βρει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει πραγματικά, είναι σταθερός, πιστός και αφοσιώνεται. Λειτουργεί αρκετά με τη λογική και θέλει μια ποιοτική σχέση. Είναι ρομαντικός στη σχέση του, γενναιόδωρος, πολύ στοργικός και του αρέσει η ιδέα της οικογένειας. Μπορεί να γίνει ένας καλός πατέρας. Δε θα τον λέγαμε ιδιαίτερα περιπετειώδη και της δράσης αλλά δε θα σε αφήσει να βαρεθείς μαζί του. Θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κάποιος και συντηρητικό ως προς τη σχέση του με τη γυναίκα καθώς είπαμε ότι είναι ένα παραδοσιακό αρσενικό. Θέλει να νιώθει ασφάλεια στη σχέση και θα έχει υπομονή μαζί σου.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
Ο Ταύρος είναι συνήθως γοητευτικός άντρας, αποπνέει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και μυστήριο. Περπατάει με σταθερό βήμα και έχει αέρα. Το βλέμμα του είναι επίσης σταθερό και συνήθως έχει μεγάλα μάτια. Παράλληλα, όμως, βγάζει μια σεμνότητα και ένα ρομαντισμό όταν βρίσκεται κοντά σε μια γυναίκα. Είναι φιλικός και χαρούμενος, έχει σταθερότητα και σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Πώς θα μπορέσεις να προσεγγίσεις και να κερδίσεις τον άντρα Ταύρο

Ο άντρας Ταύρος, έχει υπομονή όταν μια γυναίκα τον ενδιαφέρει οπότε δε χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις για να τον κερδίσεις. Έχει σημασία για αυτόν να δει ότι τον βλέπεις σοβαρά και νοιάζεσαι πραγματικά. Του αρέσει μια γυναίκα που θα τον κάνει να γελάει και θα περνάει ευχάριστο χρόνο μαζί της, ενώ θα τον κερδίσεις σίγουρα αν μαγειρεύεις καλά και τον περιποιείσαι. Του αρέσει πολύ η γυναίκα που θα τον φροντίζει και θα του δείχνει την αγάπη της, που θα φέρεται λίγο σαν μαμά και θα αγαπάει την οικογένεια. Επιζητά τη γυναίκα που θα θέλει να κάνουν μαζί μια όμορφη οικογένεια και θα είναι πιστή σύντροφος και καλή μητέρα. Επίσης, ψάχνει μια γυναίκα με την οποία θα μπορεί να συζητάει και θα είναι ενδιαφέρουσα ως προσωπικότητα.

Σίγουρα θα τον γοητεύσεις αν είσαι μυστηριώδης, ελκυστική, θηλυκή και εκλεπτυσμένη, αλλά ταυτόχρονα και δυναμική. Του αρέσουν οι ρομαντικές καταστάσεις, η τρυφερότητα και η ευαισθησία. Επομένως, αν συνδυάσεις το ρομαντισμό, το καλό φαγητό και την επιθυμία για σοβαρή οικογενειακή ζωή σίγουρα θα μείνει κοντά σου. Απεχθάνεται τις συγκρούσεις, τις έντονες αλλαγές και τους χωρισμούς. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες με υπερβολική εμφάνιση και προτιμάει την απλότητα. Στον ερωτικό τομέα είναι αρκετά παθιασμένος και του αρέσει να τον επιβραβεύεις. Ο άντρας Ταύρος δύσκολα εγκαταλείπει μια σχέση αλλά όταν το κάνει σημαίνει πως είναι αποφασισμένος και δε θα γυρίσει πίσω.

Ως προς τα ζώδια με τα οποία ταιριάζει, οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του λέοντα θα τον εντυπωσιάσουν με την έντονη προσωπικότητά τους, ενώ στις γυναίκες ιχθύες έλκεται λόγω της σιγουριάς που αποπνέουν και της τρυφερότητας που εκπέμπουν. Τέλος, γοητεύεται ιδιαίτερα από γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του τοξότη.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project