Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια | από 4/3/19 έως 10/3/19 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια | από 4/3/19 έως 10/3/19

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια | από 4/3/19 έως 10/3/19

Κριός

Κριαράκια μου αυτή εβδομάδα φαίνεται όλα να αλλάζουν. Υπάρχουν αλλαγές σε όλους τους τομείς. Είναι μια υπέροχη εβδομάδα ήσυχη και όμορφη.

Αισθηματικά

Μπορεί να παραμένετε μόνοι σας όμως απολαύστε την καθημερινότητα ηρεμήστε και ετοιμαστείτε για μία νέα γνωριμία. Όσοι είστε σε σχέση μια γλυκιά ηρεμία θα επικρατήσει.

Επαγγελματικά νιώθετε κουρασμένοι .Πολλές φορές και απογοητευμένοι όμως προσπαθήστε να χαλαρώσετε να ηρεμήσετε και να δείτε την θετική πλευρά.

Στα οικονομικά σας θα πάτε καλύτερα και θα μπορέσετε να σώσετε την κατάσταση.

Ταύρος

Ταυράκια μου η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει πολύ αισιόδοξους.Ο ουρανός μπαίνεις στον ταύρο και σας φέρνει ένα κλίμα ευτυχίας χαράς και ηρεμίας. Ξεκινάει μια περίοδος επικοινωνίας με το σύντροφό σας με την οικογένειά σας και γενικά με όλους. Σας πλημμυρίζει η θετική εύνοια να ευχαριστήσετε όσους είναι κοντά σας. Πραγματικά πλανητική εύνοια.

Αισθηματικά νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να πλησιάσετε και να ζήσετε Ένα ερωτικό ειδύλλιο. Να είστε προσεκτικοί με το σύντροφό σας όσοι είστε σε σχέση. Αποφύγετε τα πολλά λόγια για να μη βρεθείτε χρεωμένοι.

Επαγγελματικά νιώθετε κουρασμένοι . Πιέζεστε δουλεύετε ασταμάτητα όλο αυτό τον καιρό και σας οδηγεί να θέλετε να αλλάξετε δουλειά ίσως κάποιοι να το υλοποιήσετε.

Οικονομικά είστε καλύτερα και αυτό θα συνεχιστεί χωρίς απρόοπτα.

Δίδυμοι

Διδυμάκια μου αυτή την εβδομάδα έχει μια αναδρομή μορφή. Μετά τις πέντε του μήνα λίγο θα τα χαλάσετε με το σύντροφό σας. Όμως σου δίνει την χαρά .Ότι πιο σημαντικό για σένα είναι ότι θα κινηθείς Δυναμικά.

Αισθηματικά θα νιώθεις όμορφα και θα αρχίσεις να κοιτάζεις γύρω σου για τον άνθρωπο της ζωή σου. Σημαντικό είναι να πετάξεις πίσω σου καταστάσεις που δεν σε ευνοούν .

Επαγγελματικά είσαι γεμάτος ενέργεια. Δουλεύεις ασταμάτητα και σου κάνει καλό το σωστό κι εσύ ο ίδιος να νιώθεις ότι θα καταφέρεις να εκπλήξεις τους πάντες.

Μπορείς να συνεχίσεις έτσι και θα δεις τα οικονομικά σου να εκτινάσσονται σου δίνει την ευκαιρία να καλύψεις τα έξοδα σου.

Καρκίνος

Καρκινάκια ήρθε η ώρα να βάλετε κάτω απ’ τη ζωή σας και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε έτσι ώστε να απολαύσετε αυτά που σας πρέπουν. Προσπαθήστε να συζητήσετε με φίλους με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να βγείτε από το τέλμα. Σημαντικό είναι οι άνθρωποι που θα μιλήσετε να έχουν γνώσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Αποφύγετε τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον λύση προτείνετε η έξοδος με φίλους.

Αισθηματικά νιώθετε ότι η γοητεία Σας πλημμυρίζει  και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο ελπίδες.

Επαγγελματικά αν και δε νιώθετε και πολύ καλά η διαίσθηση σας δεν σας βγαίνει . Μη βγάλετε συμπεράσματα προσπαθήστε να τα βρείτε με τους συνεργάτες σας και γίνεται πιο διαλλακτικοί.

Στα οικονομικά δεν είστε και στα καλύτερα αλλά όλα θα φτιάξουν.

Λέων

Η ένταση για αυτή την εβδομάδα θα είναι καταστροφική για τη σχέση σου γενικά ιδιαίτερα με φίλους και γνωστούς . Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να χειριστείτε τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Αισθηματικά όσοι είστε ελεύθεροι φαίνεται πως κάνετε μια πολύ καλή γνωριμία μετά τις έξι του μήνα. Η αγάπη σου χτυπάει την πόρτα.

Επαγγελματικά θα είναι Ήρεμες καταστάσεις Χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις. Μέσα σου όμως θα νιώθεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις.

Οικονομικά θα σου ασκηθούν πιέσεις λόγω απροβλέπτων εξόδων.

Παρθένος

Προσέξτε με τις εντάσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε έτσι τις στεναχώριες και την απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να καταλάβεις ποιοι είναι πραγματικά στη ζωή σου και να κάνεις πραγματικά αυτό που θέλεις. Καλό θα είναι να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικά μετά τις έξι του μήνα θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και να νιώσεις δυνατά ένα δυνατό έρωτα να μπαίνει στη ζωή σου και να σε περικυκλώνει.

Επαγγελματικά η δουλειά σου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες.

Οικονομικά τα έξοδα είναι αρκετά και προϋπολογισμός που έχεις κάνει σε βγάζει εκτός του προγράμματος

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές δυνατότητες τόσο στο εργασιακό σου και στον προσωπικό τομέα θα χαλαρώσετε .Όλες σας οι επαφές θα κυλήσουν όμορφα με έντονη αυτοπεποίθηση γενικά .

Αισθηματικά θα νιώσετε μια πολύ δυνατή έλξη για κάποιο πρόσωπο που θα σας πολιορκήσει όσοι έχετε σχέση προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε.

Επαγγελματικά καλή εβδομάδα μην περιμένετε εκπλήξεις ηρεμία και είναι αρμονία.

Μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεσαι ξεκούραση χαλάρωση και να ζητήσεις από τους γύρω σου την χαρά και την διασκέδαση. Επειδή το τελευταίο καιρό δεν συμφωνούσες με τους γύρω σου φρόντισε να συνεργαστείς για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αισθηματικά εσείς που είστε μόνοι. Απολαύστε το φλερτ. Προστάτευσε τον εαυτό σας από άσκοπες γνωριμίες δε χρειάζεται να πιστεύετε όσα σας λένε.

Επαγγελματικά μην αφήνετε καμιά ευκαιρία να χαθεί κυνηγήστε τα όνειρά σας και μετά τις έξι του μήνα Το κοφτερό μυαλό σας θα ξεκινήσει να ενδίδεις τις προκλήσεις.

Τα οικονομικά είναι βελτιωμένα λίγο προσοχή στην σπατάλες.

Τοξότης

Α

Ξεκινάει λίγο δύσκολη εβδομάδα για σας και καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά στους ανθρώπους σας για να νιώσετε όμορφα και ήρεμα.

Στα αισθηματικά σου είστε μόνοι η τύχη σας φαίνεται να αλλάζει σε λίγες μέρες και μετά τις έξι του μήνα πολλές εκπλήξεις τα συναισθηματικά καθώς ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας.

Επαγγελματικά φτάνετε στο στόχο σας καθώς ανοίγονται οι ορίζοντες και τα όνειρά σας εκπληρώνονται.

Στα οικονομικά θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε και να καλύψετε πολλές από τις δαπάνες σας.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκια μου αυτή η εβδομάδα είναι ανάδρομη, θα νιώσετε την ανάγκη να είστε μόνοι σας, όλα θα σας ενοχλούν μην πάρετε αποφάσεις για τίποτα αν δεν είστε ψύχραιμοι. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας στα πρόσωπα που σ’ αγαπούν και στην οικογένειά σας και ασχοληθείτε με την σχέση σας. Όσοι είστε μοναχική θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία το πρόσωπο αυτό θα σας μαγνητίσει .

Μη βιάζεστε ζήστε, για τα επαγγελματικά θα είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα καθώς φαίνεται ‘οποιος έχει προγραμματίσει πληρώνεται.Ένα μήνα θα νιώσετε ικανοποίηση και ανακούφιση καθώς κάποιες αναβολές θα προσπεραστούν. Τα έσοδα σου θα βελτιωθούν.

Υδροχόος

Έντονες και δυνατές ανησυχίες οι περισσότερες βρίσκονται στην σκέψη σας μην καταναλώνετε την δύναμη σας άσκοπα. Όχι στην απογοήτευση που σύντομα θα ξεπεραστεί. Μην πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου δεν είναι η σωστή περίοδος όλα θέλουν το χρόνο τους.

Στα αισθηματικά όσοι είστε μόνοι Θα έρθετε κοντά με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Όσοι είστε σε σχέση προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα του παρελθόντος.

Επαγγελματικά έχετε βάλει ένα σχέδιο στο μυαλό σας για ένα συγκεκριμένο στόχο και αυτός έχει απορροφήσει. Είναι ευκαιρία να μιλήσετε για αυτό το σχέδιο και έτσι να νιώσετε Ότι μπορεί να εκπληρωθεί.

Οικονομικά δεν είναι και τόσο καλά υπάρχουν δυσκολίες,κινήσου με  σύνεση.

Ιχθείς

Ευνοϊκή εβδομάδα ήρεμη και θα ζεις μοναδικές στιγμές με τους ανθρώπους σου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση. Ενδώστε σε ένα ταξίδι που θα σας γίνει πρόταση και δείτε τα θετικά του.

Αισθηματικά όσοι είστε μόνοι διανύεται όμορφες και χαλαρές  μέρες. Θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα ενδιαφερθεί για εσάς πραγματικά. Δείτε την θετική άποψη καθώς αυτό μπορεί να είναι το πρόσωπο που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικά θα έχετε πολλά ενδιαφέροντα αυτή τη βδομάδα και ευνοείται Γένεσιν εργασίες και προώθηση των σχεδίων που έχετε κατά νου.

Οικονομικά θα κυλήσουν καλύτερα ημέρες αυτές και θα πάρετε ανάσα ανακούφισης μην ανοίγεστε όμως χωρίς σύνεση.

από την Λευκή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Συναστρίες Μαΐου – Μόνο μαζί και όχι χώρια πια… για τα περισσότερα ζώδια!

Συναστρίες Μαΐου – Μόνο μαζί και όχι χώρια πια… για τα περισσότερα ζώδια!

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, έχει δώρα και εκπλήξεις για τα περισσότερα ζώδια. Ο οικονομικός...
Χαρτομαντεία KISMET – Υποσχέσεις αγάπης που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα

Χαρτομαντεία KISMET – Υποσχέσεις αγάπης που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός Η ΕΛΙΑ Θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί σε...
ΖΩΔΙΑ – Μάιος Μηνιαίες προβλέψεις Αγάπη/Σχέσεις/Καριέρα

ΖΩΔΙΑ – Μάιος Μηνιαίες προβλέψεις Αγάπη/Σχέσεις/Καριέρα

Προβλέψεις για τον μήνα του Μαΐου: Κριός Μην ανέχεστε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project