Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 16/11/2019 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 16/11/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 16/11/2019

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Θετικές και μόνο θα είναι οι εξελίξεις, που τρέχουν μέσα στην σχέση – γάμο σας. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να μιλήσετε απόλυτα ειλικρινά για να κλείσετε μόνιμα όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σας καθυστερούν. Σίγουρα και στην εργασία σας, σας περιμένουν καλές αλλαγές.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Μπορείτε να πείτε ότι έχουν ανοίξει γύρω σας πολλές και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, πρώτον για να φτιάξει λίγο η διάθεση σας … αλλά και σε δεύτερο βαθμό, για να βρείτε μια νέα συντροφιά. Στην οικογένεια σας εξελίσσεται θετικά ένα παλιό σας οικονομικό ζήτημα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Σαφώς και με τον Κυβερνήτη σας, σε αυτήν την καλή αστρολογική θέση, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε και τον τρόπο, που ο πρώην σας μπορεί σχετικά εύκολα να ξανα-μπει στην ζωή σας και αυτήν την φορά να μείνει μόνιμα. Όλα τα άλλα θα πρέπει ο ίδιος να τα ισορροπήσει.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Αν θέλετε να φύγετε από σχέσεις και ερωτικές υποθέσεις, που σας ενοχλούν καλύτερα να το κάνετε τώρα, καθώς η εύνοια του σύμπαντος είναι επάνω σας και σας προσφέρει ότι σας χρειάζεται και σας λείπει. Μπορεί να σας κρατάει η συνήθεια, αλλά δεν αξίζετε κάτι λιγότερο από το άριστο!

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Δεν ξέρετε τι μπορεί ακριβώς να συμβαίνει μέσα στην ψυχή και το μυαλό του συντρόφου σας, και βλέπετε τέτοιες προβληματικές συμπεριφορές. Πιθανόν και να χρειάζεται να του μιλήσετε και να βρείτε μαζί τις λύσεις. Όλους αυτούς και αυτά που σας μπερδεύουν, απομακρύνετε τα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Παρθένος

Τώρα που η Αφροδίτη σας δίνει την εύνοια της, σίγουρα θα έχετε και τις εκπλήξεις που αναμένετε. Η ερωτική σας ζωή, μόνο προς το καλύτερο θα πάει και θα υπάρξουν και ευκαιρίες και για γάμο… για όποιον το θελήσει. Στην εργασία σας, έχετε δυναμικές ακόμη και για προαγωγή.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Ζυγός

Μπορεί να έχετε μπερδευτεί με αυτά που σας λέει το συντροφικό έτερο. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα -18/11, που θα έχετε και περισσότερες προσωπικές επαφές το μόνο καλό είναι, ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις σας. Προσπαθήστε λίγο περισσότερο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Είστε και εσείς από τους τυχερούς, που θα καταφέρουν πριν να λήξει το Φθινόπωρο να δώσετε τις ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, για να κινηθεί όπως ακριβώς εσείς το είχατε ονειρευτεί. Τώρα μάλλον σε όλα αυτά θα συμφωνήσει απόλυτα και το ταίρι σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Υπάρχουν κάποια τρίτα θέματα και άτομα, ίσως και από το παρελθόν του συντρόφου σας, που σας κάνουν και αισθάνεστε ότι αυτή η ερωτική σχέση, δεν μπορεί να πιάσει την κορυφή της. Μόνο μέσα από καταλυτικές συζητήσεις μπορείτε να βρείτε την άκρη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Αιγόκερως

Δεν υπάρχουν θέματα που χρειάζονται την άμεση φροντίδα σας, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε. Εσείς που είστε ελεύθεροι αισθηματικά, πιθανόν και στην αλλαγή του ζωδιακού μήνα, να βρείτε μια νέα αγάπη.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Υδροχόος

Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά, την επανένωση που τόσες εβδομάδες …σας ζητάει το συντροφικό σας έτερο…που το έχετε βάλει στην απομόνωση. Τώρα είστε πιο ώριμοι και ξέρετε τι αξίζετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Επισκέψεις θα έχετε από τα παλιά …και μάλλον τώρα αυτό που χρειάζεται από την δική σας μεριά, είναι να σκεφτείτε αν τελικά θέλετε ακόμη, να δώσετε ευκαιρίες για να είστε μαζί…υπό νέους όμως όρους. Μην αφήνετε τους φίλους σας μακριά… σας ψάχνουν με παράπονα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Συναστρίες Μαΐου – Μόνο μαζί και όχι χώρια πια… για τα περισσότερα ζώδια!

Συναστρίες Μαΐου – Μόνο μαζί και όχι χώρια πια… για τα περισσότερα ζώδια!

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, έχει δώρα και εκπλήξεις για τα περισσότερα ζώδια. Ο οικονομικός...
Χαρτομαντεία KISMET – Υποσχέσεις αγάπης που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα

Χαρτομαντεία KISMET – Υποσχέσεις αγάπης που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός Η ΕΛΙΑ Θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί σε...
ΖΩΔΙΑ – Μάιος Μηνιαίες προβλέψεις Αγάπη/Σχέσεις/Καριέρα

ΖΩΔΙΑ – Μάιος Μηνιαίες προβλέψεις Αγάπη/Σχέσεις/Καριέρα

Προβλέψεις για τον μήνα του Μαΐου: Κριός Μην ανέχεστε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project