Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Ο Ιούνιος θα φέρει δώρα για τους χωρισμένους/απόμακρους συντρόφους

Μηνιαίες προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :

Είστε από τα πιο τυπικά ζώδια στην αγάπη, και αυτό είναι κάτι που θα μαγνητίσει λίαν συντόμως, μια νέα συντροφική ιστορία, που θα σας γεμίσει την καρδιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Καλές οι ειδήσεις που έρχονται γύρω από ένα νομικό – οικονομικό σας ζήτημα. Τώρα με ένα πιο καθαρό μυαλό, μπορείτε να δράσετε και για το καλό της σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Μέσα στην οικογένεια σας, έχουν ανακύψει κάποια ζητήματα που πρέπει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να λυθούν. Το συντροφικό σας έτερο, ήδη έχει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Κρατήστε αποστάσεις από το παρελθόν που πάλι σας χτυπάει την πόρτα. Εσείς έχετε πια προχωρήσει και χρειάζεται να δείξετε τις δυναμικές σας.

 

ΛΕΩΝ :

Μπορεί να έχετε πια απογοητευτεί από τις λάθος επιλογές που έχετε κάνει στον αισθηματικό σας τομέα, αλλά ακόμη έχετε πολλά και συναρπαστικά να ζήσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Σημαντικές και μεγάλες επιτυχίες έχει το διάστημα αυτό, καθώς όλοι και όλα συμπλέουν με αυτά που ζητάτε. Είναι πια στο δικό σας το χέρι, για να δράσετε με επιτυχία.

 

ΖΥΓΟΣ :

Μπορείτε αυτές τις ημέρες, και μέσα από το διπλωματικό ταλέντο που έχει το ζώδιο σας, να βρει λύσεις που θα ισορροπήσουν σχέσεις αλλά και φιλίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Όσα και να ξέρετε για τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, δεν είναι αρκετά. Θέλετε να μάθετε τα πάντα. Εντός της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου, έρχονται θετικές αποκαλύψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Κάποια ζητήματα που υπάρχουν μέσα στην σχέση – οικογένεια σας, θα θελήσει ο άνθρωπος σας, να συζητήσει μαζί σας. Σίγουρα θα σας βρει απόλυτα σύμφωνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Η ερωτοφιλία που έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες, με κάποιον γνώριμο σας, τείνει να γίνει αγάπη. Είναι θέμα κάποιων ημερών, για εξομολογήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Ιδανικά αυτό το διάστημα της αλλαγής του ζωδίου, εσείς μην πάρετε τελικές αποφάσεις για την σχέση ή και την εργασία σας. Από το Καλοκαίρι και μετά.

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας! Θα τρέξουν – εξελιχθούν πολλές καταστάσεις… που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να λήξετε υποθέσεις που δεν σας αρέσουν.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/05/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 03/05/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι καταστάσεις που συντρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας, είναι και αυτές...
Τράπουλα KARMA…και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες

Τράπουλα KARMA…και οι επανασυνδέσεις θα είναι μόνιμες

Προβλέψεις για το επόμενο 25ήμερο:   Κριός TO ΧΡΥΣΟ ΑΛΟΓΟ Μέχρι και την αλλαγή του...
DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

DESTE – Οι δρόμοι των επανασυνδέσεων ανοίγουν πριν το Καλοκαίρι

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:   Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή Προσέξτε τα θέματα που σας...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project