10+11/07/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα συμφιλιώσει τους συντρόφους - Αστρολογικές Προβλέψεις

10+11/07/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα συμφιλιώσει τους συντρόφους

10+11/07/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα συμφιλιώσει τους συντρόφους

Για όλους:

 

Κριός

Υπάρχουν από ένα παλιό σας αγαπημένο πρόσωπο, ερωτικά συναισθήματα που κάτω από αφορμές και δικαιολογίες, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας ψάξουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Ταύρος

Θα δείτε μεγάλες αλλαγές από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κάτι που σίγουρα θα σας χαροποιήσει. Από την δική σας μεριά, κάντε κάτι που μπορεί να πάει ομαλά αυτήν την υπόθεση πιο κάτω.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Δίδυμοι

Δεν έχετε χρόνο για να προσφέρετε και πάλι σε κάποιον που παρά τις παλιότερες σας επικοινωνιακές σας προσπάθειες, δεν σας έδωσε αυτό που επιθυμούσατε. Προχωρήστε πιο κάτω!

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Καρκίνος

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε και μάλλον θα χρειαστεί να ξεχάσετε όλες τις κακές σας συνήθειες που σας αποσυντονίζουν. Μια καλή επαγγελματική είδηση θα σας αναθαρρήσει.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Λέων

Υπάρχουν ποικίλα πρόσωπα στους οικείους σας κύκλους, που σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι σας προσεγγίζουν με έναν πιο ρομαντικό τρόπο. Πιθανό και κάποιος να σας αναζητήσει τις επόμενες ώρες.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Παρθένος

Μπορείτε να είστε μόνοι σας αισθηματικά, και χωρίς αυτό να χαλάει διόλου την ψυχολογία σας. Αντιθέτως, θα έχετε και πολύ περισσότερο χρόνο, για να ολοκληρώσετε κάποια δικά σας ζητήματα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Ζυγός

Είστε συνεχώς σε μια ανυπομονησία και άγχος, για όλα αυτά που ακόμη δεν σας έχει πει και προσφέρει το ταίρι σας! Οι μέρες πάντως προσφέρονται για αναλυτικές συζητήσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Σκορπιός

 

Θα σας αναζητήσει το επόμενο 3ήμερο πολύς και διαλεκτός κόσμος. Εσείς που ξέρετε τι θέλει έκαστος, φροντίστε να μην χαλάσετε την εικόνα σας και να μην πληγώσετε κάποια καρδιά!

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Τοξότης

Φίλοι και γνωστοί, συνεχίζουν να έχουν τις αντιρρήσεις τους, γύρω από την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Ίσως και να πρέπει να δείτε και εσείς πιο καθαρά τι συμβαίνει.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Αιγόκερως

Τα παλιά προσωπικά και οικονομικά προβλήματα του συντρόφου σας, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα αρχίσουν να υποχωρούν και να δίνουν χώρο σε εσάς τους δύο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Υδροχόος

Δεν είστε προετοιμασμένοι για καμία επανασύνδεση. Ωστόσο να βρίσκεστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς ο πρώην σας που είναι και δύσκολος άνθρωπος, ζητάει άμεσα να σας μιλήσει.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Ιχθείς

Δεν θα δώσετε αφορμές πια σε τρίτα φλερτ, για να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Τις τελικές σας αποφάσεις τις έχετε πάρει, άρα ιδανικά υποστηρίξτε τες.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project