11+12/09/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα ενώσει καρδιές και ζευγάρια… ξανά! - Αστρολογικές Προβλέψεις

11+12/09/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα ενώσει καρδιές και ζευγάρια… ξανά!

11+12/09/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα ενώσει καρδιές και ζευγάρια… ξανά!

Για εσάς λοιπόν που ρωτάτε:…ΝΑΙ όντως αυτή η εποχή της Παρθένου θα φέρει εκπλήξεις για κάποιους στον αισθηματικό τομέα. Ότι ξεκινήσει ή ξαναξεκινήσει τώρα ή ακόμη αν και εμφανιστεί μέσα από επικοινωνίες… θα έχει όλες τις καλές προδιαγραφές για να εξελιχθεί άμεσα και με τις σωστές αυτήν την φορά προδιαγραφές.

Ένα διάστημα, που θα φανερώσει πολλά μυστικά, αλήθειες αλλά και τις πραγματικές προθέσεις όλων…ακόμη και τις δικές σας. Μην κλείσετε τα μάτια σε αυτά που θα σας αποκαλυφθούν …μέσα από πράξεις και λόγια.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλές οι νέες γνωριμίες που έχουν έρθει στην καθημερινότητα σας, που σίγουρα σας έχουν κάνει και έχετε αναθαρρήσει. Εσείς που είστε μόνοι, ξέρετε τι να αποφύγετε και τι να ενθαρρύνετε. Οι εκπλήξεις μεγάλες.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για τεράστιες αλλαγές σε όλους τα πεδία της ζωής σας. Χρήματα και καλές ευκαιρίες έρχονται που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Οι παλιές σχέσεις σε κάποιους από εσάς, θα σας αναζητήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Υπάρχει ανάγκη για ξεκαθάρισμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους, αλλά και άτομα που δεν σας ακολουθούν, απλά θα περάσουν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΛΙΜΝΗ

Έχετε πλήρως συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπος σας, θέλει να σας εκφράσει πολλά αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος. Σίγουρα το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου , θα φέρει τις αφορμές για μεγάλες αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Εσείς δώστε μόνο λίγο χρόνο ακόμη σε αυτόν που αγαπάτε. Αυτό είναι και που θα κρίνει για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και μετά. Επίσης προσεγγίστε, την δουλειά σας με έναν πιο παραγωγικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΟΑΣΙΣ

Θέλετε να επανενωθείτε με κάποιον από τα παλιά, αλλά ακόμη δεν θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα. Μια σύμπτωση, θα γίνει η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά, και σίγουρα να λύσετε όλες αυτές τις διαφορές που σας χωρίζουν.

ΖΥΓΟΣ : Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ

Ο άνθρωπος σας, θέλει να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, αλλά ζητάει έμμεσα και κάποια πράματα από εσάς. Εσείς από την δική σας μεριά, ζυγίστε και αξιολογήστε τα πάντα, και σε δεύτερο τόνο δώστε τις ώριμες απαντήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΠΑΣΑΣ

Υπάρχουν πλέον οι πιο σωστές και κατάλληλες συνθήκες, για να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, αλλά και να δείτε πιο επισταμένα όλα αυτά που ζητάτε, να γίνουν με τον άνθρωπο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΧΑΛΙ

Οι ερωτικές σας προθέσεις, έχουν γίνει πλέον αντιληπτές από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σίγουρα θα πρέπει να κρατήσετε πλέον μια πιο διακριτική στάση, που θα επιτρέψει στην άλλη πλευρά, να σας προσεγγίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Γέφυρες επικοινωνίας, θα δημιουργηθούν από κάποιον πρώην σας, που έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Αυτά που έχετε να ακούσετε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αναμείνατε και τις πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Ψάξτε πιο βαθιά. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Το σύμπαν σας στρώνει τον δρόμο με ροδοπέταλα και μεγάλες επιτυχίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ

Θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα σας, τι ζητάτε και από ποιόν. Είναι ο μόνος τρόπος, γα να βρείτε την ισορροπία σας. Σε δεύτερο τόνο, μην χάνεστε από τους καλούς σας φίλους αλλά και την υποστηρικτική σας οικογένεια

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project