17+18/07/2021 Το Σαββατοκύριακο που θα δώσει αφορμές για επανεκκίνηση σχέσεων και συναισθημάτων - Αστρολογικές Προβλέψεις

17+18/07/2021 Το Σαββατοκύριακο που θα δώσει αφορμές για επανεκκίνηση σχέσεων και συναισθημάτων

17+18/07/2021 Το Σαββατοκύριακο που θα δώσει αφορμές για επανεκκίνηση σχέσεων και συναισθημάτων

Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του ζωδίου του Καρκίνου, όπου και θα φέρει ευκαιρίες και πρακτικές λύσεις σε ζευγάρια και αισθηματικούς συσχετισμούς… που αξίζει να δώσουν σε συναισθήματα και εμπλεκόμενους μια δεύτερη ευκαιρία.

Για όλους:

Κριός

Εσείς που είστε μπερδεμένοι με το παρόν σας, θα μπορέσετε το επόμενο 10ήμερο, να βρείτε λύσεις σε όλα και για όλους. Σίγουρα αυτοί που σας αγαπούν, θα έρθουν πιο κοντά σας. Τα συναισθήματα θα αποκαλυφθούν!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Ταύρος

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, το μόνο που σας χρειάζεται είναι να εκφράσετε τις προθέσεις σας, σε αυτόν που αγαπάτε. Οι εξελίξεις θα τρέξουν και στα οικονομικά σας ζητήματα!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Δίδυμοι

Αυτό που θα απασχολήσει άμεσα το ζώδιο σας, είναι επιστροφές από το παρελθόν που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε τα πράματα πιο σφαιρικά. Οι νέες προτάσεις θα σας εκπλήξουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Καρκίνος

Ευκολίες πολλές θα έρθουν και εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σταυροδρόμια, που έχουν να κάνουν με ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά και την απόφαση για μια επανασύνδεση. Οι προτάσεις θα σας συγκινήσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Λέων

Ζητάτε συναισθηματική ασφάλεια, και θα την έχετε! Αυτός που αγαπάτε, θα σας μιλήσει πλέον ανοιχτά, για θέματα που πρέπει να ξέρετε και μαζί να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Παρθένος

Μπορεί να δηλώνετε στους τρίτους μπερδεμένοι, αλλά μέσα σας γνωρίζετε πολύ καλά τις πρέπει να κάνετε. Μέσα στον τρέχοντα Ιούλιο οι συνθήκες αλλάζουν, και θα είστε σίγουρα μαζί με αυτόν που αγαπάτε. Θα κάνει τις δικές του κινήσεις πια.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Ζυγός

Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, και αυτό ενοχλεί κάποιον στον τώρα, που ζητά την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Οι ερωτήσεις που σας έρχονται πολλές και με δηλώσεις, που θα σας ξαφνιάσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Σκορπιός

Μέσα στις προσεχείς ώρες, θα έχετε ακούσματα – ειδήσεις, από κάποιον που καιρό τώρα, έχει εξαφανιστεί από τις επικοινωνίες. Υπάρχουν ζητήματα που θέλει να συζητήσει μαζί σας άμεσα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Τοξότης

Κάποιος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε πρόταση του, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Κάποια χρήματα επίσης, που αναμένετε… σας έρχονται.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Αιγόκερως

Ο σύντροφος σας, θέλει να σας μιλήσει για τα όποια επόμενα του σχέδια που συμπεριλαμβάνουν και εσάς. Να είστε και εσείς έτοιμοι λοιπόν, για να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Υδροχόος

Θα τα καταφέρετε τελικά, να μιλήσετε με το πρώην σας και να συμφωνήσετε. Είναι μια καλή εποχή για το ζώδιο σας, όπου και κάποια προβλήματα θα λυθούν. Οι επιλογές που έρχονται και στην εργασία σας, θα σας δικαιώσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ιχθείς

Κάποιος που έχει μεγάλο χρονικό διάστημα, να σας δει… σας έχει νοσταλγήσει. Πιθανόν και έμμεσα με κάποιους κοινούς σας γνώριμους να μαθαίνει για εσάς. Αποκαλύψεις στα προσεχώς!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project