17+18/10 Το Σαββατοκύριακο που θα φέρει τα ζευγάρια πιο κοντά! - Αστρολογικές Προβλέψεις

17+18/10 Το Σαββατοκύριακο που θα φέρει τα ζευγάρια πιο κοντά!

17+18/10 Το Σαββατοκύριακο που θα φέρει τα ζευγάρια πιο κοντά!

Για όλους:

Κριός

Το κόστος της μοναξιάς είναι μεγάλο, και μάλλον έχετε μπει στο δίλημμα για μια επιστροφή στο παρελθόν. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές. Δεν χρειάζεται να ξανα-πληγωθείτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Ταύρος

Πολλά αυτά που πρέπει να πείτε τελικά στον άνθρωπο σας, που δείχνει να είναι μπερδεμένος. Το σύμπαν σας υποστηρίζει, για να βρείτε λύσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Δίδυμοι

Αγκαλιάστε τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας και θα δείτε ότι μπορείτε να ξεφύγετε από εμμονές του παρελθόντος. Οι έρωτες και τα πάθη θα έρθουν από τον Νοέμβριο.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Καρκίνος

Εκπλήξεις μέσα από επικοινωνίες έχει το επόμενο 2ήμερο για εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πια οι συνθήκες για να είστε μαζί με αυτόν που ακόμη αγαπάτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Λέων

Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό, εσείς θα γίνετε ακόμη πιο γοητευτικοί στο άλλον φύλο. Μπορείτε πια να έχετε επιλογές που θα συμπληρώσουν τα θέλω σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Παρθένος

Μάλλον έχετε βαρεθεί τις πολλές συζητήσεις και επιθυμείτε να περάσετε… και σε πράξεις. Τουλάχιστον θα έχετε και ανάλογες αντιδράσεις από αυτόν που έχετε ερωτευτεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Ζυγός

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό, θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα και παρεξηγήσεις με το άτομο που ζητάτε. Φροντίστε μόνο όλα αυτά, να μην ξανα-δημιουργηθούν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Σκορπιός

Μια εποχή που θα ανάψει το φως στις επιθυμίες και τα όνειρα σας. Σίγουρα ξέρετε τι ζητάτε από καταστάσεις και ανθρώπους. Αποφύγετε και τις εκπτώσεις στην αγάπη.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Τοξότης

Κάποιος που είναι ίσως και μήνες χαμένος, θα κάνει άμεσα την εμφάνιση του, και θα σας δείξει με τον δικό του τρόπο… τα όποια συναισθήματα του.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Αιγόκερως

Κλέβετε τις εντυπώσεις, από όπου και να περνάτε. Αυτό είναι και κάτι που τώρα θα σας φέρει και σε φάση, για να ανάψετε το φως, σε μια νέα αγάπη.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Υδροχόος

Οι ερωτικές σχέσεις που τώρα ξανα-ξεκινάνε θα έχουν την ευκαιρία, για επέκταση εντός του τρέχοντος έτους και για γάμο – οικογένεια. Δείτε και τα οικονομικά σας!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ιχθείς

Μπορεί να μην έχετε και πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε λίγες ώρες, για να συναντήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Η φαντασία σας, είναι αχαλίνωτη. Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Για όλους:   Κριός Διαχειριστείτε τα πάντα αυτό το διάστημα με προσοχή και σωφροσύνη. Υπάρχουν...
Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11/20 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον οίκο που κυβερνάει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project