20+21/02/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα εκπλήξει όλα τα ζώδια! - Αστρολογικές Προβλέψεις

20+21/02/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα εκπλήξει όλα τα ζώδια!

20+21/02/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα εκπλήξει όλα τα ζώδια!

Aνάδρομος Ερμής τέλος. Όλο το επόμενο διάστημα θα φέρει ανατροπές ευχάριστες σε στατικές αισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις.

Για όλους:

Κριός

Πολλά αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, και που σας έχουν κάνει άκρως σκεπτικούς. Οι ημέρες θα δώσουν κάποιες επικοινωνίες πιο ειλικρινείς.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ταύρος

Τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας, είναι αυτά που σας πάνε μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Σε όλο αυτό θα έχετε μέγιστο υποστηρικτή σας, και τον άνθρωπο σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Δίδυμοι

Είστε από τους πιο τυχερούς αυτής της εποχής, όπου και θα καταφέρετε να λήξετε κάποια προβλήματα πρακτικά αλλά να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Καρκίνος

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας, είναι άκρως μπερδεμένα και αυτό σας κάνει να μην παίρνετε ακόμη αποφάσεις, για την ζωή σας. Ο Μάρτιος σίγουρα θα σας ξεμπλοκάρει.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Λέων

Η αυτοπεποίθηση σας, είναι και αυτή που θα σας βγάλει στο φως. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα βρείτε λύσεις για πολλά ζητήματα που έχουν ταλαιπωρήσει την τσέπη σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Παρθένος

Κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια τώρα απομακρύνονται από την ζωή σας, και σας αφήνουν ανοιχτούς τους δρόμους για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Ζυγός

Θετικά αποτελέσματα να αναμένετε μέσα στις προσεχείς ώρες. Αισθηματικά και οικονομικά θέματα, σας δίνουν αυτό που πραγματικά σας αξίζει.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εποχή, να κάνετε πειράματα με τον ψυχισμό σας. Άλλωστε δεν υπάρχει και κάτι αξιόλογο που να σας τραβάει την προσοχή.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Τοξότης

Οι σκέψεις και τα μυστικά σας, επί του παρόντος δεν χρειάζεται να ανακοινωθούν στον νέο σας σύντροφο. Μόνο το πέρασμα του χρόνου, θα σας αποδείξει την αλήθεια.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Αιγόκερως

Ο νέος έρωτας που ζείτε σας ωθεί για να βρείτε λύσεις αλλά και νέα περάσματα, σε πιο παραγωγικά κομμάτια του τρόπου ζωής σας. Μάλλον είστε από τους ευνοημένους!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Υδροχόος

Απολαμβάνετε στο έπακρο την μοναξιά σας, και αυτό σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο. Οι ελεύθεροι θα έχουν αρκετά νέα φλερτ.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ιχθείς

Ο μήνας αυτός λήγει μέσα από ευχάριστες ανακοινώσεις και δράσεις από την μεριά του αγαπημένου σας. Μερικοί θα λάβετε και πρόταση για συγκατοίκηση.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project