21+22/11 Το Σαββατοκύριακο που θα θυμούνται όλοι! - Αστρολογικές Προβλέψεις

21+22/11 Το Σαββατοκύριακο που θα θυμούνται όλοι!

21+22/11 Το Σαββατοκύριακο που θα θυμούνται όλοι!

Αυτό το Σαββατοκύριακο λήγει η δύσκολη εποχή του Σκορπιού…και εισέρχεται ο πύρινος Τοξότης, όπου και θα δώσει λύσεις – ευκαιρίες και ευκολίες σε όλα τα ζώδια:

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Η μνήμη σας, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, από κάποια πρόσφατη σας γνωριμία – αισθηματική υπόθεση. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως και να έχετε νεότερα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Ταύρος

Τώρα, με την αλλαγή του ζωδίου σε Τοξότη, εσείς θα βρεθείτε πάνω και μέσα σε σοβαρά διλήμματα που θα σας κάνουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις ζωής.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Δίδυμοι

Αν κάνετε λίγη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε σημαντικές ειδήσεις πάνω σε κάποια επαγγελματικά – οικογενειακά σας ζητήματα. Οι έρωτες έρχονται από Δεκέμβριο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Καρκίνος

Είχατε κάποιες συζητήσεις με ένα ιδιαίτερο άτομο, που όμως τώρα δεν δηλώνει παρόν. Υπάρχουν πολλά πράματα για αυτό που δεν τα ξέρετε, και θα τα μάθετε από τρίτους.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Λέων

Οι βοήθεια και οι συμβουλές που δίνετε σε κάποιον φίλο – συνεργάτη – γνώριμο σας, τον έχουν κάνει να σκέφτεται περισσότερο την παρουσία σας… ρομαντικά.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

K. Πέρσα…Ενορατική Ταρωμάντης …: 875-876-8363

 

Παρθένος

Με τόσες θετικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, εσείς θα καταφέρετε, να έρθετε περισσότερο κοντά μέσα από επικοινωνίες με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Ζυγός

Είστε μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια και αμφισβήτηση, αυτών που σας λέει το άτομο που έχετε δεσμό. Πιθανόν και να πρέπει να σκεφτείτε τι ζητάτε στο τώρα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Σκορπιός

Οι καθυστερήσεις και οι αγκυλώσεις που τρέχουν μέσα στην ζωή του αγαπημένου σας, σας κάνουν να θέλετε να μιλήσετε και να θέσετε τα απόλυτα σας όρια.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Τοξότης

Είστε σε μια αναμονή, για κάποιες απαντήσεις από τον σύντροφο σας. Έρχονται λοιπόν από το τέλος του μήνα, και σας ενώνουν μόνιμα σαν ζευγάρι.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Αιγόκερως

Είστε μόνοι σας ερωτικά…και αυτό σας έχει βάλει σε κάποιες υπόγειες σκέψεις, για να ψάξετε επικοινωνίες και διπλωματικές προσεγγίσεις με το παρελθόν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Υδροχόος

Εσείς που είστε για τους δικούς σας λόγους, μπερδεμένοι μέσα σε καταστάσεις που είναι αδιέξοδες, έχει έρθει η ώρα για να τολμήσετε την αλλαγή.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Ιχθείς

Αποκαλύψεις έχει το επόμενο 2ήμερο για την ερωτική σας ζωή, σε όποια φάση και να είστε τώρα. Πιθανόν και κάτι να σας τραβήξει την προσοχή.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project