Αφροδίτη στην Παρθένο και οι συναισθηματικά γνώριμοι θα ξανασμίξουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη στην Παρθένο και οι συναισθηματικά γνώριμοι θα ξανασμίξουν

Αφροδίτη στην Παρθένο και οι συναισθηματικά γνώριμοι θα ξανασμίξουν

Από τις 22/07 και μέχρι τις 16/08 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Μια σημαντική εποχή, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις θα βρουν την ισορροπία τους, αλλά και οι συνθήκες σε εργασία και οικογένεια, θα γίνουν πολύ πιο γόνιμες.

Πιο αναλυτικά:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Τα συναισθήματα θα ξεχειλίσουν. Αυτή η νέα γνωριμία, θα κινηθεί πλέον σε πιο υψηλούς ρυθμούς και μια σχέση με ποιοτικές προδιαγραφές θα εδραιωθεί.

 

Λέων

Ένα αστρολογικό φαινόμενο αυτό…που σίγουρα θα ακουμπήσει το πρόσφατο ερωτικό σας παρελθόν, που είναι αρκετά ταραχώδες. Οι επανασυνδέσεις θα έχουν πάντως την πρωτιά.

 

Τοξότης

Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, σίγουρα θα φέρουν και την πρακτική ανάγκη στο προσκήνιο, για να ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφο σας, σκέψεις και προθέσεις.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Συγκεντρώστε τις δυναμικές σας και θα δείτε, ότι εύκολα σχετικά μπορείτε να λύσετε προβλήματα και παρεξηγήσεις, που έχουν ανακύψει με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Παρθένος

Αυτά που έχετε συζητήσει και ζητήσει, από το ταίρι σας, θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή και να σας ικανοποιούν. Είναι τώρα και η δική σας η σειρά, για να κάνετε κάτι ανάλογο.

 

Αιγόκερως

Το αστρολογικό αυτό φαινόμενο, σας επηρεάζει σε βαθμό μέγιστο, αλλά προς την κατεύθυνση του να κάνετε κινήσεις, που θα σπάσουν τον πάγο με τον άνθρωπο που αγαπιέστε.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Εκπλήξεις και αφίξεις, έχει το τρίτο δεκαήμερο του νέου μήνα, όπου και κυρίως θα χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι για προτάσεις δέσμευσης όλων των ειδών!

 

Ζυγός

Εσείς είστε κάτω από αυτήν την εποχιακή αλλαγή…και όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω σας. Ακόμη και κάποιες προβληματικές ερεωτοφιλίες, θα έρθουν στην ισορροπία τους.

 

Υδροχόος

Οι προσωπικές σας βλέψεις είναι μέσα στον καινούργιο μήνα, να μιλήσετε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο που αγαπάτε και μαζί, να καθορίσετε όλα τα επόμενα σας βήματα.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Εσείς που είστε μόνοι, θα αλλάξει η καθημερινότητα σας μέσα στις επόμενες ημέρες. Νέοι άνθρωποι θα έρθουν στον δρόμο σας και κάποιος θα πολιορκήσει την καρδιά σας.

 

Σκορπιός

Μην χάνετε τον χρόνο σας μέσα σε καταστάσεις και ερωτικές ιστορίες, που πια σας έχουν κουράσει σε κάθε επίπεδο. Μιλήστε, δείτε αντιδράσεις και προχωρήστε την καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς

Ο βασικός σας σκοπός, για το επόμενο διάστημα, θα πρέπει να είναι πως θα φέρετε σε ένα ισοζύγιο τα οικονομικά σας. Σε δεύτερο τόνο, μπορείτε να δείτε και πως θα κινηθείτε στα ερωτικά σας… καθώς κάποιος έχει ανάψει το πράσινο φως!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project