Αφροδίτη VS Κρόνος – Για ακόμη μια φορά χώρια… - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη VS Κρόνος – Για ακόμη μια φορά χώρια…

Αφροδίτη VS Κρόνος – Για ακόμη μια φορά χώρια…

Τα μέσα του μήνα θα φέρουν αστρολογικές όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου, που θα ενισχύσουν τους σοβαρούς διαλόγους γύρω από επανασυνδέσεις αλλά και νέες προτάσεις για παλιά και νέα ζευγάρια.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Είστε σίγουρα κάτω από τους προβολείς του σύμπαντος και τώρα μπορείτε να φέρετε στα δικά σας μέτρα… ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες. Από τα τέλη του μήνα, πολλοί από εσάς, θα έχουν και μια είδηση για επανασύνδεση.

 

Λέων

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους με άτομα που ακόμη σας είναι άγνωστα. Σίγουρα είστε από τα πιο δημοφιλή ζώδια, αλλά μην χάνεστε μόνο μέσα σε καταστάσεις επιπόλαιες και πρόσχερες.

 

Τοξότης

Για το ζώδιο σας, είναι μια καταπληκτική εποχή, που θα μπορέσετε κάποιους τομείς της καθημερινότητας σας, να τους ισορροπήσετε αλλά και να λύσετε προβλήματα που σας έχουν καθυστερήσει.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Μην αφήνετε κανέναν να σας καθοδηγεί. Ξέρετε ότι μέσα στην ζωή σας υπάρχουν άτομα που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας, αλλά μάλλον προς ώρας, το κάνουν με έναν πολύ λάθος τρόπο. Κάτι αλλάζει όμως προσεχώς.

 

Παρθένος

Μετρήστε ανάποδα μέχρι να φύγει αυτό το διάστημα . Τώρα είναι και η κατάλληλη εποχή για εσάς, έτσι ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας αλλά και να κλείσετε κεφάλαια που δεν έχουν πια κάτι να σας προσφέρουν.

 

Αιγόκερως

Δεν θα βρείτε κάτι στον δρόμο σας καινούργιο, αν πρώτα δεν έχετε λήξει όλα τα παλιά. Πιθανόν και να έχετε μια επαφή με το παρελθόν σας, αλλά ζυγίστε τα πάντα με την τετράγωνη λογική του ζωδίου σας.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Πολλά αυτά που ξέρετε εσείς, για το παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι για να τα συζητήσετε. Οι ελεύθεροι, θα έχουν μια ιδιαίτερη επικοινωνιακή προσέγγιση από ένα φιλικό τους πρόσωπο.

 

Ζυγός

Οι λύσεις που αναζητάτε από τον άνθρωπο σας, πλησιάζουν. Μέχρι να έρθει ο Νοέμβριος, θα καταφέρετε να σχεδιάσετε όλα αυτά που θα σας πάνε μέχρι και σε γάμο. Σίγουρα κοιτάξτε περισσότερο τα οικονομικά σας δεδομένα.

 

Υδροχόος

Το παρόν σας έχει πολλές ιδιομορφίες, που έχουν αρχίσει και σας κουράζουν. Ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σχετικά άμεσα τι θέλετε και αν μπορείτε να φέρετε έναν νέο αέρα στην σχέση σας.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Μην τραβάτε πολύ το σχοινί καθώς βλέπετε και από την δική σας την μεριά ότι έχετε κάνει τα περισσότερα λάθη. Σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις προσεχώς, άρα μιλήστε με τον άνθρωπο που θέλετε και θα δείτε ότι όλα θα διορθωθούν.

 

Σκορπιός

Έχετε πολλές απαιτήσεις και αυτό είναι κάτι που τώρα το ταίρι σας, το έχει πλήρως καταλάβει και θέλει να είστε μαζί και ήρεμοι. Οι αδέσμευτοι, θα λάβουν προξενιά μέσα στον μήνα αυτόν από τον φιλικό τους κύκλο… και όχι μόνο.

 

Ιχθείς

Σκεφτείτε θετικά και θα δείτε ότι μπορείτε τα παρόντα προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, να τα προσπεράσετε. Εσείς που έχετε τον σύντροφο σας, σε μια απόσταση, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα τον συναντήσετε. Οι εκπλήξεις θα είναι τεράστιες!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 44 ημέρες:   Κριός ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Τονίστε στον...
23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project