Ανάδρομος Δίας και οι σχέσεις θα περάσουν σε μόνιμες δεσμεύσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Δίας και οι σχέσεις θα περάσουν σε μόνιμες δεσμεύσεις

Ανάδρομος Δίας και οι σχέσεις θα περάσουν σε μόνιμες δεσμεύσεις

Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου ο Δίας από τους Ιχθείς, θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και μέχρι τις 28/07/2021. Όλα αλλάζουν μόνο προς το καλύτερο για τα περισσότερα ζώδια. Αποφάσεις ζωής θα εφαρμοστούν και ότι δεν συνάδει με την πραγματικότητα και την εξέλιξη αυτής, θα περνάει στην λήθη του παρελθόντος.

Για όλους:

Κριός

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που σας έχουν γίνει από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα σε κάθε επόμενο βήμα, κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

 

Ταύρος

Υπάρχουν μέσα στην ψυχή σας, πολλές ανασφάλειες και μάλλον θα χρειαστεί να τις δουλέψετε, καθώς σας βάζουν τρικλοποδιά, σε εργασία και προσωπική ζωή.

 

Δίδυμοι

Ακούσματα και νέα, έρχονται από κοινούς γνώριμους με το πρώην σας. Πιθανόν και εντός των πρώτων ημερών του Καρκίνου, να χρειαστεί να τα πείτε και οι δυο σας!

Καρκίνος

Η φυσική τάση που έχετε της περιέργειας, σας έχει κάνει να ψάχνετε το παρελθόν του ατόμου, που σας αφορά. Ίσως και να βρείτε πράματα εν τέλει που θα σας γοητεύσουν.

 

 

Λέων

Οι καταστάσεις απαιτούν την δική σας παρέμβαση, και μάλλον άμεσα. Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και πρέπει να δώσετε τις σωστές λύσεις για ακόμη μια φορά.

 

Παρθένος

Οι εξηγήσεις που σας δίνει κάποιος που είναι ερωτευμένος μαζί σας, δεν σας πείθουν για να δώσετε από μεριάς σας μια δεύτερη ευκαιρία. Οι αλλαγές που έρχονται είναι πολλές.

Ζυγός

Τα συναισθήματα σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και πιθανόν αυτό όλο, να έχει αρχίσει να κουράζει τον σύντροφο σας, που δεν σας καταλαβαίνει.

 

Σκορπιός

Οι μέρες είναι γεμάτες και το πρόγραμμα σας πολύ φορτωμένο. Ο αγαπημένος σας, έχει όμως κάποια παράπονα που είναι απόλυτα δικαιολογημένα.

 

Τοξότης

Οι στόχοι σας τελικά δεν είναι οι ίδιοι με του ατόμου, που έχετε κατά νου. Μιλήστε και θα καταλάβετε ότι χρειάζονται πολλές διορθωτικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σας έχουν μείνει στάσιμες στο παρελθόν και σε μια υπόθεση, που μέσα σας ακόμη δεν έχει κλείσει. Μέχρι την αλλαγή ζωδίου 21/06, θα έχετε και κάποιες σχετικές ειδήσεις.

 

Υδροχόος

Σας έχει πιάσει η ζωδιακή σας τεμπελιά… και δεν προσπαθείτε για το καλύτερο και σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που θα χρειαστεί να το παλέψετε.

 

Ιχθείς

Είστε αναποφάσιστοι, σε όλα αυτά που στρώνονται μπροστά σας. Πιθανόν και να χρειάζεστε τον χρόνο σας, για να σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project