Αριθμολογία – Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αριθμολογία – Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν!

Αριθμολογία – Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν!

Προβλέψεις Αυγούστου:

Κριός

Μην ακούτε μόνο τα συναισθήματα σας, αλλά και την φωνή της λογικής σας. Σίγουρα υπάρχουν μπερδεμένα αισθηματικά ζητήματα, με το παρόν σας… που πρέπει να λύσετε.

Τυχερό νούμερο : 4 + 5

Ταύρος

Η εύνοια είναι κυρίως στη τσέπη σας. Αυτό πρακτικά θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να ξεφύγετε από την μετριότητα και να χαράξετε πλέον τον δικό σας δρόμο.

Τυχερό νούμερο : 6 + 9

Δίδυμοι

Μέσα στον περίγυρο σας, έχουν μπει τις τελευταίες εβδομάδες νέα πρόσωπα. Αυτό σίγουρα σας έχει κάνει και σκέφτεστε πια περισσότερο την μοναξιά σας.

Τυχερό νούμερο : 1 + 9

Καρκίνος

Μην αφήνετε την ερωτική σας ζωή στην τύχη της. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις χρειάζονται κοινή πορεία. Ένα καλό νέο να περιμένετε στα εργασιακά σας.

Τυχερό νούμερο : 2 + 5

Λέων

Το παρελθόν σας επιστρέφει. Για τους περισσότερους σας, η τελευταία περίοδος του Καλοκαιριού, θα φέρει επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και επανασυνδέσεις.

Τυχερό νούμερο : 7 + 8

Παρθένος

Ήδη σας πολιορκούν πολλοί. Αυτό όμως που θα πρέπει άμεσα να αποφασίστε είναι, σε ποιον έναν και μοναδικό θα ανοίξετε την ευαίσθητη καρδιά σας.

Τυχερό νούμερο : 5 + 9

Ζυγός

Οι ατυχείς παρεξηγήσεις επανασυνδέσεις και η εμπλοκή των τρίτων, σας έχουν βάλει σε μια στάση. Τουλάχιστον κάπως έτσι θα σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε.

Τυχερό νούμερο : 5 + 6

Σκορπιός

Δεν έχετε σκοπό, τουλάχιστον όχι ακόμη… να κάνετε την πρώτη επικοινωνιακή κίνηση προς το άτομο που σας αφορά. Αυτό ίσως και να φέρει κάποιες καθυστερήσεις.

Τυχερό νούμερο : 3 + 4

Τοξότης

Μαντάτα θα φέρουν οι φίλοι σας, από το ερωτικό παρόν του ατόμου που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Εσείς ζυγίστε τα πάντα πριν να πάρετε κάποια απόφαση.

Τυχερό νούμερο : 2 + 8

Αιγόκερως

Δεν έχετε πια καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην πλησιάσετε τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Ίσως και κάπως έτσι, να βρείτε κοινά πατήματα.

Τυχερό νούμερο : 4 + 7

Υδροχόος

Όλο το ερχόμενο διάστημα, θα είναι γεμάτο από εργασιακές υποχρεώσεις και σχετικό τρέξιμο. Σίγουρα αφιερώστε χρόνο και στον σύντροφο σας.

Τυχερό νούμερο : 7 + 8

Ιχθείς

Οι επικοινωνίες με το άτομο που θέλετε, θα ενισχυθούν και μέσα κυρίως από την δική του πρωτοβουλία. Εσείς φερθείτε ανάλογα και χωρίς υπερβολές.

Τυχερό νούμερο : 1 + 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project