Έκλειψη Σελήνης και η αισθηματική αναμονή θα τερματιστεί! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Έκλειψη Σελήνης και η αισθηματική αναμονή θα τερματιστεί!

Έκλειψη Σελήνης και η αισθηματική αναμονή θα τερματιστεί!

Στις 30/11 θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη.

Ένα ιδιαίτερο αστρολογικό φαινόμενο, που θα βάλει ένα μόνιμο στοπ σε όλες τις συναισθηματικές εκκρεμότητες.

Πιο αναλυτικά:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Δεν τα έχετε και τόσο καλά με την αισθηματική αχαριστία, αλλά αυτό είναι και κάτι που ξέρετε ότι δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Σίγουρα όμως, είστε σε μια ώριμη φάση, που μπορείτε να κάνετε πιο ορθές επιλογές.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Οι αποφάσεις που έχει πάρει το συντροφικό σας έτερο, θα σας χαροποιήσουν. Μέχρι να λήξει το τρέχον έτος, θα έχετε μπει σε μια τελική ευθεία για συγκατοίκηση ή και ακόμη έναν γάμο.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Είναι σημαντικό να έχετε την οικονομική σας ισορροπία, πριν να κάνετε κάποια σημαντικά επόμενα βήματα, γύρω από την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα το πράξει και ο αγαπημένος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Οι απορίες σας για τον άνθρωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα επιλυθούν όλες. Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι επικοινωνίες σας θα πολλαπλασιαστούν.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Βάλτε τα όρια σας… όποια και να είναι αυτά, και μην δώσετε παραπάνω χρόνο σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Ίσως και να χρειάζεται να είστε με όλους αυστηροί και τυπικοί.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Υπάρχουν λάθη σας, στο παρελθόν που δεν τα έχετε μετανιώσει και κυρίως μέσα στις αισθηματικές σας σχέσεις. Αυτό μερικούς από εσάς, τον Δεκέμβριο, θα τους σπρώξει σε μια αναζήτηση επανασύνδεσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Όλα δείχνουν ότι κινούνται πια ομαλά, στην ερωτική σας καθημερινότητα, και μάλλον θα πρέπει και να κοιτάξετε με μεγαλύτερη προσοχή και τα επαγγελματικά σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Δεν είναι οι καταστάσεις και οι συνθήκες ώριμες για να προχωρήσετε με τον αγαπημένο σας, σε μια επίσημη δέσμευση. Ιδανικά συζητήστε τα πάντα υπό μια νέα βάση – σκοπιά.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Πολλά αυτά που μαθαίνει κάποιος που σας έχει ερωτευτεί, από τους κοινούς σας γνώριμους. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα λάβετε μια ερωτική εξομολόγηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, με καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν την δική σας φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Ίσως και πιο κάτω να υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Ο σύντροφος σας, είναι αυτός που έχει τα ηνία στην σχέση σας. Αν αυτό είναι και κάτι που πλέον σας πιέζει, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να το συζητήσετε διεξοδικά.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Αυτές οι ημέρες οι τελευταίες του Σκορπιού, θα σας δώσουν ευκαιρίες που θα σας ηρεμήσουν γύρω από ζητήματα οικονομικά. Και μέσα στην οικογένεια σας, πλησιάζουν πρακτικές λύσεις.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project