Ενόραση – Οι άντρες επιτέλους θα κάνουν τις τελικές τους προτάσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ενόραση – Οι άντρες επιτέλους θα κάνουν τις τελικές τους προτάσεις

Ενόραση – Οι άντρες επιτέλους θα κάνουν τις τελικές τους προτάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός – ΝΟΤΟΣ

Μάλλον είστε για ακόμη μια φορά μπερδεμένοι με τα αισθηματικά σας. Μια γενική όμως κατευθυντήριος είναι… να μην ασχολείστε με άτομα που δεν ασχολούνται μαζί σας.

 

Ταύρος – ΒΟΡΡΑΣ

Μια γεμάτη εβδομάδα ξεκινάει -12/07 και σίγουρα, από την δική σας μεριά θα πρέπει να κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις! Στην προσωπική ζωή των χωρισμένων κάτι αλλάζει.

 

Δίδυμοι – ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν θα μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Το συντροφικό σας έτερο, έχει κάποια δικαιολογημένα παράπονα…και ζητά άμεσες λύσεις. Στην δουλειά σας θα έχετε μια θετική οικονομική είδηση.

Καρκίνος – ΔΥΣΗ

Είστε αποφασισμένοι, να φύγετε από καταστάσεις και ιστορίες που δεν σας προσφέρουν κάτι ποιοτικό. Από το τέλος του Ιουλίου, μερικοί θα χρειαστεί να κάνουν ένα μικρό ταξίδι για τα αισθηματικά τους.

 

Λέων – ΒΟΡΡΑΣ

Όλα αυτά που έχετε προσφάτως συζητήσει με τον αγαπημένο σας, μπορούν εύκολα να γίνουν μόνιμη πράξη. Τα οικονομικά σας έχουν σημαντική άνοδο και επέκταση.

 

Παρθένος – ΑΝΑΤΟΛΗ

Μέσα στο 2ο 15ημερο του Ιουλίου, θα κάνετε μια σειρά από ενδιαφέρουσες γνωριμίες που σίγουρα θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες. Εσείς που έχετε σχέση, θα μπορέσετε να κλείσετε πλέον όλες τις χαραμάδες με το παρελθόν.

Ζυγός – ΔΥΣΗ

Τώρα που ο Ερμής είναι και πάλι σε ευνοϊκή πορεία, θα μπορέσετε σχετικά εύκολα…να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας. Μερικοί, θα οργανώσουν τις προσεχείς διακοπές τους.

 

Σκορπιός – ΒΟΡΡΑΣ

Πολλά τα συμβάντα, που έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν στην γενικότερη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Σίγουρα οι ευκαιρίες για να μιλήσετε θα βρεθούν.

 

Τοξότης – ΝΟΤΟΣ

Από σήμερα και μέχρι να λήξει η ερωτική εποχή του Καρκίνου, οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν θέματα επαγγελματικά και σπουδών/επιμόρφωσης… που κάπως συσχετίζονται με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Αιγόκερως – ΑΝΑΤΟΛΗ

Όλα αυτά που έχετε ανακοινώσει στο ταίρι σας, για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας, θα πρέπει να τα κάνετε και πράξη. Είναι και ο μοναδικός τρόπος για να έρθουν και οι επίσημες δεσμεύσεις.

 

Υδροχόος – ΔΥΣΗ

Μέσα στην οικογένεια σας ευτυχώς θα υπάρξουν εξελίξεις και λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν έντονη πολιορκία από κάποιον καλό γνώριμο – φίλο τους.

 

Ιχθείς – ΔΥΣΗ

Για τους χωρισμένους του ζωδίου σας, τα πράματα μόνο καλυτερεύουν. Νέες γνωριμίες θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες και θα ξαναμπείτε στο παιχνίδι της αγάπης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project